*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 17

alynta27 spune:
Buna dimineata!
Imi pare nespus de rau pentru Key si fetita!
Florina acusi, acusi si noi!
De Sobi nu mai stiti nimic?
Michigan ai venit acasa?
Timur bine ai venit! Sa ne impartasesti experienta nasterii tale, noua, celor care inca nu am trecut prin asta si mai avem emotii!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele

Pepsi spune:
andrada, nu ca sa te perii, dar in afara faptului ca e un scump piticul tau, mi se pare ca seamana tare bine cu tine!merci de incurajari, sper sa se termine cit mai bine si bebe sa fie sanatos!chiar asa, 5 saptamini deja.....cred ca in rosu i-ar sta tare bine. eu, am luat si portocaliu, verde(cam mult dupa parerea sotului), galben, rosu, albastru bineinteles....
mirelaionut, si eu am avut si la prima sarcina si acuma candida, si la prima sarcina a disparut dupa ce am nascut, fara sa fac tratament, iar acuma am sa vad daca va fi la fel, in spital am luat antibiotic si am putut alapta fara probleme la prima sarcina!sanatate multa, in general se trateaza mai usor dupa ce nu mai esti insarcinata cu acelasi tratament!
petitange, bafta mare uite pun citeva majorete la treaba ptr tine!
carrie, mi-a dat mult curaj ce ai spus de provocare, ca eram putin cam stresata, desi la prima sarcina am mers cu contractii, tot am fost pe ocitocina ca nu erau prea regulate nici dupa 10 ore....cu problema ta poate este fenomenul acela de ejectie, incearca sa te mulgi putin si s-o linistesti pe a mica si s-o pui apoi din nou la sin. ai schimbat ceva in rutina?esti nervoasa, agitata, mediul in care alaptezi cum e?(da-mi pe PM ca poate nu mai apuc sa intru pe forum)
kay, sanatate multa bebelinei, ma rog sa reuseasca operatia si sa ajungeti cu bine acasa!
florina, merci de galerie, noi urmam!
mariac, eu sint in 40s + 3 zile, si vineri daca e loc merg la provocare, asta daca nu nasc pina atunci, aici te lasa pina la 41s, asa a fost la prima mea nastere, am nascut la 7 zile dupa data prevazuta fara inducere si totul a fost ok!nastere usoara sa ai!
sobi, pun majoretele la treaba, si eu cred c-am pierdut dopul azi!
poohy, merci de incurajari, nu mai sint asa stresata acuma de inducere!
lavini, merci si tie de incurajari cu inducerea. cu buricul noua ne-a zis medicul ca nu ne atingem de el, doar sa facem igiena buna si sa fie tot timpul bine uscat!
acuma am citit ce-a scris chris, unde a fost mutat subiectul?, nu-mi vine sa cred ce aud, of, saracii parinti!andrada nu-mi vine sa cred ce citesc.....
didi, multam fain de galerie!cum e cu doi pitici?
lumi, f bune info despre alaptat!
Flavia 40+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

kateryna spune:
Pepsi, tot pe aici esti? Eu tot intru sa vad daca ai nascut!
Moko, fiu-to tot nu vrea afara? Spune-i ca il ia Anelin la un fotbal daca se grabeste.

alynta27 spune:
Pepsi e bine ca ai pierdut dopul! Acusi acusi!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele

gabiu spune:
mi se pare cumplit ce "aud" despre kay si sosonica, nici nu pot sa citesc ce v-a spus ea.
Problemele pe care le avem noi sunt minore in fata problemelor lor. As fi vrut sa cer sfatul fetelor despre tremuratul barbiei la bebe si kk verde dar nu-i bai daca nu-mi raspundeti , ca doar altele sunt pe primul loc acum. Pediatra a spus ca nu-s probleme in privinta tremuratului, ca bb e inca mic, iar kk verde e de la ce mananc eu! Dar eu am ajuns sa mananc numai ciorba si mancare gatita, am eliminat fructele pe rand, salatele si tot ce am crezut ca influenteaza. Voi patiti asa ceva? Bebele meu face de 10 ori /zi kk, adica la fiecare masa, si la 6 saptamani are 5.1 kg, fata de 3.6 cu cat s-a nascut.
kay, Doamne ajuta!
gabi-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

ralucami spune:
Salutari la toata lumea!
In primul rand vreau sa scriu cateva cuvinte de incurajare pt Kay si Sosonica. Imi pare extraordinar de rau ca trebuie sa treceti prin asemenea suferinta si nu pot sa fac absolut nimic sa va alin durerea. Dar vreau sa stiti ca sunt mereu cu gandul la voi si mereu cand deschid calculatorul sper sa aflu vesti un pic mai bune, care sa ve dea increderea ca totul o sa-si revina la normal.
Apoi : urez burticutelor care au mai ramas NASTERI USOARE si bebelusi sanatosi si mancaciosi!! Imi pare tare rau ca nu am timp sa citesc din urma si sa scriu cate ceva pt fiecare gravi, dar Maria imi mananca tot timpul!
Pana una alta: nasteri usoare fetelor!
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

lavini spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau pt Kay si iubita ei.Ma rog in fiecare seara pt ea si am credinta ca va fi bine in final.
Multumesc fetelor pt aprecierile la adresa bebelului!
Gabiu, si al meu face kk la fiecare masa, deci vreo 8-9 pe zi, si pana acu vreo 2 zile a fost verde.Pediatra mi-a zis ca e ok sa fie verde, cat timp bb are icter ca se elimina bilirubina.Bb al meu e mai micut decat al tau, dar sincer daca are aspect normal nu cred sa fie o problema.Eu mananc si fructe si legume crude si asa cum iti spuneam de 2 zile kk e de culoarea mustarului.Nu te chinui doar cu mancare fiarta ca nu are sens.
Addinel, frumoasa foc papusa!Ma bucur ca ati scapat de problema alaptatului.II lasi suzeta tot timpul sau doar cand plange?Ma gandesc sa nu se obisnuiasca prea tare cu ea..
Ralucami, bine ai venit acasa, ma bucur ca esti bine!
Lavinia, mamica de Radu Andrei

moko spune:
buna dimineata si de la noi!!!!
addinel- tare frumoasa si scumpa fetita ta!!
ralucami bine ai revenit!!Cum e in noul rol de mamica?Abia astept sa o vad pe MARIA-BUCURIA!!te asteptam cu foto si vesti despre voi!
kateryna,am ajuns ca in povestea cu Harap-Alb-ii promit si luna dupa cer, numai sa se hotarasca si sa vina odata!O sa incerc sa-l ademenesc si cu partida de fotbal cu Anelin..poate, poate...
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"39+ cu bebel baietel!
poze

andradap spune:
A nascut Petit_Ange...
Izabela, la ora 6, a avut 3.250 gr 52 cm si Apgar 10
Felicitari MAMICO!!!!
Compoletati voi listuta eu sunt cu Antonio la masa...
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio

a_da spune:
Felicitari Petit_Ange!
Urmam noi. Cu sau fara programare azi dimineata am inceput sa pierd lichid. Asa ca ne vom indrepa spre spital. Nu am inca dureri. Sunt f linistita, poate prea linistita. Se agita sotul pt mine.
Va pup!
Va scriu cand ma intorc( sper cu bebe in brate)!
A-Da 39 s 4 z