* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 17

zeririlouiza spune:
Buna zuzelor, mie imi pare rau ca nu pot intra mai des acum, sunt in concediu si am probleme cu internetul acasa , acum sunt la o prietena si vroiam sa va intreb ce parere aveti cu plecatul la mare in timpul sarcinii, va pupic pe toate
Louiza 8+

AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor!
Azi implinim si noi 13 saptamani. In seara asta avem programare la eco, am asa o stare de agitatie, sper sa fie totul bine, sa nu fie nici o problema! Laura, felicitari pentru cele 12 saptamani, numaram odata doar ca la o saptamana diferenta!
Alinushca, imi pare tare rau! Curaj, bine macar ca nu au existat complicatii...
Intreba cineva de kg luate, eu am cu 2 kg mai putin dar nu ma plang fiindca e chiar ok...
Felicia, felicitari pentru bebe! Si noi calculam tot de la ultima menstruatie, desi eu stiu exact ziua ovulatiei.
Louiza, eu stau la mare... si profit de ea cat pot! Doar nu tebuie sa te expui prea mult la soare (cu burtica) in timpul orelor periculoase deloc si in apa daca e rece. In rest, da-i bataie!!!
Pup toate fetele!!
Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

ancadragoman spune:
Loiza daca sarcina nu are probleme poti merge la mare,numai ca se respecta orele de plaja,pana la ora 11 si dupa 17,iar daca apa este rece nu este indicat sa faci baie...aaaa si nici cand sunt valuri
anca 19+
Maria
poze

irinabobe spune:
roxana desi am vazut ca exista si niste pareri proaste despre iosup eu cred ca nu exista medic care sa nu fi gresit ca doar nu sunt ei D-zeu,(este foarte adevarat ca e tare rau cand greseste exact in privinta ta), dar eu as merge pe mana lui iosup consiedr ca in momentul de fata este unul dintre cei mai buni medici eco dupa pop.
daca nu vrei la iosup poti merge la dr cheles la spitalul titan unde aparatura este foarte buna (stil aparatura fortis-iosup), pretul este de doar 500.000 lei insa... dr este cam ciufuta daca nu chiar foarte ciufuta dar pana la urma pe tine te intereseaza sa stii daca totul e ok sau nu , nu sa te iubesti cu doctorita.

micsunea spune:
in legatura cu TENSIUNEA
Eu am inteles totusi ca tensiunea joasa nu e o problema chiar asa de importanta. Grav e sa fie ridicata!
Ma gandeam eu, la nastere sa nu fie ceva probleme pentru fetele cu tensiunea joasa, ca daca lesini in timpul travaliului nu-i bine,nu?
Chiar habar n-am despre subiectul asta, medicul meu de familie a zis ca daca asa o am de obicei e OK, (ca fiecare cu tensiunea lui) dar sa am grija sa mananc des ca sa nu lesin.
Micsunea
Pupici pe burtici!
PS De fapt tensiunea de 10/ sau 11/ (nu retin niciodata a doua cifra) e OK in sine, problema e ca persoanele cu asemenea tensiune, daca se streseaza sau daca nu mananca, sau daca fac o scadere de glicemie, sau daca sunt foarte obosite, risca sa faca o scadere mai mare de tensiune si sa lesine.

carmen e spune:
Si noi azi am facut 8 saptamani .
Si eu vreau la mare dar dr mi-a zis ca nu e voie , eu una nu am nici un fel de probleme, daca stau dimineatza pana la 11 si seara supa 4 la plaja cred ca nu am probleme , peste o sapt merg la dr si o intreb sper sa imi dea voie sa merg si eu 2 zile macar la mare.
Pt fetele care merg la plaja , voi stati cu burtica acoperita la plaja???????
Carmen 8+

Ralluca spune:
Buna!
Multumesc frumos ca m-ati adaugat pe lista
La tipul nasterii nu stiu ce sa zic - dr. mi-a spus ca s-ar putea sa fie cezariana dat. displaziei de sold, depinde si de opinia ortopedului. Oricum va fi e important sa fie bb sanatos.
Fetelor voi unde va faceti morfo de trimestrul I? In afara de Iosup, Herghelegiu si Pop mai avem optiuni?
Irinabobe, cand spui spitalul Titan te referi la policlinica de pe linia lui 102 (Titan)? Mi-ai dat o idee cu 3D, sigur nu mai apuc programare la vreunul din ecografistii mari... nu conteaza ca dr. e ciufuta, important e sa citeasca acolo ce trebuie.
O zi frumoasa tuturor!
Raluca

kossir spune:
Buna zuzele!!!
Offf, calculatorul asta, nu ma lasa sa comunic cu voi asa cum vreau eu. Probleme, probleme si iar probleme, iar eu pentru ca sunt zuza si in calc, dupa ce reusesc sa intru, uit parola, din nou si nu pot sa va scriu. .
Multumesc Lorena, Micsunea, iata un punct unde nu mai sunt zuza. Sper sa faca aici masuratoarea asta, nu stiu inca nimic, azi merg la medic si o sa intreb. Dar dupa discutiile pe care le vad pe forum, ca daca avortul e interzis se pare ca nu e nevoie de masuratoare, inseamna ca nici aici nu se face, pentru ca avortul e interzis si aici bineinteles, fiind tara musulmana. O sa insist, daca se poate, daca se stie, ma rog, vad eu.
Bun venit Irinei, sarcina usoara si bebe sanatos.
Alinushca, curaj, mergi mai departe, ne vedem peste putin timp la mamici de.....
Doamne ce bine stati cu kg, eu cred ca deja am luat ceva, desi sunt doar in sapt a sasea. Maninc ca disperata, iar daca nu mananc mi-e rau. Si nici nu ma pot pacali cu fructe sau legume mereu, trebuie sa mananc consistent. Azi de pilda am facut fasole batuta si ciorba de fasole si o sa mananc cu muraturi pana nu ma mai pot ridica. Stiu ca e rau, dar asta e, nu pot altfel. Partea buna e ca nu mananc seara, adica mananc pe la 6, apoi seara doar un iaurt sau un fruct.
Va pupic pe toate si sa aveti o zi buna
Carmen mami de Mihai+ 6+