* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Micsunea, nu esti singura cu chef de .
Eu n-am avut "lipsa de chef" pana acum - e drept ca nici dureri sau alte simptome clasice n-am avut; poate asa se explica cheful.

Singurul impediment ar fi oboseala si stresul zilnic (si eu si sotul meu ajungem acasa pe la 7:30).
In rest, totul merge bine (pana acum)

Si stai linishtita - detaliile conteaza!

Roxana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

mesaj pt. fetele care au intrebat de Gugu................
am vorbit acum cu ea si e bine.
a venit azi acasa...2 sapt. a fost in spital..era sa piarda sarcina...dar acum e bine........si bebe este bine !!!!!!!!!!
o sa intre ea cred maine cu mai multe detalii...........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am rezultatele de la BHCG...luni 47000, azi 62500. Dr. a zis ca e bine...merg sambata la eco poate vad si eu bb...Duminica plec in Corfu cu autocarul (am mai scris!) si am deja emotii. Cu ajutorul lui Dumnezeu toate vor fi bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, zuzicilor, mai stiti ceva de Bubulina?

Am auzit despre Kay, n-am citit ce/a scris, fiindca pe mine chestiile astea ma termina (mai ales acum ca sunt foarte sensibila), dar cum fetele numai despre asta vorbesc inca de dimineata, am inteles despre ce e vorba. Da, este mare pacat ca atitia medici (din cite am inteles e vorba si de Tutunaru, nu numai de Iosup, caci Tutunaru e medicul ei) nu deepisteaza o problema atit de grava. Pina la urma se pare ca nu putem avea incredere in nimeni, nici un medic, oricit de celebru ar fi, nu ofera nici o garantie, si se inseala si fac niste greseli ca niste incepatori, ca niste studenti sau mai rau...Se pare ca orice am face, oricite analize si sacrificii am face nu reprezinta nici o garantie ca totul va fi bine pina la sfirsit...

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari Gratiela.

Gugu, doamne fereste de rau. Sper ca esti bine acum.Ma pt. voi sa fiti bine.Si te asteptam aici.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Ioana sa stii ca nu esti singura pe care a chemat-o dr. peste 2 sapt pe motiv ca "nu avem ce vedea". Am fost si eu la dr cand aveam 5 sapt jumate (la tel i-am spus ca am 6 ca sa ma primeasca ) mi-a facut o eco abdominala si am vazut un punctulet negru, atat. Asa ca m-a chemat dr. frumusel peste 2 saptamani ca sa facem si noi cunostinta cu bb. Vineri se fac alea 2 saptamani asa ca abia astept.

In legatura lu luatul in greutate vad ca majoritatea dintre voi, spre deosebire de mine , ati slabit. Sicera sa fiu eu chiar mananc mai putin decat inainte si chiar mai sanatos (am incercat sa elimin pe cat posibil grasimile si chimicalele si am redus dulciurile) asa ca nu mai inteleg de ce. Fie ce-o fi important e sa fie bb sanatos ca o sa ma descurc eu mai tarziu cu kg in plus.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

NumeIoana din Ploiesti esti si tu?Ar trebui sa facem un subiect "Gravidute de Ploiesti".Din cate stiu eu nu la AlmedicaBerlin este ecograf bun ci la dr Ghita Minodora,are cabinetul pe str.Romana,daca vrei o progameare uite nr de tel.0244543310,dar sa stii ca urmatoarele 2-3 luni sigur nu are loc, este unul din putinii medici buni pe care-i avem in oras.

Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jasmin Bubulina nu a scris la noi niciodata. E cumva graviduta?

Angi felicitari si tie pt cele 13 saptamani Ce frumos cum trece timpul si ne cresc burticile! Deci tu vei naste cu o saptamana mai repede decat mine, nu? N-am inteles de ce faci cezariana? Asa vrei sau ai recomandarea doctorului? ce fain de tine ca esti la mare

Alina multumesc pt felicitari! Deci tu nu dai inapoi de la Vreau si eeeuuu Pe noi nu ne lasa dr, inca! Si la sarcina trecuta abia pe la 14 saptamani, parca sau dupa ce a miscat bebe, oare? Aoleu nu mai tin minte, dar bebe a miscat la 17 sapt si 2 zile, deci sper sa nu mai astept atat! Sotzul imi tot da tarcoale, dar...fara succes

Gugu ma bucur sa citesc ca esti bine. Abia astept sa intri sa ne povestesti ce ai patit.

Roxana multumim pt vestile despre Gugu.

Shose bine ai venit printre zuzici! Sarcina usoara si frumoasa si un bebic sanatos! Cred ca nu ai 10 mesaje, asa-i? Sa stii ca primele 10 mesaje sunt moderate, deci apar mult mai tarziu si e posibil sa nu le vedem. Deci sa scrii cat mai multe mesaje, pt a scapa de moderare.

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Jasmin Bubulina nu a scris la noi niciodata. E cumva graviduta?

LAURA, da, Bubulina a fost la voi, la zuze. A ramas in luna aprilie. Din pacate a pierdut bebele acum citeva saptamini, sarcina oprita din evolutie, si voiam sa stiu ce mai face, cum se simte...

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jasmin, Bubuleana a fost la noi si a pierdut sarcina dar de Bubulina nu stiu nimic! Oare a patit si ea asa ceva? Tare rau imi pare sa aud mereu de fete dragi mie ca pierd sarcinile

Ioana sarcina e inca mititica si nu se vede la eco, de asta te-a chemat peste 2 saptamani. Cate zile ai acum de la UM?

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput