* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

micsunea sa stii ca asta trebuie facut, cel putin noi ne rezumam la anumite pozitii, cateodata sotul meu spune ca-i dau cu portia dar nu am ce sa-i fac, ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca am citi ca in primele luni libidoul e mai scazut, dar lamine e invers, la mine nu s-a schimbat nimic sunt la fel de doritoare, doar daca sunt obosita dar oricum am mai rarit sa nu am probleme
In ceea ce priveste marea ma duc doar un weekend atat, dar o sa va urmez sfatul fara soare

Louiza 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

micsunea...cum sa fii "magar"...

fetele, inca mai misun si eu pe aici, pe la voi.... am pus cateva poze recente cu baietelul meu (cele din parc sunt chiar de aseara). va doresc sa aveti si voi parte de asemenea clipe minunate, alaturi de puiutii vostri!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu am anuntat deja familia de minunea care va veni la noi, cu ajutorul lui Dumnezeu. In primul rand am facut-o pentru ca sa nu tin in mine si sa ma ascund (ca au inceput greturile) si apoi pentru ca sa pot sa ma protejez de carat greutati si alte eforturi.

Nu mi-am verificat tensiunea, dar o sa-o fac daca mai aud tiuituri in urechi.

Lala, ai dreptate in legatura cu calculul! Nu stiu eu exact cand a fost conceptia, dar sunt sigura ca nu are cum sa fie in Z14 la un CM de 24 de zile... Deci 2-3 zile tot am in plus la varsta sarcinii.

Laura, felicitari pt 12 sapt!!! Abia astept sa implinesc si eu atatea. Mi se pare ca mai e atat de muuuult!!!

Azi am vb cu doctorita si mi s-a parut f ciudat cand mi-a zis ca chiar daca am un test pozitiv, sa mai astept 2 saptamani, apoi sa ma fac un test si abia apoi sa ma duc la control... Intr-un fel m-am intristat, dar apoi m-am gandit ca trec repede 2 saptamani si cand ma voi duce o sa-i aud inimioara
Irina, bine ai venit! Avem acelasi DPN! Sa dea Domnul sa fie bine!

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Am si eu o rugaminte la voi:
Stiti cumva un dr bun care sa faca o morfologie fetala 3D?
Eu am incercat sa-mi fac programare la Diagnisis la Dr. Pop dar este "ocupat" pana in septembrie.
Eu trebuie s-o fac in jurul datei de 29.08.

Multumesc pentru ajutor!

Roxana 12+

Draga Roxana ,
Incearca la Herghelegiu sau la Iosup .Herghelegiu are la Sanador ( dar sigur nu sunt locuri decat in ianuarie ), la Medsana ( gasesti in august - costa 380RON - f. scump) si la Euroclinic ( 220 RON - nu stiu daca sunt locuri). Pe Iosup il gasesti la Fortis si sigur are locuri si costa 150 RON.

Bafta

10+

Mergi la inceput

Ioana stai linistita ca si eu dupa prima vizita doctora mi-a spus sa revin peste 2 saptamani, si apoi totul a fost ok asa ca cum ai spus si tu trec repede nu-ti face griji si ai grija de tine

Louiza 9+

Mergi la inceput

Da, sigur ca daca ma duceam saptamana asta ma duceam degeaba si stateam si la cozi ca sa-mi spuna ca nu se vede nimic...

Fetelor, tot ma supara burtica. Azi m-a durut ca la CM, tare de tot si m-am speriat. Am luat 2 No Spa si tot nu mi-a trecut. Vad ca acum m-a lasat...

Nu va spun ce ma ustura sfarcurile. Nu pot sa le ating cu nimic. Si stau mereu ridicate. Vad ca ma si mananca mai nou...

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Fetelor va pup sa aveti gruja de voi, si sper sa am si eu cat de curand internetul refacut acasa, sa aveti gruja de voi si de bebei

Louiza 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Zuzele, dragele...abia astept sa va citesc in fiecare dimineata. Chiar daca nu apuc sa scriu, intotdeauna va citesc

Laurici, felicitari!!! 12 Saptamani!!! Vorba Ancai, mai e putin pana la 40 . Doamne ajuta!

Felicia, felicitari si tie pentru prima intalnire cu samburelul! Senzatia este incomparabila.

Miscunea, daca medicul ti-a dat unda verde ...pai unda verde, nene! Eu (iar ma dau iegzemplu', da' ce sa fac daca numai pe mine ma stiu asa de bine? ) si la prima sarcina si la cea de acum nu am avut restrictii si nici nu ne-am impus restrictii. Singura problema a fost la sarcina actuala ca nu am prea avut chef in primele saptamani. Acum incep sa-mi revin .

Mav, eu ma bucur mult de cate ori vad mesajele tale. Iar Sebi e un scump. Ii citesc perlutele constant.

Ioana, nu te intrista pentru ce a spus doctora ta. Samburelul tau este prea mic pentru a putea fi vazut. Dar tu stii ca este acolo si asta e cel mai important.

Fetele, acum am revenit si eu de la doctor si am aflat ca triplul test se face gratuit. Pentru ca o sa-l faceti si voi in curand, am vrut sa stiti asta si sa ma economisiti ceva banuti pentru bebei.

Alina 14+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Louiza, vroiam sa te intreb daca te duci cumva la eco la Almedica Berlin in Ploiesti. Am inteles ca au cel mai performant ecograf din tara. Mai e doar unul la fel in Bucuresti... Spune-mi si mie unde poti sa faci o eco klumea in Ploiesti, te rog!

Alina, mi-a trecut tristetea...

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by ginnette

Am si eu o rugaminte la voi:
Stiti cumva un dr bun care sa faca o morfologie fetala 3D?
Eu am incercat sa-mi fac programare la Diagnisis la Dr. Pop dar este "ocupat" pana in septembrie.
Eu trebuie s-o fac in jurul datei de 29.08.

Multumesc pentru ajutor!

Roxana 12+

Draga Roxana ,
Incearca la Herghelegiu sau la Iosup .Herghelegiu are la Sanador ( dar sigur nu sunt locuri decat in ianuarie ), la Medsana ( gasesti in august - costa 380RON - f. scump) si la Euroclinic ( 220 RON - nu stiu daca sunt locuri). Pe Iosup il gasesti la Fortis si sigur are locuri si costa 150 RON.

Bafta

10+

Multumesc frumos pentru "solutie"
La Herghelegiu, ai dreptate - am sunat si primul loc disponibil este in octombrie (too late for me).
O sa incerc la Iosup sa vad cat noroc am.

Roxana 12+

Mergi la inceput