* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

NEata
Fetelor am citit la Aspirante de Gugu,se pare ca abia a iesit din spital,a stat 2 saptamani internata ca era sa il piarda pe bb,acum este mai bine si probabil azi o sa intre cu amanunte.
Ange FELICITARI!!!!!!!! Sa fiti sanatosi.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

Angi, felicitari pentru baietel! v-ati gandit deja la un nume?

Ce grozav, avem deja prima 'pereche' la odisee!

Shose, bine ai venit! Incearca ulei de migdale presat la rece - gasesti la orice plafar, este foarte hidratant si hranitor.

Salutari tuturor, sa aveti o zi frumoasa!
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

[/quote]

'Neata Mari,

Multumesc frumos, dar ieri (dupa amiaza) am sunat la Centrul medical Unirea (sediul din Clucerului) si mi-am facut programare la Dr Iosup chiar pe 25.08 (o fi ceva telepatic intre noi ) - eu atunci sunt la sfarsitul saptamanii 21.

Oricum, apreciez gestul.

Roxana 12+
[/quote]

si eu tot pe Clucerului imi facusem programarea, la ora 9.30. stiu ca mai aveau 1 loc liber pe la mijlocul zilei. ai fost o norocoasa.

Mari 8+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna la toate zuzele!!! oare cum de am dat eu peste voi?
Am dat peste voi, intentionat, pt ca am citit ca sunteti mamici de 2008 si asta cred ca voi fi si eu!
Unele fete cred ca ma cunosc de la aspirante sau de la endometru...le salut cu multa dragoste si doresc sarcina usoara fiecareia!! Pt cele care nu ma cunosc, va doresc sarcini usoare si va rog, sa ma lasati sa-mi etalez si eu istoricul:
Dupa o sarcina pierduta acum doi ani si o luna, am facut mai multe investigatii si demersuri sa raman gravidutza...
In cele din urma am adoptat un baietel care imi umple inima si sufletul....ma topesc cand ma uit la el! Nimic nu va schimba dragostea mea pt el!
De cateva zile ma simt cam obosita si in-truna din zile chiar mi-a fost f. rau, sa ca ieri, trecand pe langa o farmacie, am zis ia sa iau un test de sarcina ( desi CM nu-mi intarziase decat o zi).
L-am luat si am mers acasa...cand am facut testul eram sigura ca va fi tot negativ, ca cele de din-aintea adoptiei...insa cand am dat la o parte capacelul si am vazut IImi s-au inmuiat genunchii...impaienjenit ochii...etc...eram socata
Mi-am luat copilul in brate si am alergat la o alta farmacie sa iau un alt fel de test care desi concentratia urinei era f. slaba a iesit tot II
Luca (baiatul meu) are acum un an si 5 luni, este tare nazdravan...nu va avea decat 2 ani si 2 luni cand se va naste fratiorul sau surioara!Mi-e tare teama de ce va urma ...dar sunt tare fericita!!!!
Datele mele...am vazut ca mai are cineva acelasi UM si DPN ca mine..:UM 20 mai 2007, DPN 24 feb 2008 Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ajungem la termen!!!

Simonettu 4+

poze Luca

Mergi la inceput

Simonette normasl ca te stiu....Doamne ce bine imi pare ptr tine,sa fiti sanatosi si o sarcina usoara iti doresc

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, aseara am visat ca imi crestea burtica si ca mi-a plesnit pielea... De cand incepem sa ne ungem burticile si cu ce??

Ioana 4+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Anca, multrumesc draga mea! Am mai facut un test, cu prima urina...II!!! Sunt ametita de eveniment! Ce ma supara, e faptul ca nu dau de niciuna din cele doua dr. sa-mi fac o programare cat mai rpd!
Am vazut pozele tale...ai o burtik super!!!! Sarcina osoara in continuare si sa ajungeti cu bine la termen!
Off cat mai am pana ajung ca tine!

Simonettu 4+

poze Luca

Mergi la inceput

Ioana poti deja sa te dai cu cremaptr ca pielea se intinde imediat,vezi ca in farmacii sunt creme speciale ptr gravidute.
Simonette o s ajungi mama si tu ca mine imediat,timpul trece f repede,cat despere dr eu zic sa nu te grabesti ptr ca oricum pana la 6 saptamani nu prea ai ce sa vezi.
Te pup si sarcina usoara...

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Numeioana, noi ne stim de la alte sub. Vad ca suntem cam cu aceleasi date! Bafta multa si sarcina usoara!!! La ce dr. esti?

Simonettu 4+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

DUMNEZEULE !!!!! Simonette, felicitari, mi se facut pielea gaina cand am citit ce ne-ai scris.... Este o minune ce ti se intampla, la fel ca minunile din burticile noastre !!!
Sa ai o sarcina usoara!!!
De ce spui ca-ti este teama de ce se va intampla cand vei naste ?? Ca este luca si el micut?

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput