*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 25

andradap spune:
Intru si eu pe fuga sa pun POZE CU INVITATIA DE BOTEZ
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio

moko spune:
quote:
Originally posted by florina
Tocmai am fost la control si dr. mi-a spus ca "stau sa nasc", daaaaaaaaar... "e inchisa sala de nasteri azi si sa fac bine sa nu nasc pana luni!" !!!!!!!!
Asa ca am un mare morov acum - de unde vroiam sa nasc o data ma gandesc cu groaza "sa nu nasc pana luni, pentru ca o voi face la alta maternitate"...
Heeeeeelp! Stiti pe cineva la Municipal care ar putea confirma sau infirma ce mi-a spus doctorul? Nu-mi vine sa cred, ma gandesc ca a fost o gluma, nu se poate sa nu se nasca azi in tot Municipalul!!! Sper macar sa fie inchisa "sala de nasteri" doar azi...nu si in week-end. In caz ca ma apuca chiar nu stiu ce ma fac! Si am dureri crunte, ca doar iar am fost la control...
Florina +38Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
aoleo...sper sa fi fost o gluma....cum adica sa nu se nasca in municipal week-end-ul asta??nici nu vreau sa ma gandesc!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"

poze

ramona7 spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari. Mi-ati lipsit.
Suntem acasa de ieri. Razvan e un cumintel si mami se reface bine. Nasterea a fost un pic traumatizanta pentru amandoi. Ne-am chinuit un pic pentru ca bebe era infasurat cu cordonul, era pozitionat prost si avea 3.800kg. Am reusit sa trecem peste asta cu ajutorul personalului de la Spitalul Municipal. De la medic pana la infirmiere aproape toti au fost extrem de draguti si ne-au ajutat, in conditiile in care noi nu am dat spaga. Lucrez in presa si mi se pare cam aiurea sa incurajezi chestia asta cu spaga data peste tot. E fain ca exista oameni care isi fac meseria pentru ca le place. O sa scriem mai mult dupa ce facem nani.pentru kay si sosonica
pentru viitoarele mamici
Poze cu Razvan
Mami la cateva ore dupa nastere
Ramona 40+ Razvan

ramona7 spune:
moko, florina, asa este, s-a inchis maternitatea de la Municipal. Ieri m-am externat si medicul meu mi-a confirmat faza cu inchiderea, spunea ca tb sa opereze in alt spital.
Ramona 40+ Razvan

florina spune:
Chiqui, multa multa sanatate! Imi pare rau de enterocolita...Ai grija de tine!
Andrada, super invitatia! Mi-a placut mult poza si poezia e foarte frumoasa! Tu ai scris-o?
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

DidiAlex spune:
Wooowwww
nasteri in direct...
Sobi,
PEPSICA
Alinta?
Bun venit acasa ! Maria bucuria si Raluca-san.
Bun venit acasa in formula completa Michigan
Fetele care tocmai au venit Maria nacs azi? O fi nascand Ankaa si pe noi nu ne anuntza nimeni?
ELTEKA, indurate si mai scrie pe aici ca ma linistesc mesajele voastre. Cand citesc ca si altii fac precum al meu gata..am gasit rezolvarea imi zic! Acu de ce sa nu recunosc ca David e cumintzel, cam vrea sa doarma pe burtica mea..ar sta si nemancat numai sa nu il iau de acolo. Intr-o dimineatza s-a trezit mai repede si imi zic ca nu-i corect ca ii trezesca pe restul asa ca l-am luat pe burtica si a mai dormit vreo 2 ore..cu toii
DIANa, noi suntem cu Zymaflour-ul D 500 din a 8-a zi.
MADI, cum se mai comporta bebelina ta la baie? oare era prea fierbinte apa?
Alina24 &Andrada Superbe felicitari!
va rog poate mai scrieti una alta de botez ca asa cum e nasa lu David de Ella floricica la botez asa o sa fiu si io...tot aterizata..pe 9 sept.
Voi ce mai gatiti?
Gabiu, nu iti scriu..dar iti scriu ca in 24 de ore io manac 1 kg de nactarine si unul de piersici si bb nu e diferit de o zi in care manac doar fierturi..
MICA, cumplite vesti ne-ai dat. Parca nu cred. Cu toate stim ca nasterea o privim cu bucurie si speranta si mai ales ca un moment al adevarului. Atunci se leaga toate. Of, Doamne cu leaga si dezleaga natura asta.
Io scriu cu Pacalici pe burta mea, deh am gasit vinovatul...asa ca scuzati unele lipsuri

florina spune:
O, Doamne... eu chiar speram ca glumeste cu mine...
L-am convins si pe sotul meu ca dr. glumeste...Sper sa nu raman cu kitul pentru celule stem in brate si sa nasc cine stie unde...Mai rau decat lipsa dr. meu ma sperie un loc strain...
Acum chiar am un mare of. Chiar daca se naste luni, ideea de a sta bbul intr-o maternitate proaspat renovata cu tot felul de mirosuri toxice... ma inspaimanta de-a dreptul.
Ramona, multumesc mult pentru confirmare. Bun venit acasa, recuperare rapida si sanantate multa tie si lui Razvanel!
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)

