*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 15

IULIABRAILA spune:
Doamne, fii alaturi de fetitele noastre dragi, KAY si SOSONICA, sa se faca bine bebica. si pentru mamica ei, sanatate va dorim din suflet si sintem alaturi de voi,
IULIA
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

florina spune:
Didialex, . "Firul magic" e o poveste franceza, din "Marile povesti ale Europei" aparuta la Eve Press. Imi place ca am gasit o carte cu povesti pe care nu le stiam nici eu. Doar ca dupa a 10-a lectura ajungi sa te plictisesti ... doar tu, ca parinte :)
Discutiile de pe forum le citesc zilnic de cateva luni bune, doar ca n-am putut tine ritmul initial :) Imi lua o zi intreaga sa citesc ce scrieti :) Acum, in varianta slow, apuc sa si scriu ceva :)
Sobi, unde ai disparut? Esti la doctor probabil :) Au aparut si contractiile?... Oare vei face un "geaman" sau un "racusor", pana la urma?:)
Diana, si eu as vrea sa stiu unde iti duci baietelul la innot. Am ajuns sa-i pun salteaua in mijlocul casei sa topaie pe ea...are atata energie si eu nici macar in parc cu el nu pot ajunge...
Ce bine ca a plouat putin...
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

angelabv spune:
Nu pot sa cred ce se intimpla cu Kay... E atit de trist, sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa le dea parintilor putere si Soniei sanatate ! Sa ne rugam sa fie bine, cit mai e o speranta trebuie sa credem in ea !
Multa bafta celor care mai au putin si vor naste - totul va fi bine ! E trist aici la mamicile mai_iunie, suntem impreuna de citeva luni,cu bune si cu rele... Trebuie sa se intimple ceva bun si Sonia sa se faca bine...
Suntem alaturi de Kay si Sonia : Angi si Nicole

florina spune:
Ahh... cumplit... acum am vazut mesajul tau, Andrada.
E sfasietor ce se intampla, imi pare atat de rau ca vestile sunt din ce in ce mai proaste...
Sper si eu ca Sfanta Taina a Botezului sa o intareasca si sa le dea putere sa treca peste toate aceste cumplite incercari...
Doamne, ajuta-le pe Sonia si Kay!
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

moko spune:
fetele interesate de inot pentru puii lor mai mari: mamicile de la grdinita unde am lucrat eu isi duceau piticii la lia manoliu..sedinta costa 12RON..ele mergeau lunea, miercurea si vinerea(din pacate nu stiu exact ora..oricum-acum, vara -dupa 17,30), dar cursurile se tineau zilnic, din cate imi amintesc( puti opta sa mergeti doar 1-2 pe saptamana).
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"39+ cu bebel baietel!
poze

diana spune:
Asa cum spunea si Moko eu il duc la Lia Manoliu (fosta 23 August). Dar nu il duc la "de stat" fiindca nu erau prea cooperanti. Cei de la stat primesc de la 5 ani. Ceilalti sunt firme particulare care au inchiriat bazinul de la stat intre anumite ore. Costa mai mult 150 ron\10 sedinte(deci cu 30 ron mai mult) dar nu au facut mofturi ca cei de la stat...ca sa-l mai las, ca e mic, ca acum doar se obisnuieste cu apa, ca nu va invata sa inoate. Daca vreti o sa caut nr de telef al antrenorului (care apropos e singurul care intra in bazin cu ei...restul stau pe margine si dau indicatii)ca nu mai stiu pe unde l-am notat. Plus ca atunci cand Alin a fost racit si am lipsit o luna...ma gandeam ca nu ne mai cunoste si o sa trebuiasca sa platesc. Dar nu a fost asa... nu am mai platit nimic. Mi se par seriosi. Si sunt si copii mai mici de 5 ani.
Va pup
Diana

vas spune:
ce tristete pe aici!
nu stiu unde sa caut subiectul mutat despre Kay, dar nici nu mai vreau, am aflat esentialul si ma doare sufltetul. E cel mai cumplit lucru sa nu te poti bucura de bebele tau.
stau cu mititica mea in brate care azi a urlat cat a putut, dar acum imi dau seama ca si Kay si-ar dori sa stea langA Sonia si sa incerce sa o linisteasca de colici dar sa o stie sanatoasa.
Totusi sunt convinsa caDumnezeu e MARE si le va ajuta pe amandoua sa fie sanatoase. Doamne Dumnezeule, Te rog mult, e doar un bebelus care merita o viata frumoasa, Ajuta-l!!!
Sunt mamica

moberi spune:
Doamne nici nu imi vine sa mai scriu nimic altceva cand ma gandesc la drama lui Kay.Totusi nu-mi vine sa cred , atatea malformatii si chiar sa nu vada nimic unul din cei mai renumiti ecografisti din Bucuresti.
In provincie mai intelegeam caadevarul dureros este ca nu sunt atatea aparaturi sofisticate si nu e obiceiul de a merge separat la ecograf si ginecolog...de obicei se merge la ginecolog unde ti se face si un eco mai mult sau mai putin amanuntit.
Am vazut ca dincolo s-a deschis deja o polemica in legatura cu faptul ca daca ar fi stiut ce faceau...eu una si nu vorbesc in numele nimanui decat al meu...un avort la varsta de 14/22 saptamani e o drama cumplita...dar sa iti vezi copilul murind la doua saptamani sau mai incolo de la nastere eu cred ca la intrece pe toate.
Oameniiastia aveau dreptul sastie, ca daca nu-i interesa nu mergeau la toate controloale si nu apelau la un renumit ecografist.Parerea mea desigur.
Carrie , Ella_74 sa stiti ca asa face3 si al meu la san de 2 zile , nu stiu ce are , dar il ia dupa care il scuipa si urla atat de nervos ca nu stiu ce sa ii mai fac!Si raportam si noi o zi foarte proasta...bebe e tare prapadit.

Gina M spune:
Kay - sunt si eu alaturi de tine si ma rog pentru voi ca, totul sa fie bine si sa te poti intoarce acasa sanatoasa cu micuta comoara in brate.Sa fii tare.Minuni exista si in ziua de astazi si doresc ca si micuta voastra sa aive parte de una din partea celui Atotputernic.
Gina.12w&5d
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!