*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 26

andradap spune:
Florina, multumesc ... Nu... Uite de unde am copiat VERSURILE.. Este o www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">PREZENTARE DRAGUTA pe care am mai postat-o eu candva pe forum...
Didialex Eu o sa tot scriu despre botez...
Atat cat o sa am ce... Uite, de exemplu vreau sa comand un tort cu POZA lui ANTONIO... inca mai am timp de gandire ce poza sa aleg
Iar de gatit eu nu gatesc... De o sapt. mananc omleta... si sotul mananca la ai mei
Alynta27
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio

Florentina Roman spune:
Nu stiu ce au avut bbeii astia ieri, ca si al meu a afacut la fel. La apucat chioraiala cand eram in parc, m-am asezat pe o banca mai retrasa sa-l hranesc, dar...ti-ai gasit, tragea din tzatzi cu gingia de ziceai ca vrea s-o rupa. Ma duc acasa, zic, poate adoarme pe drum, nici o sansa insa.Si acasa am luat-o de la capat, nu stiu daca a dormit o ora toata dupa amiaza...
Pepsi[
Sobi
DidiAlex, pana la urma am ajuns la branula cu Tudor. Injectiile cu gentamicina nu si-au facut efectul si ptr ca incepuse sa se planga de stomac, i-au montat branula si-i baga intravenos alt antibiotic, mai puternic. Otita e pe duca, nu-i trece insa puroiul din gat.
Raluca, bine ai revenit. Si eu am patit la fel cu epidurala, mi-au montat-o pe la dilatatie 8-9, am simtit tot, inclusiv coaserea epiziotomiei, de se enervase dr ca tot ridicam de fund, si apoi am stat 6 ore la reanimare ca nu-mi mai reveneam...
Ramona, bine ai revenit !
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

alynta27 spune:
Andrada, m-a impresionat cantecelul!
Alina-Mirela 40+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele

mariac75 spune:
Florina, am vorbit acum cu cineva din municipal si zicea ca de ieri s-a inchis sala de nasteri, dar ca exista sanse mari ca maine sa se deschida. Asa ca roaga-l pe bebe sa astepte pana maine.
Maria 40+ 6 zile Theodora

lauracatu spune:
salutare fetelor
revion cu pagina mea de pe flickr.com
pupici
poate o sa mai am timp macar sa va citesc
dar cu 2.......hehe......viteza luminii la tatstatura
curaj noua, mamicilor si viiitoarelor

poohy spune:
Chiqui, imi pare rau ca iar ai probleme Saraca de tine, ai avut o sarcina grea si nici acum nu ai scapat!
Florentina, multa sanatate pentru Tudor!
Asa probabil ca sunt bebeii in prima luna, eu acum invat. Acum ma mir de cat doarme, dupa ce 2 zile nu a dormit deloc! A dormit ceva si azi noapte, si azi, dar eu tot zomby sunt
Elteka, merci de raspuns Trebe' sa imi vina si mie leaganul in 7-10 zile (sa ma invat minte sa mai comand ceva care nu e pe stoc, perioada medie era de 2 sapt de asteptare, numa' la leaganul asta e de 35 de zile!). Deci sa nu ma supar ca mai intarzie ca oricum nu o puneam pe matz in el.
Pai de ce sa nu ne scrii? Te rog scrie-ne! Si pe mine ma relaxeaza mesajele tale! Si pentru calm, eu sunt toata
, dar incep sa imi revin
Ieri ca tot am fost la doctor mi-a masurat matz-ul, la 19 zile aveam 51.5cm si 4.150 (aproape 1kg de cand am iesit din spital, dar totusi eram dupa o portie maaare de mancare si neiesit afara)
Florina, cum sa fie inchisa maternitatea!??! Trebuie sa se poata naste cu doctorul tau si in alta parte...
Nu pun majorete pentru tine si Moko, poate asteptati pana se redeschide Municipalul. Sau vreti majorete?
PS: Acum am vazut si eu filmuletzul cu Tudor! Sa iti traiasca baietelul mami, si sa creasca mare, ca tare frumusel e!!
Odiseea asta e odiseea bebeilor si surioarelor/fratiorilor mai mari frumosi foc!
Alynta, si tie iti pastrez majoretele pentru luni-marti ;)
Ramona, bine ai revenit!!! Felicitari
pentru bebe-strumf! Ma bucur ca sunteti cu totii bine, si ca greul a trecut
De curiozitate, in salon de cate persoane ai stat ? Si s-au purtat si pediatrii frumos cu tine? Ti-a venit imediat laptele, nu? Acum, sincer, la al doilea copil tot in Municipal as naste, in afara de faza cu laptele/pediatrii/lasat copilul mort de foame, a fost foarte ok. Dar poate as da ceva sa ma duca in salon de 2-3 persoane, nu de 5, ca erau tot timpul peste 15 persoane in camera (in conditiile in care eu nu lasam pe nimeni sa vina la mine, ca ma sufocam), si o caldura de mi se ridica febra peste 38
Andrada, frumoase invitatiile! Asta imi aduce aminte ca si eu vreau sa fac botezul in august dupa sfanta Maria si habar nu am la ce restaurant sa ma duc... Eu vreau o masa usoara, de pranz... Am un restaurant aproape, dar nu stiu cat de stralucit e. Poate o sa incerc si la Apa-Nova ca tot nu e departe, dar parca il prefer pe cel de peste drum. Mi-as trimite sotul sa ia masa o data acolo, sa isi dea cu parerea. Ar trebui sa vorbesc si la biserica...
Lauracatu, frumosei foc pandureii tai! Nu stiu cum te descurci tu cu 2, ca mie mi-e greu cu o singura mica terorista Dar invatam, la bebe 2 sa nu mai fiu asa panicoasa
Liviana, In legatura cu intalnirea de duminica - 80% vin si eu (daca nimereste sotul intrarea cu Mega-Image ca nu stim unde e :))). Dar si eu zic ca are dreptate Ella - stim ca ar vrea Kay vizitatori? Si eu ca si Ella, nu as vrea sa vad pe nimeni in fata ochilor. Dar depinde de om, poate pe Kay ar ajuta-o
Anca de
Manu
din burtica
asa cresc eu

