*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 24

Sobi spune:
pepsica, hai sa vina bebele ! nastere usoara si bebe sanatos!
eu mai am 5 zile pana la DPN, incep sa ma agit insa pentru ca echografic bebele era mai mare cu o saptamana.
michigan, nici eu nu pot sa-ti vad pozele; in schimb le-am admirat pe ale lui mary-lou.
Andreea 39s+2z Vladut
POZE

Sobi spune:
hai ca de bine ce m-am agitat mi s-a rupt apa si au inceput si contratiile! tineti-mi pumnii!
Andreea 39s+2z Vladut
POZE

moko spune:
quote:
Originally posted by Sobi
hai ca de bine ce m-am agitat mi s-a rupt apa si au inceput si contratiile! tineti-mi pumnii!
Andreea 39s+2zVladut
POZE

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"

poze

andradap spune:
Woooow!!! Azi e ziua ce amare pt. PEPSICA si pt. SOBI
Haideti fetelor, sa aveti parte de nasteri usoare si de bebei sanatosi si foarte mancaciosi, si sa ocoliti cu brio colicile!
Mary_Lou si eu l-am admirat pe PATRICK
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio

poohy spune:
Sobi,
Nastere usoara, bebe sanatos, norocos si mancacios! Curaj
Mai e un pic si il tii pe Vladutz in brate!!
Pepsi, pentru maine
Mult a fost, putin a mai ramas ;) Vine beeebeee!
Michigan, bine ai revenit! Nu stiu de ce nu pot sa vad pozele
Elteka, crezi ca e o problema sa punem bebelonii in leagan? (mie nu mi-a venit inca, dar se apropie momentul). Ieri am pus-o pentru prima oara in scaunul de masina (scoica) - si sa stii ca mi-am facut curaj dupa ce am vazut pozele tale cu fat-frumos dolofanel in scaunel
Am facut si noi prima excursie pana la Grigore Alexandrescu Ca inca ne sangereaza buricutzul si ne-a trimis doctorul de familie, dar acolo au zis ca nu trebuie facut nimic - doar sters/pudrat ca si pana acum - ca doar nu s-a cicatrizat... Eu sper sa fie asa, ca ma sperii de cate ori vad sange la saraca rasfatica
Voua vi s-au rasfatit bebelonii? A mea ar vrea numa' la san tot timpul sa molfaie (adica o suzy) sau in brate - si ce sa fac, ii fac pe plac...
Anca de
Manu
din burtica
asa cresc eu

miniuta spune:
buna dimineata!
sobi, iata ca ti-a venit sorocul, si e asa cum ai vrut tu, sotul e acasa. nastere usoara si un bebelan sanatos!
pepsica, sa ai si tu parte de o nastere usoara si sa te intorci repede la familia ta.
moko, sigur nu mai ai nici tu mult. si citeste in continuare povesti, fa-i promisiuni...macar asa, de antrenament!
ralucami, bine ai revenit pe forum. stii deja ca toate suntem curioase sa o vedem pe maria-bucuria, nu? ne mai tii mult in suspans?
elteka, e drept ca erai o prezenta f activa pe forum, dar toate stim cum e sa nu mai ai timp de vechile placeri, asa ca, desi iti ducem dorul, nu te pune nimeni la zid.
mi-am amintit ca a intrebat cineva de batista bebelusului. eu o folosesc de doua-trei ori pe saptamana, i se infunda nasul bebelonului meu si mi-e mila cand il vad ca se ineaca la masa. in plus, am impresia ca daca nu respira bine inghite mult mai mult aer la masa, ceea ce duce la dureri de burta si altele din gama. ceea ce nu ne dorim...asa ca eu pun ser fiziologic in nas, si aspir bine bine. si mi se pare ca dupa am un bebeu mult mai fericit.
cam atat, dragele mele. am un somn de zile mari in mine, dar nu pot dormi cand doarme si davidelul...offf...de fapt nu ma mai plang...ca nu are rost. o sa treaca si asta si o sa vina altele, nu?
va pup si sper sa auzim numai de bine.
mamica lui david (21.05.2007)

chiquitita spune:
Sobi, curaj si multa bafta!
Nu am mai citit nimic din urma, eu am enterocolita, cu febra de 40 de grade, dupa perfuzii si alte alea, mi-a mai scazut, am diaree, iau antibiotic, ma mulg si arunc laptele si una peste alta mi-e foarte rau....
Chiqui + Livia

miniuta spune:
oh doamne, chiquitita, da stiu ca ai si tu de tras, nu te incurci. nu numai ca ai avut o sarcina grea, acum te-ai procopsit si dupa nastere cu altele...
sanatate multa si sa iti revii repede!
mamica lui david (21.05.2007)

florina spune:
Sobi, Pepsi, nasteri usoare si copilasi sanatosi!!!!
Trebuie neaparat o centralizare cu fetele carora li s-a rupt apa "in direct" pe forum Asta da devotament :) Eu as intra intai in panica, apoi pe net
Chiar, ar fi interesant de vazut cine a postat ultimul mesaj cel mai aproape de momentul nasterii .
Alynta, durerile menstruale si de spate sunt semn ca se apropie momentul... Tocmai am fost la control si dr. mi-a spus ca "stau sa nasc", daaaaaaaaar... "e inchisa sala de nasteri azi si sa fac bine sa nu nasc pana luni!" !!!!!!!!
Asa ca am un mare morov acum - de unde vroiam sa nasc o data ma gandesc cu groaza "sa nu nasc pana luni, pentru ca o voi face la alta maternitate"...
Heeeeeelp! Stiti pe cineva la Municipal care ar putea confirma sau infirma ce mi-a spus doctorul? Nu-mi vine sa cred, ma gandesc ca a fost o gluma, nu se poate sa nu se nasca azi in tot Municipalul!!! Sper macar sa fie inchisa "sala de nasteri" doar azi...nu si in week-end. In caz ca ma apuca chiar nu stiu ce ma fac! Si am dureri crunte, ca doar iar am fost la control ...
Michigan, "Something bad happened" si la mine... Mary Lou, sa-ti traiasca cel mic si sa va aduca numai bucurii!
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

chiquitita spune:
miniuta exact asta imi lipsea. Am incercat sa evit sa ajung la infectioase ca m-ar fi internat si sa stau o saptamana fara bebe innebuneam. S-ar putea sa ajung totusi la alt spital, dar doar pt cateva ore.
angelabvexact asa mananca si fata mea.
Am mai citit de sosonica, cumplit ca sa mai, poate totusi se va gasi o rezolvare...
Chiqui + Livia