* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Laura, o minune intr-adevar...mai ales ca am o sg trompa una fiindu-mi extirpata la o extrauterina si mai ales ca am facut in trecut atatea stimulari si atatea nebunii ca sa raman si uite ca am ramas acum natural si cand ma asteptam mai putin(impropriu spus, ca in sufletul meu in fiecare luna am sperat, insa n-am mai fost disperata ca inainte)!
Multumesc si tie iti doresc numai bine...sarcina usoara si bb sanatos si mancacios!

Simonettu4+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

simonette,
Felicitari.Sa stii ca ramai insarcinata mai degraba cand te eliberezi de stresul lunar...."poate luna asta se intampla...."Si eu imi luasem de o grija si vorbeam cu sotul meu despre o eventuala adoptie, cand...au aparut doua liniute....Dealtfel am auzit multe cazuriin care au aparut copii in familiile care tocmai au adoptat.Cred ca este o rasplata de la D-zeu.Asa ca o sarcina usoara si felicitari.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

Si apoi....simonette, Luca nu avea nevoie si el de o pereche?Felicitari, sa ai grija de tine.Chiar ma bucur mult.Ai o poveste foarte emotionanta.Sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Angelique , felicitari pt putzica ! . Asteptam poze cu bb-ul tau in burtica la 13 sapt.

Simonette , bine ai venit la noi , sa fie intr-un ceas bun ! M-a impresionat povestea ta . Se pare ca Dumnezeu este sus si vede si te-a recompensat pentru sufletul tau mare. Nu multe femei ar fi in stare sa daruiasca atata dragoste unei fiinte care nu este trup din trupul lor.Felicitari !

Alina023 , te rog , imi spui si mie unde se face TT gratuit

Cornilia , sper ca problemele tale sa se rezolve cat mai repede si sa te bucuri de o sarcina usoara . Masurarea pliului nucal este importanta pentru ca poate da primele informatii despre anumite anomalii ale sistemului nervos central la BB ( Sindrom Down , spina bifida , sindrom edwards ) . Dupa cum vad , traiesti intr-o tara musulmana , la fel ca si Kossir si la voi stiu ca avortul este interzis si in caz ca BB-le are ceva , nu prea ai de ales daca sa-l pastrezi sau nu...asa ca nu stiu de ce se mai fac analizele astea , ca oricum problemele astea nu se pot rezolva , nici in timpul sarcinii si nici dupa nastere.

Azi ma duc si eu sa-l vad pe BB , sper sa vad niste manute , picioruse , ceva , ca prima oara , la 6 sapt si 3 zile n-am vazut decat o pata neagra .Am o lista intreaga de intrebari pt doctoritza mea , sper sa aiba rabdare sa-mi raspunda...in special probleme legate de alimentatie , pt ca am pofta numai de lucruri care cred ca nu am voie sa le mananc precum salam uscat , peste afumat , sardele ,cremwusti , in general chestii afumate. Nu suport mancarea gatita de nici un fel. Mananc ca disperata fructe si inghetata si nu prea am din ce sa-mi iau proteine. Ma chinui sa mananc lactate si apoi le vomit imediat , carnea sa n-o vad .
A si probleme cu glicemia si tare mi-e frica sa nu-mi puna stop la inghetata ...alte dulciuri nu mananc.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari noilor posesoare de 2 liniute. Angi bravo pt bb sanatos si zburdalnic. Cat despre sex...Ozi a fost baiat de la 5 luni l 9 si inainte de a o naste mi-a spus ca e sigur fata...asa ca am amanat cezariana de pe 20 mai pe 22 ca sa fie geamana!
Eu vad ca tot slabesc...deja am -3kg. Nu ma mir pt ca mananc doar fructe si legume, un picut lapte sau branzica.
Astept sa plec la mare desi dr nu prea ma aproba...eu am incredere in Dumnezeu si sunt sigura ca va fi bine...Ozi se roaga in fiecare seara sa ii dea DD un fratior sanatos, frumos, destept si fetita daca se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicitari, Angi, pt baietel Ce frumos trebuie sa fi fost cand ati aflat Sa creasca mare si sanatos si sa vina pe lume la termen

Simonette felicitari si bine ai venit in grupul de zuzici Esti o femeie extraordinara si era normal sa vina si momentul testului pozitiv! Felicitari si pentru Luca si pt cele doua linioare Sa ne spui si data nasterii tale, ca sa te pot trece pe listuta.

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Felicitari noilor zuze!
Simonette ce poveste frumoasa ai? Sa te ajute Dumnezeu sa duci cu bine pana la capat sarcina si sa nasti un copil sanatos!
Angi ce bine ca ai vazut sexul bebeului? Sa-ti traiasca! Avem deja o pereche! Cine mai urmeaza cu carucior?

toate zuzicile!!!

A venit Bebica!!!

8+

Mergi la inceput

Gattasalvaje multumesc! M-a recompensat Bunul Dumnezeu cu insusi Luca!Daca te uiti la pozele lui o saintelegi ce vreau sa zic!
Sunt mandra de copilul meu...foarte mandra! Si abia astept sa-i dariuesc o surioara...sau un fratior! Sarcina usoara si frumoasa...cu bb mancacios si sanatos!

Simonette4+

poze Luca

Mergi la inceput

Anca76, ai mare dreptate cu detasarea si minunea care apare cand vrea ea...imi propuneam mereu inainte sa ma detasez, dar nu reuseam! acum fiind mai ocupata cu luca care e nazbatios rau, miracolul aprins momentul si a inmugurit acolo in burtik lamami! Multumesc pt urari, iti doresc numai bine in sarcina si bb cum vrei tu!

Kalosalina,Laura ioana, multumesc din suflet...sunt f. emotionata...!
Eram obisnuita sa fac eu urari si sa felicit eu fetele dar e asa emotionant cand ti se adreseaza asemenea urari!!!

Vamultumesc la toate si va doresc numai bine!!!

Simonette4+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor!!!!!!

Acum m-am intors de la eco si am vazut bebele, eeeee...... BAIETZEL!!!!! A spus doctorita ca mai mult ca sigur e baiatzel si am vazut chiar si noi, foarte bine, ce are intre picioruse!!! Doamne, dar sa vedeti ce nebunatic era, misca intr-una se dadea peste cap, isi puneamanutza la capsor, era cand cu capul cand cu fundul, cand intr-o parte,m-a terminat, tati a inceput sa planga de emotie! Doamne, ce minune! A spus ca totul e bine,lichid destul, placenta in regula,totul normal!!

Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Felicitari Ange. Uite ca avem si un baietel. Bravo. O sa aveti un baietel jucaus.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

12+

Mergi la inceput