* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 18

lenyi79 spune:
hello
eu sunt Laura, 27 ani, am aflat lunea trecuta ca voi avea un bebe si sunt tare fericita. Voi fi si mai fericita cand imi voi face si analizele si sper sa fie totul ok. Sper sa intru la dr. badiu insa ieri era deja plin cand sa imi fac prezentarea, dar poate maine am mai mult noroc.
DN 15.09.2007 UM26.04.2007 DPN 31.01.20088+
8+

irinabobe spune:
ralluca nu stiu daca trece pe acolo 102. ma refeream la sp sf c-tin si elena , e pe bd basarabia langa stadionul national.
uite asta e site-ul www.medicina-materno-fetala.ro/ si pretul e foarte mic comparativ cu alte spitale. eu acolo am facut-o la sarcina trecuta si au aparatura foarte bune din pacate pt mine atunci vestile au fost proaste poate de data asta am mai mult noroc.

lenyi79 spune:
Buna fetelor,
Am scris din greseala la DN 15.09.2007 inloc de 15.09.1979.
Oricum scriu ca sa pot citi si eu mesajele in timp real, caci din cate am inteles va trece cev atimp.
As fi vrut sa va intreb daca rinichii v-au facut fihuri, pt ca eu am mici dureri (oricum aveau eu de dinainte- niste pietricele ) doar aca acum ma scol noaptea de 2 ori pentru toaleta dar si cu durere de rinichi. In weekendul trecut am crezut ca imi dau duhul pe plaja. Din ora in ora trebuia sa fiu pe pozitie si sa gasesc o toaleta pt ca din momentul in care aveam senzatia in 10 minute devenea grav daca nu gaseam unde sa ma duc. Ma gandeam sa nu fi racit...Oricum astpet sa fac toate analizele ...ma gandesc ca mai am o luna si termin primul trimestru si cel mai important si nu stiu prea multe de bebitz. 8+
8+

zeririlouiza spune:
Multumesc mult fetelor pentru sfaturi, sper macar ca apa sa fie calda sa pot intra si eu, pentruca se pare ca in rest voi sta sub umbrela, sincera sa fiu nu prea ma incanta dar sotul meu ar cam vrea, ne-au inebunit si niste prieteni dar sper sa putem merge si la munte cateva zile, ca eu oricum prefer muntele, ah mi-am adus aminte, daca poti sa , spuneti-mi daca trebuie mult mai rar, sau nu stiu cum sa zic, ca sunt cionstienta ca nu mai putem face ce facea inainte dar, asta e pofta e mare
Louiza 9+

ginnette spune:
Multumesc Irina, pentru "alternative"
este adevarat, orice dr poate gresi; acum, o sa incerc sa fac la el, programare (am vazut ca si la el este "aglomeratie", dar poate am noroc pt sfarsitul lui august).
Oricum, e buna si sugestia cu Titan.
Multumesc inca odata!
Roxana 12+

irinabobe spune:
roxana vezi ca iosup are program la mai multe cabinete , incearca la toate. e un cabinet prin spate pe la budapesta unde e mai liber nu mai stiu acum cum se numeste dar cand ajung acasa ma uit pe eco facuta acolo si iti spun.

Shose spune:
Buna fetelor! Sa ma adaugati si pe mine la luna februarie....acum 2 zile am aflat ca avem deja 6 saptamani. Probabila e data de 14 februarie...dar acum cine stie!
Vreau sa va intreb din experienta voastra ce crema sa folosesc sa previn vergeturile? sunt slabutza si ma gandesc ca or sa apara...
Si alta intrebare ce stiti dspre calatoria cu avionul in timpul sarcinii?
Va multumesc ca m'ati ascultat si va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Ahhh...uitasem datele mele : UM 10 mai, DN 12.06.79, DPN 14.02.2008
Sper ca nu m'am incurcat in ele.

micsunea spune:
despre
Doctora mea mi-a spus ieri ca pot! (sunt deja in 8 s)
Si pe Internet am vazut ca poti (dar nu violent ) daca nu ai restrictie de la ginecolog.
INSA, multe fete au spus ca ele au facut si au avut hemorargie dupa.
IAR doctora mea mi-a spus ca pot fara sa-mi verifice colul (ceea ce nu ma deranjeaza asa de tare ca n-aveam chef de-un control clasic cu manuta) dar ma intreb pe ce s-a bazat.
Eu cred ca o sa ma apuc, ca uneori sotul e dornic (de obicei eu sunt mai dornica decat el, na, asa e la noi) dar o sa incerc sa gasesc o pozitie cu penetrare foarte slaba, ca sa nu atinga colul. Ca ma rog, deocamdata atat ma duce pe mine capul sa gandesc...
Pericolele cred ca sunt doua:
1) "iritarea" sau stiu eu ranirea colului si risti hemorargie
2) contractii in caz de orgaa.. dar care in caz ca sarcina este normala nu prezinta pericol.
Mie mi-e tare frica de punctul 2, ca am clar dureri in zona uterului, de cateva ori pe zi si eu cred ca sunt contractii, deci contractii in plus nu m-ar ajuta.. Dar problema e ca daca am chef prea tare atunci am vise mai speciale noaptea si cred ca tot ajung sa am contractii, asa ca mai bine sa fiu si constienta de ele!
Scuze daca am fost magar cu detaliile,
Micsunea
8+

Ralluca spune:
Irina, multumesc frumos!
Mult succes de data asta, imi pare rau ca n-a fost bine cu sarcina trecuta.
Raluca

ginnette spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
roxana vezi ca iosup are program la mai multe cabinete , incearca la toate. e un cabinet prin spate pe la budapesta unde e mai liber nu mai stiu acum cum se numeste dar cand ajung acasa ma uit pe eco facuta acolo si iti spun.
Multumesc frumos pt ajutor si info.
Roxana