* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 21

numeioana spune:
Pai am 28 de zile. Dar nu rade de mine, ca eu am CM de 24.
Maine intru in 4 saptamani. Dar cum spuneam aici de dimineata, faptul ca am ovulat in Z10 face ca bebelul meu sa fie putin mai marisor. Deci maine ar fi 4sapt si 4 zile, dupa ovulatie.
Am invatat calendarul pe dinafara
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

numeioana spune:
Cand sa merg la eco in functie de cat imi zice doctorita ca are o sa schimb tickerul... Cred eu ca e mai mare bebe. Testul pozitiv mi-a iesit din Z21. E drept ca f vaga a doua liniuta, dar am vazut-o. In z22 se vedea mai bine deja.
Probabil ca asa se si explica de ce la eco bebe apare mai mare sau mai mic cu cateva zile, in relatie cu UM. Pentru ca depinde de ovulatie, nu??
Oi fi luat-o eu razna de la caldura?? Cert e ca m-am hotarat sa nu ma mai gandesc la lucruri rele, sa-mi pun toata increderea in Dumnezeu, pentru ca El stie ce face. Azi in timp ce ma gandeam la ceva rau am spart un pahar si atunci mi-am zis ca e un semn cum ca vom fi foarte fericiti. Asa ca de-acum cu capul inainte!
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

nemary spune:
Mari

[/quote]
nemary, eu de astazi mi-am schimbat semnatura in "9+". pt ca astazi este prima zi a saptamanii a noua. asta daca nu cumva gresesc eu, ca am vazut ca nu sunt singura confuza cu saptamanile astea

eu pur si simplu am considerat prima zi a sarcinii prima zi a UM. am socotit si numerotat saptamanile de atunci, si dupa capul meu a reiesit ca tocmai am intrat azi in luna a treia! tu ai aceeasi data a UM ca mine, dar nu ti-ai schimbat semnatura. m-am grabit eu? nu m-as mira, trebuie sa fiu si eu putin zuza...
Stancutza

[/quote]
eu am fost la control la prim eco pe 8 iunie si atunci mi-a spus ca am 6 sapt si 2 zile si calculez in functie de asta.
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

nemary spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Am si eu o rugaminte la voi:
Stiti cumva un dr bun care sa faca o morfologie fetala 3D?
Eu am incercat sa-mi fac programare la Diagnisis la Dr. Pop dar este "ocupat" pana in septembrie.
Eu trebuie s-o fac in jurul datei de 29.08.
Multumesc pentru ajutor!
Roxana12+
iti cedez eu daca vrei programarea pe care am facut-o la dr.Iosup pe 25.08. nu am stiut ca tb facuta eco morfo intre sapt.22-25 si am apucat sa ma programez.
chiar vroiam sa sun maine si sa o anulez.
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

AngeliquedeS spune:
Fetelor!!!!!!
Acum m-am intors de la eco si am vazut bebele, eeeee...... BAIETZEL!!!!! A spus doctorita ca mai mult ca sigur e baiatzel si am vazut chiar si noi, foarte bine, ce are intre picioruse!!! Doamne, dar sa vedeti ce nebunatic era, misca intr-una se dadea peste cap, isi puneamanutza la capsor, era cand cu capul cand cu fundul, cand intr-o parte,m-a terminat, tati a inceput sa planga de emotie! Doamne, ce minune! A spus ca totul e bine,lichid destul, placenta in regula,totul normal!!
Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

soanso spune:
nemary,buna te rog sa-mi spui daca ne-am "intalnit pe la alt subiect inainte de pasti si iti ziceam ca ma rog pt tine in seara de inviere sa ramai graviduta?despre tine e vorba???????????
SOSO

alina023 spune:
Angi, bravo!!!! Ai un baietel!!! Felicitari, sa se nasca sanatos, sa creasca mare si sa fie un destept si un norocos!!!
Inca un carucior la listuta.
Alina 14+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan

laura_dimitris spune:
Angelique, FELICITARI!!!! Este vestea pe care mi-o doresc si eu..... UN BAIETEL !!!! Cred ca esti in al noulea cer de bucurie ca acum stii ce este!!!Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, sa iasa repede cand o veni sorocul ca sa nu o chinuiasca pe mamica , si, cum spuneau si fetele, norocos!!!
Mav, sebi este un baietel tare dulce!! Va invidiez ca stati la mare, mai ales pe caldurile astea infioratoare....
Mie astazi mi-a fost fooarte rau. Cred ca am avut o cadere de calciu ca se invartea toata casa cu mine. Nu am fost in stare sa merg la serviciu. Am zacut toata ziua pe jos in sufragerie- singura camera mai racoroasa...
Dorm extraordinar de prost noaptea... De fapt, toata noaptea ma intorc de pe o parte pe alta si mi se pare ca patul frige...
Cred ca oboseala plus problema unui risc de imbolnavire pe care a declansat-o un copil bolnav de scarlatina din gradinita la fiu-meu , m-au dat peste cap !!!!
Acum imi este mai bine.
Sper ca in noaptea aceasta sa pot dormi. Ca de maine am auzit ca va fi mai rau in privinta caldurii....
Off, fetelor, cum trecem noi vara asta...???
Gratielaaaa... ia-ma si pe mine in Corfu !!!!!!
Eu plec in grecia abia pe 17 august!!!
Adica mai am.... mai bine sa nu incerc sa calculez ca fac iarasi cadere de calciu...
Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Tinna S. spune:
Buna zuzicilor!
Ce ziceti, daca ma duc maine sa fac o echografie, s-o vedea ceva? De-abia sambata se fac 6 saptamani de la UM, dar eu sambata plec in Grecia pentru o saptamana, si mooor de curiozitate sa vad daca bb e ok. Oricum n-am nici o programare facuta, sper sa ma primeasca la echo.
Vad ca am greturi din ce in ce mai mari pe zi ce trece, si zilele astea l-am avut si pe Andrei bolnavior, a luat acum la sfarsitul gradinitei un fel de raceala f puternica si cu febra mare. Acum oricum e mai bine si vad ca nici eu n-am luat nimic de la el.
Nu-i spusesem inca lui Andrei de bb, dar fiindca tot venea si imi tusea direct in nas, i-am zis ca mami are in burtica un bb cat un sambure de mar si care nu trebuie sa ia si el viroza asta, asa ca l-am rugat sa nu mai tuseasca direct in nasul lu' mami.
Cand a aflat de bb, Andrei a inceput sa zica "da Doamne sa fie fratior, nu surioara, sa nu-mi umple casa de papusi Barbie" (stie el faza asta cu papusile Barbie de la gradi), dar vad ca acum s-a calmat si chiar e foarte grijuliu cu mine, sa nu cumva sa pateasca ceva bebele din burtica.
Angelique, felicitari pentru BAIETEL.
De-abia astept sa vad si eu ce o fi bebele meu, desi la prima sarcina m-a cam pacalit . Dr. mi-a zis de-abia la 5 luni sexul copilului (a zis ca e fetita), apoi la 7 luni mi-a zis ca e sigur baietel (dar eu deja nici nu mai stiam ce sa cred), si pana la urma baietel a fost.
Acum la bb2 am zis ca ma bucur indiferent ce e, dar eu as vrea o fetita, desi Andrei isi doreste un fratior.
Va pup,
Tina 5+ si
Andrei (6 ani)

nemary spune:
Angi, felicitari pentru baietel . pana acum avem pereche: o fetita si un baietel, sa vedem cine o sa urmeze..
Mari