Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 22
RGE spune:
..am uitat sa va spun ca miscarile lui fi'miu se vad acum prin haine...le trage nene nu gluma..ma duc sa-i dau sa pape![]()
ROXANA
22+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
slimatei spune:
vreau si eu.... sa-l simt ca misca dar se spune ca la grase nu prea se misca
caci el are destul loc sa se zbenguie in burtic care e destul de mare... si nu mai apuc sa somt prea multe suturi...si pumni..
STEFANIA
14+
foto cu burtici
RGE spune:
...ho ho ho asta crezi tu...lasa-l tu pe bebe sa creasca sa se faca mare si sa vezi ce o sa te vaiti ca te apasa pe coaste, ca ti-a dat una la ficat..stai linistita toate gravidele simt miscarile lui bebe..probabil tu o sa le simti putin mai tarziu

ROXANA
22+
GEORGE IONUT
slimatei spune:
bunadimineata la toate fetele!roxana mai esti?deci nu mai vrei sa faci schimb, nu asa ca sunt simpatici?
STEFANIA
14+
foto cu burtici
RGE spune:
..mai sunt ca pap si pe urma plec...da sa sti ca sunt simpatici..mie imi place cand ii spun ce simptome are si el..cine eu??..nu am nimic!!!, Doamne ma prapadesc de ras...ce vrei sunt ai nostrii![]()
ROXANA
22+
GEORGE IONUT
slimatei spune:
aseara isi mangaia burtica si era asa de mandru:"uite vezi mami are forma ca a ta" ma stricam de ras...

cu arsurile l-am cam luat peste picior si i-am zis ca o sa faca bb cu par
STEFANIA
14+
foto cu burtici
RGE spune:
..ha ha da am auzit si eu ca arsurile ar fi de la par
...al meu ia Rennie..iubita eu am terminat de papat..si fug ca am treaba multa
..vorbim cand ma intorc

ROXANA
22+
GEORGE IONUT
slimatei spune:
ok ai grija ce faci si sper sa nu mai ai surprize neplacute!
STEFANIA
14+
foto cu burtici
pussi spune:
quote:
Originally posted by slimatei
vreau si eu.... sa-l simt ca misca dar se spune ca la grase nu prea se miscacaci el are destul loc sa se zbenguie in burtic care e destul de mare... si nu mai apuc sa somt prea multe suturi...si pumni..
STEFANIA14+
foto cu burtici
noi avem cam aceeasi varsta de sarcina si nici eu nu-i simt, dar la mine se modifica forma burtii
...fetita care e la etaj si putin pe dreapta are activitate nu glumaPUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
slimatei spune:
fetelor cand va treziti imi spuneti si mie va rog....de radiatiile alea ca sunt speriata rau de tot oricum fapta e consumata dar sa stiu si eu... devci micile dureri(asa ca si cum m-as transforma...acum le am fi fara sa ma ating sunt asa ca de la CM sub burtica sunt normale sau..... dar de ce incep doar acuma ca pana acum nu am avut nimic?
STEFANIA
14+
foto cu burtici