*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare....
am reusit si eu in final sa intru si sa va salut pe toate si sa va pup , sa va multumesc pt urari si sa urez la randul meu noilor mamicute multa sanatate si lor si bb-ilor.
Am sa mai completez si eu albumul cu poze ca avem destule acum.
Eu sunt bine acum, am avut ceva problemute dar au trecut, Casian e bine papa si doarme.

Byu 37+ cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

AM PRIMIT MESAJ DE LA PETIT ANGE!!

"CIAO sunt ISABELLA de PETIT_ANGE si m-am nascut azi la ora 6.Nastere naturala cu epidurala.Sunt frumoasa foc.am 3kg250, 52 cm si nota 10.pupici"

Felicitari mamico!! sa va traiasca printesa Isabella!!

Paula de Riana Alessya

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Ma ajuta si pe mine cineva sa imi schimp profilul, ca nu stiu
va roooog....

Byu 37+ cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Ma bucur si eu de vestile bune legate de Sosonica si Kay - sper din toata inima ca la Targu Mures sa se rezolve macar o parte din probleme si sa ajunga cu bine si la Boston.

Sobi, te doare lucrarea care se misca? Nu e mai bine sa astepti pana nasti? De fapt stai... ca nici cand alaptezi nu stiu cat de permise sunt anestezicele...Sper sa nu fie nimic grav si sa se rezolve in seara asta. Ai ceva curaj :) Sunt pacatoase rau lucrarile astea, si eu vreau sa ajung la un control dupa ce nasc, sa ma asigur ca sunt ok.

Petit Ange, FELICITARI! Refacere rapida si copil sanatos si papacios!

Ralucami, Timur, bine ati revenit! Timur, nici eu nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme legate de greutate, cat suge sau kk verde...Importanta e starea generala a copilului, daca mananca, doarme si faca kk :) ...chiar si verde...e ok. Din cate stiu atunci cand scaunul e foarte des e normal sa fie verde pentru ca nu are timp sa digere cum trebuie si elimina nu stiu ce substante... Nu te panica, anunta si pediatrul si nu ezita sa intrebi orice nelamurire ai avea.

A-da! Nastere usoara si bebelus sanatos!

Sobi, Pepsi, voi urmati!

Pana la urma in cat timp nasti de la pierderea dopului?... Exista si alte semne inainte? Pentru ca eu nu scap de durerile astea "menstruale" si incep sa ma gandesc daca sunt sau nu normale...
Maine merg si eu la dr... :)

Fetelor, pe ce calduri ne vin bebeii... :)

Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Apropos de calduri:voi lasati aerul conditionat deschis in camera la bb?Inca nu am incercat asa si sunt niste calduri cumplite, mi-e tare mila de el.Iar noaptea dormiti cu geamul deschis in camera la el?Eu il deschid in alta parte, dar se simte prea putin.Nu stiu daca e bine pt el sa doarma asa.Ce sa fac?Ai vostri cum reactioneaza?

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Pe aceasta pagina sus e un "buton" rosu, "contul meu"
Mergi la "profil personal" si modifica semnatura cum doresti.

Succes!

quote:
Originally posted by byu

Ma ajuta si pe mine cineva sa imi schimp profilul, ca nu stiu
va roooog....

Byu 37+ cu CASIAN ANDREI

Poze

Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariac75 spune:

Multumim de primire in Odisee, sunteti niste dragute

Andradap

am incercat sa ma inscriu in lista de gravidute dar nu stiu cum sa o fac. Va spun datele si poate ma inscrie cineva dintre voi sau imi spuneti cum se fcae. UM 09.09.2006, DPN 16.06.2007, bebe fetita Theodora, voi naste la spitalul Municipal.
Pepsi
si mie mi se pare normal sa te lase 7- 10 zile dupa DPN fara sa intervina. Noi asa am decis sa facem dupa ce am mai cerut parerea uni alt medic decat cel care imi urmareste sarcina si am mai facut o ecografie care ne-a confirmat ca sarcina se prezinta sub toate aspectele ca la 38 de sapt (greutate 3200=3500g, lichidul clar si in cantitate ok, placenta grad II, bebe e miscaret :)), desi medicul meu m-a chemat in aceeasi zi (18.06.2007) pentru cezariana pe motiv ca e bebe cam mare (zice el 4kg). Acum asteptam sa vedem ce se mai intampla pana luni. sper sa nu se fi suparat dl dr.

Maria 40+ Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ma bucur sa aud in sfarsit o veste mai buna despre fetita lui Kay. As vrea sa dau un acatist pentru reusita operatiei. Ma gandesc ca am putea sa dam mai multe cate un acatist pentru ea, sa dea Domnul sa o ajute sa treaca cu bine peste aceste incercari.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by timur

Buna fetelor! Am ajuns si noi (eu si bb Bogdan Alexandru) acasa luni.
Nastere normala cu anestezie. BB 3600, 51 cm, scor 9.

Am si eu cateva intrebari daca nu deranjez:
Cum imi dau seama daca mananca cat trebuie?
A iesit din spital cu 3.480 si acum are 3.130. E normal???
De cate ori pe zi trebuie sa faca treaba mare? Ieri si azi nu a facut.
Cum aflu cat a supt la o masa?
...si multe altele, dar va iau usor.

Sa-i tinem pumnii lui Kay si sa ne rugam pt ele.

Felicitari fetelor care au mai nascut si le tinem pumnii urmatoarelor.

Bine ai revenit!!
Nu te ingrijora de kg...vezi in perioada urmatoare daca ia in greutate. Eu am avut surpriza sa nu corespunda cantarul de la doctor cu cel de acasa...asa ca eu imi fac calcule dupa cel de acasa. Diferentele le vezi facand comparatie la acelasi cantar.
Cum afli cat a supt...cantaresti inainte si dupa masa. Dar e aproximativ pt ca si cel mai bun cantar are diviziune la 10 asa ca...ai +/- 10g
Daca nu face kk mai mult de 2 zile e bine in a 3-a sa-i pui supozitor cu glicerina pt inceput...mai mult de 3 zile e un chin pentru copil ca il doare burtica si pt voi ca nu dormiti.

lavini noi dam drumul la ac dar in alta camera decat cel in care e bb pana se raceste cat de cat sa fie suportabil...nu f rece ca sa nu fie prea mare diferentza cand iesim afara. Dar suportam si noi ffff greu caldura...urlete si tzipete uneori

Ne rugam in continuare pt Kay si pt Sosonica!!!

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Ciao la toata lumea!
Va scrie sotul.
Ieri dupa fisurarea membranelor si internare a urmat o zi lunga de asteptare fara mari evenimente, doar contractii slabe nedureroase. In jurul orei 23, doctorul a decis taierea completa a membranelor. Au urmat contractiile, travaliul si in final la ora 6 azi dimineata nasterea.
Va multumesc tuturor pentru incurajari si felicitari. Fetita e bine(3,25kg 52cm), mama isi revine dupa binemeritata odihna.

Aici Isabella cand se misca in burtica:
http://www.youtube.com/watch?v=8J1t4af6eE4

Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg

39+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput