*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 14

chris27 spune:
Mi-e tare frica sa n-o piarda pe Sosonica!...Mi-e teama sa nu primesc un astfel de mesaj...ca as suferi cumplit!...Doamne nu-i da niciunei mame asa ceva!Va rog sa-i duceti si din partea mea o floare,cand o veti vizita...
Album foto | Slideshow | Clip Albert

moko spune:
sobi, Petit_Ange , pepsi, mult curaj!! Se pare ca eu voi fi eterna insarcinata!
...glumesc, imi vine si mie randul cat de curand!!!
lavini, andrada asa de frumosi sunt puii vostri!! Cand ma gandesc la Stefanelul meu, exact asa de dragalas mi-l imaginez- brunet si cu par mult si negru- sper sa fie asa si sa semene cu tatal lui, ca eu tare mult sufar ca am tenul foarte deschis( desi parul e castaniu).
Chiquitita, daca vrei sa vezi cum arata Batista bebelusului, da un click pe link-ul de pe pagina noastra( e undeva in stanga-sus) – e chiar si un filmulet despre cum se foloseste, plus reteaua de farmacii Donna unde exista pe stoc in momentul actual.
Mariac75,Mirelaionut , bine ati venit la odiseea noastra!!Sa aveti parte de nasteri usoare si asteptam sa aflam mai multe despre voi la clubul mamicilor, daca aici nu prea mai avem timp!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"39+ cu bebel baietel!
poze

moko spune:
Doamne, cat trebuie sa sufere kay si Sosonica!!
Am ramas fara cuvinte!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"39+ cu bebel baietel!
poze

diana spune:
Am citit subiectul referitor la Kay si implicit ultimul mesaj. Cum adica i-au mai gasit inca o malformatie??? Nu imi vine sa cred!!! Si la Cluj nu se poate face nimic???!! Din atatea malformatii chiar niciuna nu se observa la eco?? Si cum adica poate Iosup a vazut si a vrut s-o protejeze?? Asta e decizia printilor daca vor sa aduca pe lume un copil cu malformatii!! Si cand a vrut s-o protejeze la 14 sapt sau la 22? Fetelor nu pot nici macar sa incerc sa fiu in pielea lui Kay!! Fiindca nu suport, plang, ma doare capul, burta si ma apuca o disperare!!
Nici nu mai stiu cui vroiam sa-i raspund. Astazi bona lui Alin nu a venit ca si-a taiat degetul de la picior. Asa ca am stat cu amandoi si este tare greu. Plus ca Alin a pierdut ora de innot fiindca eu nu-l pot duce cu bebe. Voi ati plecat cu bebe in mijloacele de transport in comun? Ca mie mi-e frica...dar alta posibilitate nu am cum sa ajung. Sunt cam 3 statii de tramvai.
Va pup
Diana

lbelciug spune:
Diana, zi-mi si mie unde merge Alin al tau la inot? De la ce varsta ii primeste pe pici acolo si cat costa? Merci in avans. Nu mai fii suparata pls.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

ella_74 spune:
chris,
nu pot sa cred ca i-au mai descoperit inca o malformatie Soniei; despre ce e vorba? ti-a spus Kay detalii? cum adica speranta de viata pana la 20 de ani?
Nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui Kay, saraca...si cat si-a dorit bebelusha.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

DidiAlex spune:
Buna Doamnelor burtici si mamici!
..de cand cu Sonia si toate problemele ei, nimik parca nu mai are importanta. Nu pot decat sa sper ca acest copil de copil va fi bine intr-o buna zi. Doamne ajuta!
Andreea, pt tine SOBI!!!
si, multzumesc mult de raspunsul tau promp de acum cateva zile. PEPSI!!!
Petit_Ange!!!
Lavini, Ancamari, Andrada, superbi puii vostri! e o placeri sa-i privesti.
Ella, descretzesti frunti pe aici cu mesajele tale. Cum spunea si ELTEKA, ai simtul umorului . Auzi la ea, sa iti faca sanul prastie!
Diana, am mers cu tramvaiul cand avea David cam 10 zile, dar aici nu-s prea aglomerate. si e chiar racoare in tramvai. si tre sa il invelesc.
Florina, am uitat sa iti zic, mi-a placut tare mult povestea favorita a fiului tau. Si ma bucur ca scrii aici zilnik. Am inceput doar sa citesc draga noastra odisee
Sa nu uiti sa ne anuntzi cand vine clipa sa iti tinem pumnii!

ancamari spune:
Dupa ultima veste de la Kay eu nu mai am cuvinte, e ingrozitor ce i se intampla!
DidiAlex - mercic! Tu ce mai faci?
Sobi - mai ai putin!
Mariac75 si Mirelaionut - bine ati venit!
Ella - David are pufulet pe cap in loc de par? Al nostru asa are pe tample, dar in crestet si la spate are niste perisor fin, nici noi nu folosim perie/pieptan inca. Sper sa i se indeseasca pt ca noi avem ceva par pe cap, sotul meu il are ondulat si des.
http://picasaweb.google.com/fam.faur/AndreiCristian
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

andradap spune:
Am vb. adineauri cu KAY... Un minutel, ca nu prea putea vorbi...
Incercau sa cheme un preot ca s-o boteze pe micuta SOSONICA (Doamne AJUT-O tu!!! Fie ca acest botez s-o INTAREASCA si sa INFAPTUIASCA MINUNEA pt. DRAGA de ea!!!).
Sosonica si-a scos singura cateterul si acum se chinuiau sa i-l puna la loc... Nu prea mai reusesc sa gaseasca vene bune... E dependenta micuta de cateter pentru a i se putea administra PROSTAGLANDINE... Dupa cum mi-a zis KAY la tel, "daca nu reusesc sa-i puna catetterul si deci sa i se adm. PROSTAGLANDINE... in cateva ore... moare" Ooof... Imi cer scuze daca va sochez cu mesajul asta... Eu una mai mult nu mai pot scrie...
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio

eimotto spune:
Ne rugam pentru Sosonica cu lacrimi in ochi sa o ajute Dumnezau sa treaca peste aceasta grea incercare. Eu inca mai sper...
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze