*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Gabiu,culoarea verde la kk poate fi de la fier(daca ii dai).mie asa mi-a spus doctorita...ca nu e importanta culoarea cum e importanta consistenta...Si nu are nimic daca face asa des,stai linistita cata vreme scaunele sunt bine legate...Ai fost tare draguta!Timur,eu te sfatuiesc sa faci proba suptului,cantarirea inainte si dupa masa...nu cred ca e normal ce se intampla!Felicitari Petit Ange!Sa va traiasa si sa va bucure inimile!Pepsi,iti tinem pumnii... Am vorbit cu kay mai inainte!Se pare ca le primeste pt operatie la Targu -Mures,saptamana viitoare...Vor merge cu Smurd-ul ,cu elicopterul...Ii vor monta Soniei un sunt...Sonia are sanse mari!!!!!Doamne-ajuta!Nu va spun cata emotie era in glasul lui Kay...Sonia primeste transfuzii pt ca ieri a pierdut sange cand si-a smuls cateterul...Va rog sa copiati ce am scris si la Rugati-va pt Sonia ,ca nu am timp acum sa mai scriu inca o data.

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

in sfarsit o raza de speranta pentru Kay si bebe Sosonica, da doamne sa le fie bine! chris, multumim de veste.

felicitari petit_ange! recuperare usoara mamico si bebe mancacios!

pentru a_dasa ai parte de o nastere usoara si bebe sanatos!!!

ralucami, bine ai venit acasa! te asteptam cand ai timp sa ne povestesti un pic despre bebe maria.

fetelor multumesc de majorete si sustinere, vad ca nu se intampla nimic insa...oricum am patit un pocinog de nu se poate - mi se misca o lucrare care o am la dinti, asa ca diseara trebuie sa ma duc neaparat la dentist. cum anestezie nu am voie sa fac ... voi avea parte de ceva dureri inainte de nasterea propriu-zisa! sper sa nu mi se rupa apa pe-acolo!

Andreea 39+1zi Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Of Doamne! Da Domnul sa fie totul bine cu Sosonica ! Ne pentru ea Imi e si frica sa mai intru pe forum - dar de acum inainte sper sa avem numai vesti bune!
Ma uit la ghemotocul meu si nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece Kay

Petit_ange, felicitari pentru bebelina!

Lavini, ti-am vazut si eu frumuselul! E o dulceata !

Sa nu mai vorbim de Antonio al Andradei! Cred ca deja are cuceririle lui in parc ;)

Addinel, felicitari pentru bebelina frumoasa si alaptat!!

Sobi, Pepsi, Alynta, A_da

Sobi, bafta diseara la dentist

Ralucami, bine ai revenit!!! Felicitari pentru Maria-bucuria! Asteptam povestea si poze ;)

Fetelor, eu sunt singura de aici care nu reuseste sa alapteze exclusiv? A stat asta mica la san cam 5 ore cu pauze de 10 minute ieri pana am cedat - ca saraca se suparase tare, i-am dat completare, si a infulecat biberon dupa biberon pana la 110ml! M-am si speriat, niciodata nu a papat atata completare

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ralucami bine ai revenit!

Petit_Ange felicitari! Ai nascut pe racoare!

Sobi sa ne spui cum a fost la dentist!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

In primul rand sunt socata pt ceea ce i se intampla lui Kay si Sosonicii!
Ma rog pt Sonia sa se faca bine si sa existe o minune si pt ea!

Davidutzul meu e un cumintel, azi am fost sa-i facem pasaport(sa-l trec in al meu) si pt asta ieri am fost sa-i fac poze!Ne-am amuzat teribil caci ajunsi la foto , adormise si a trebuit sa-l trezim cu chiu cu vai si apoi tine-i capul sa iasa in poze....a fost tare de tot!:-)))
Acum doarme pe burtik!
Am rezolvat si cu invitatiile de nunta, marturii, DJ, cruciulite si restaurant!

Ancamari, e un scumpic bebelul vostru!

Moko, mai ai putin si tu!Refer la pampers, noi am folosit direct marimea 2 desi avea 2950 cand am iesit din spital!

Andrada, pe tine nu te-a luat in evidenta din tp sarcinii dr de fam?La mine a venit a 2 a zi cand ne-am intors din spital.Iar Antonio....e deja flacau mare!In rosu ii sta super lui Antonio!Nu are nimik ca il imbracati asa.....Noi il imbracam si in roz!I-au ramas cateva costumase mici din acelea roz insa...mai avem vreo 3 care le imbracam!Si rosii avem!ieri chiar era imbracat in roz cand i-am facut poza pt pasaport si dna de acolo a crezut ca e fetita!:-)))Deja am alergie la bleu!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Petit-ange, felicitari pt bebelina!Sa creasca mare si voioasa!

Lavini, ce pitik mic aveti!

Angelabv, copilului ii dai sa pape cand cere!Nu e un program!Asta i-l faci cand mai creste!Eu incerc sa-i dau de cateva zile la 4 ore dar....nu reusesc mereu!Adik daca plange si il vad ca invarte gurita dupa tzitzi...ii dau normal!Dimineata chiar papa la 2 ore caci noaptea nu prea mananca cat ar trebui!

Timur, bun venit acasa!Te asteptam cu pozici!

Fetelor, unde ne vedem duminica?Eu cred ca voi veni cu sotul caci singuri nu avem cum oricum!

Mergi la inceput

Adinel, e frumoasa foc bebelina voastra!Sa va traiasca!
Si noi avem suzetica la fel!Si...ce tare e pozica in care are body cu "Happy" si ea de fapt plange!:-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Felicitari Petit_ange!!!!!!!!sa triasca mult si bine Izabel!!!

Sobi tinem pumnii sa nu doara tare.eu a doua zi dupa ce am nascut-o pe Theodora am facut abces si mi s-a scos masea pe viu dar la tine sper sa nu fie dureros.

Doamne ce ma bucur ca e o raza de speranta, toata familia mea e la urent cu evolutia Soniei.

ziceati ca e un varf de colici la 6 saptamani?ca noi n-am prea avut colici dar de doua zile e f agitata, o doare rau burtica , plange la san, se scoala dupa jumate de ora ea care dormea 3 ore

Pepsi, nu am schimbat nimik in rutina, cred ca sunt colici...si mai am un bai , daca vreau sa ma mulg intre mesele fetei-mai ales ca sambata avem o nunta si sa las ceva imbuteliat-nu reusesc mai mult de 20 ml, nu stiu de ce

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Alyna24, Poohy, multumesc frumos pt aprecieri!

Petit_ange, felicitari mamico, sa-ti traiasca bebelul si sa va bucurati de el!

Sobi, bafta la dentist!Poate vine si bb cu ocazia asta..

A_da, nastere usoara, te asteptam cat mai repede acasa.
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Lavinia, mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

A da esti pe aproape daca ai inceput sa pierzi lichid! Poate s-au fisurat membranele! Du-te la medic!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput