* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 22

nemary spune:
quote:
Originally posted by soanso
nemary,buna te rog sa-mi spui daca ne-am "intalnit pe la alt subiect inainte de pasti si iti ziceam ca ma rog pt tine in seara de inviere sa ramai graviduta?despre tine e vorba???????????
SOSO
Sorana, eu sunt

am mai citit acum ce mi-ai scris acolo si vroiam sa-ti spun ca pana acum am o sarcina usoara, fara greturi si celelalte. sper sa duc sarcina cu bine pana la sfarsit si sa nasc usor, asa cum mi-ai urat tu.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Gina M spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Acum m-am intors de la eco si am vazut bebele, eeeee......BAIETZEL!!!!! A spus doctorita ca mai mult ca sigur e baiatzel si am vazut chiar si noi, foarte bine, ce are intre picioruse!!! Doamne, dar sa vedeti ce nebunatic era, misca intr-una se dadea peste cap, isi puneamanutza la capsor, era cand cu capul cand cu fundul, cand intr-o parte,m-a terminat, tati a inceput sa planga de emotie! Doamne, ce minune! A spus ca totul e bine,lichid destul, placenta in regula,totul normal!!
Pupici,
Angelique13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
![]()
Mare, Munte, Flori
Angeli - Felicitari pentru baietel!

Imi imaginez cat de frumose au fost momentele intalnirii!
Si sotul meu isi doreste tare mult un baietel de aceasta data insa, mai ramane de vazut iar emotiile, sunt tot mai mari!

Gina 12w & 5d.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

SIMONABB spune:
A mai avut cineva mici sangerari maro ?
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb

numeioana spune:
Kristina, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si voios!
Simona, mergi la medic. In cate saptamani esti? Scurgerile maro nu trebuie neaparat sa insemne ceva rau, dar nu se stie niciodata... Asa ca da fuguta la doctor, poate iti da tratament de sustinere!
Ioana 4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

cornilia spune:
Buna burtici!
Imi cer scuze ca nu am mai scris, dar am stat din depresie in depresie.
Dupa ultima veste pe care v-o dadeam, cu polipul, am luat rezultatul la PAP smear, care a fost normal. Apoi am inceput sa am pete roz, maronii cand mergeam la toaleta (dar numai cand mergeam pt "treaba cea mare"). M-am programat la alta doctora, una mai proasta ca alta...care imi spune ca inimioara nu mai bate si bebe nu a mai crescut de loc (ramasese, tot de 7 sapt in loc de 9 sapt)....asta ca dupa o secunda sa-si ceara scuze ca nu a vazut bine, si de fapt inimioara bate, dar bebe e prea mic. Nici o explicatie sau tratament pt sangerare.
Imi fac programare la alt medic...la masuratori, bebe era normal, insa, am un hematom si o dezlipire (la mine, daca nu e una, musai sa fie alta). Imi da Duphaston, 4 pe zi si, cu Dumnezeu inainte. Pe 25 trebuie sa merg la masurarea pliului nucal si analiza de sange aferenta.
A fost o perioada foarte aiurea, in care nu stiam ce va fi maine.
Pe 25 iunie, ar trebui sa am 12 saptamani.
Cat este de important masurarea pliului nucal? Este musai sa fac si testul respectiv de sange? Nu sunt foarte convinsa...cand doctorul mm-a zis sa merg la masuratori, mi s-a parut ca e mai mult o afacere (trebuie sa merg la alt cabinet, desi el are eco 4D, pt ca doctorul respectiv este prietenul lui si mai costa si o carutza de bani. Dar parca vad ca, si daca nu ma duc, o sa-mi para rau. Voi ce ziceti?
Va pup cu drag pe toate si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
Cornelia si Maya (06.07.2004)

Lala_D spune:
Angelique felicitari pentru baietel
cornila eu fac ecografia de masurare a pliului nucal, imi pare foarte importanta pentru mine insa NU fac nici dublu test (asta este cred testul de sange ce te-a pus sa il faci ) si nici in saptamana 16 triplu test. Vad ca avem varste apropiate si daca nu ai in familie persoane nascute cu probleme acest test pur matematic de probabilitati pe mine nu ma convinge.
Parerea mea sincera ... stiu prea multe persoane la care valorile au fost complet eronate si au stat cu frica in san pana au nascut sau au facut amnio
Gina ce mai face papagalul ?
Laura ma bucur ca esti bine , te astept cu un carucior
SIMONABB fuguta la medic , eu pentru astfel de pete am stat 5 zile cu perfuzii in spital...nu se stie niciodata ...sper ca la tine sa fie doar o implantare
O zi excelenta tuturor !
Lala.

cornilia spune:
Lala, multumesc de raspuns. Cred ca o sa fac si eu ca tine. Doar eco, fara testul de sange. Ultimul medic mi-a spus ca DPN-ul este 8 Ianuarie 2008, exact ca tine.
Angelique, abia acum am inceput sa citesc din urma, felicitari pt baietel!!!
Simona, tu catte saptamani ai? Cum au zis si fetele, fugutza la doctor. Si eu am avut si mi-a recomandat tratament de sustinere.
Sunt tare curioasa daca hematomul mai este acolo si ce dimensiuni are. Eu cred ca voi naste tot prin cezariana (Maya a fost in pozitie de "V" si a fost obligatorie cazariana, desi aici, greuuuu se hotarasc pt cezariana). Cand am nascu-o pe Maya, pana si inainte sa intru in sala de operatie au incercat sa o intoarca, desi fara succes.
Cornelia si Maya (06.07.2004)

raca spune:
Angelique felicitari din suflet pentru baietel. Cel mai tare m-a impresionat reactia sotului pentru ca stiu ca si sotul meu tot baietel isi doreste (chiar daca nu recunoaste pentru ca nu vrea sa cred ca nu se bucura daca va fi fata) asa ca abia astept si eu sa aflu ce o sa fie, din pacate mai am de asteptat vreo 5 saptamani....dar trec ele 7+

ginnette spune:
quote:
Originally posted by nemaryquote:
Originally posted by ginnette
Am si eu o rugaminte la voi:
Stiti cumva un dr bun care sa faca o morfologie fetala 3D?
Eu am incercat sa-mi fac programare la Diagnisis la Dr. Pop dar este "ocupat" pana in septembrie.
Eu trebuie s-o fac in jurul datei de 29.08.
Multumesc pentru ajutor!
Roxana12+
iti cedez eu daca vrei programarea pe care am facut-o la dr.Iosup pe 25.08. nu am stiut ca tb facuta eco morfo intre sapt.22-25 si am apucat sa ma programez.
chiar vroiam sa sun maine si sa o anulez.
Mari8+
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
'Neata Mari,
Multumesc frumos, dar ieri (dupa amiaza) am sunat la Centrul medical Unirea (sediul din Clucerului) si mi-am facut programare la Dr Iosup chiar pe 25.08 (o fi ceva telepatic intre noi

Oricum, apreciez gestul.

Roxana

ginnette spune:
Angelique,
Felicitari pentru vestea minunata!
Sa dea Domnu' sa creasca mare si sa fie sanatos!
Roxana 12+