doxinu spune:
Buna burtici si mamici!Stiu ca nu prea am sris in ultima vreme si nu am excelat in restul timpului insa vreau sa va zic ca am nascut cu 3 saptamani mai devreme caci asa a vreut bb si acum suntem insfarsit acasa!Bb este tare mititel are 2400 dar sunt sigura ca ii va ajunge din urma pe cei mai gasuti!Am nascut normal pana la urma si fara anestezie caci boala mea(trombofilie) nu pemite asa ceva au zis doctorii!Nu vreau sa imi mai aduc aminte de acea zi in viata mea si sper sa pot trece peste durerea psihica pe care inca o mai am!Nu vreau sa va speri caci fiecare persoana suporta durerea altfel insa pentru mine ziua in care s-a nascut Stefanel a fost mai mult decat un calvar!
Multumesc lui Dumnezeu acum suntem bine si vom merge mai departe invatand sa ne cunoastem unul pe celalalt si sa ne bucuram de fiecare etapa pe care o depasim!

lulu26 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
mi-a raspuns sora mea la mesaj cu urmatorul raspuns (am intrebat-o de sindromul soniei, sora mea lucreaza la un institut de cercetare in america): "din pacate, se pare ca fetita are cea mai complicata forma a malformatiei, in care singele nu circula dintr-o parte in cealalta a inimii si nu ajunge la plamini. singura solutie este reconstructia completa a inimii si sistemului circulator (Blalock-Taussig procedure), dar cu sanse mici de supravietuire."
Nu stiu ce sa mai zic. Sper ca sotul lui kay sa nu citeasca aici.pentru sonia si kay.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
Daca sunt sanse minime...speram ca minimul acala o va salva pe Sosonica!
carrie si pitica mea doarme "in felii" ziua...seara in schimb e beton dupa baie...rar se mai trezeste noaptea pt o masa...altfel 7 ore doarme in continuu...cred si eu dupa atata agitatzie ziua

Andrada super invitatia! Noi avem cu o sapt inainte botezul, ne grabim un pic ca sa plecam din bucuresti poate ne prieste mai bine aerul de provincie.

Lulu si

Monytza spune:
Buna fetele mele!!
Revin si eu dupa o indelunga absenta..in care v`am citit aproape zilnic...N`am avut putere sa postez nici un mesaj pt ca am avut niste stari depresive groaznice...probabil ca unele dintre voi stiu despre ce vorbesc...
DE ieri am inceput sa imi revin...acum imi descopar si eu minunea in toata splendoarea ei...si ma bucur de ea asa cum trebuie.
Abia acum vad cat de fraiera am fost ca mi`am umplut gandurile cu toate tampeniile..si`am fost atat de negativista...singurul meu dusman eram de fapt doar eu...si nu toata lumea dupa cum credeam.
Sotul meu a fost si este un om minunat...m`a suportat zilele in care plangeam siroind si`l necajeam cu telefoane si vorbe pline de reprosuri nejustificate...ajunsese si el la limita imposibilului acum vreo 2 zile cand m`a zdruncinat putin si m`a facut sa deschid ochii....eu dak mai continuam mult asa ma imbolnaveam sigur....N`am crezut ca depresia poate lua astfel de dimensiuni...mai ales in conditiile in care nu s`a intamplat nimic rau...ba dimpotriva...s`a intamplat cea mai mare minune din viata noastra....dragostea noastra s`a reunit intr`una...iubirea mea se vede`n ochii micutzei...chipul ei atat de micutz si de perfect care seamana atat de bine cu tati...pe care eu il iubesc atat de mult
Toata lumea mi`a spus ca fata e leita ta`su....si imi crestea inima cand auzeam...nici n`as fi vrut altfel...
Noi avem acum 3 saptamani..si am depsit 4 kg,am crescut aproape 5 cm si papam tzitzica ca haplea...uneori si putin laptic praf,desi tot mai buna e tzitzi de la mami!!
Pun si eu poze cu ANTONIA ALBASTRICA MITITICA..de la 2 la 3 saptamani! la toate fetele...si promit ca am sa incerc sa revin cu forte noi printre voi....sa ne impartasim experiente,bucurii si suparari ca intotdeauna...
pt Sonsonica ....KAY fii tare..ca D`zeu exista pt toata lumea...si Sonia se va face bine..iar tu ais a uiti de dragul ei toate greutatile prin care ai fost nevoita sa treci in mare parte datorita iresponsabilitatii unui sistem medical delasator si ahtiat dupa bani!
Antonia minunea noastra micaMaria Antonia[/red] de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)