alynta27 spune:
Am ajuns de la control: col patial scurtat, penetrabil la index. Marti e ziua cea mare...ma interneaza pentru inducere! Mi-a lipit un plasture pe burtik cu un lichid in el incolor. Scrie: I CG GIG. Pentru ce o fi?!
Pepsi
Sobi
Nasteri usoare!
Florina suntem si noi aproape!
DidiAlex nasc si eu, asa se pare!
Andrada e draguta invitatia pentru botez!
Ramona7 bine ai venit acasa! Sa ne scrii experienta ta!
Alina-Mirela 40+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele

ELTEKA spune:
U-huuuuuuuuuuuuuu! PEPSI
SOBI
Haideti fetelor frumoaselor!!!
Mary_lou, frumoase poze!
Miniuta,DidiAlex - nu-i chestia, ca am timp berechet...copilul meu doarme ture de cate 3-4 ore. O data fac mancare, o data fac curatenie, o data spal, altadata citesc, ma uit la televizor, mai nou merg la magazin in fiecare zi ca mi s-au adunat o gramada de chestii de cumparat, mai ales haine...Dar tot am timp liber, as putea sa scriu pe forum o groaza...Dar mi se face jena, ca toate mamicile se plang ca n-au timp si abia intra pe forum Asa ca am reinceput cu vizionatul de filme
DidiAlex, asa e, face la fel ca si altii...Imi amintesc ca povesteau Eimotto si Madi ca scoate copilul sunete in somn...Ei bine, al meu parca mana caii...trage cate un hiiiiii de ma cutremur de ras, ma doare operatia (daca nu stiam de la ele, poate m-as fi speriat)
Pe urma chestiile pe care le scrie Carrie, asa e si la noi....tocmai cand manca la 23 si la 4 si la 8...a luat-o razna, adicatelea ba nu-l mai dau jos de la san, ba nu mai doarme deloc, ca azi noapte...de la 1 jumate la 11 dimineata l-am mutat de la un san la altul . Statea cu ochii mari de tot si din cand in cand se screme. Alta distractie, fiindca ii vin asa niste nervi, si icneste asa de tare de nu poate dormi nimeni, stam cu taica-su si ne uitam ca la o comedie buna
Si nu stiu, poate fiindca citesc chestii similare la celelalte fete, insa eu nu ma stresez de loc, majoritatea chestiilor ma amuza. Sigur, e greu sa nu dormi toata noaptea (ca eu acum ziua nu mai pot nici sa vreau ), dar mi se pare asa frumoasa perioada asta, in care el e dependent de sanul meu, in care zambeste asa frumos dupa ce se satura, in care se enerveaza ca trebuie schimbat pampersul (eu de raul asta nu-i mai dau pantaloni deloc)...ca vreau sa ma bucur de fiecare secunda. Acusi o ia de-a busilea...si pe urma fuge de nu mai pot sa-l prind nici la telefon, uita-te la mine, tocmai in Japonia am ajuns
Poohy, la noi tot asa e cateodata (destul de des). Dolofanel nu mai adoarme decat cu sanul in gura, tip suzeta . Din pacate nu gasesc suzete de latex, si al meu nu tolereaza siliconul...stau si ma uit la toate suzetele si sticlele de Avent si-mi vine sa-mi dau palme.
Nu-mi pare rau insa, acum mi-e tare usor ca alaptez din culcat, am scapat de arcuirile de spate. Si mor de dragul lui pana adoarme, il pup intr-una pe frunte (numaia colo ajung), ca si asa am impresia ca nu ne socializam destul (lasa, creste el mare).
Tot pentru tine: eu il pun in bouncer o data pe zi, mai culcat decat e in poza. Sta cam 10-25 minute, se uita la lumini, asculta melodiile, trage de jucarii, apoi se plictiseste. Nu-i dau vibratii (desi sotul meu ii mai pune), am de gand sa mai astept o luna-doua. Faza e ca bouncerul e pana la 9 kg sau 6 luni asa ca tre' sa-l folosim, pe urma poate nu mai sta in el, ca e prea activ (depinde de temperament).
Chiqui, fa-te bine
Ramona7, bine ai venit acasa!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

mariac75 spune:
Florina, si am vorbit aseara la telefon cu medicul si mi-a zis ca sala e inchis apentru 2-3 zile (nu a specificat care sala, de nasteri sau de operatii), dar eu nu am intrat in panica pt ca bebe nu da nici un semn inca...
A ramas ca mergem la control luni dimineata si vedem atunci ce e de facut.
Eu as fi vrut sa o las sa decida ea momentul, dar nu stiu daca e cel mai bun lucru daca intarzie f mult. Cine stie cat poate s aintrazie fara sa fie in pericol bebele?
Maria 40+ 6 zile Theodora