Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anacami mersi frumos oricum maine daca pot sun sa vad cat costa si termenul de livrare! Daca gasesti pliantul sa-mi zici !Nu stiu cand va fi BABY-EXPO in TM! cred ca prin noiembrie!
RGEfoarte aproape!

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by dany26

Darleena felicitari si din partea mea pt fetita sanatoasa!!!!

Sheritra mult mult mult curaj si optimism iti urez!

Stefania....scuza-ma te rog....of eu credeam ca esti din Bucuresti si iti ziceam ca gasesti dvd-uri pt gimnastica de la un magazin numit Diverta.....
17+ ANDREI

nu e nici o problema! dar nu reuseam sa inteleg despre ce vb...

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput

fetelor! o noua a adus itrebarea despre radiatii de la computer fetelor e adevarat se poate da sau nu?
m-a speriat rau de tot mi-e frica!!! caci eu tin laptopul pe brate! de asta am dureri in ultima vreme va rog sa imi raspundeti!!!!!am niste dureri cand ma asez si cand ma ridic de pe scaun sau cand ceva ma apasa sub burtici.. enormal e de la uter ca se mareste????

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Draga Stefania,nu-ti pune nici tu laptopul direct langa burtica, este si o sursa de caldura f. mare (stii tu de ce nu ar trebui sa-si pun barbatii PC-ul in poala ). Incearca sa-l pui macar pe o perna sau langa tine

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

roxana spuneai in cap. trecut ca vrei sa faci schimb de tatici?
al meu un timp nu a mai dat nici un fel de semne si credeam ca m-a abandonat!dar era prea ocupat cu faptul ca tb sa ma consoleze....
azi a fost prima zi cand a recunoscut ca are simtome... totusi mie imi da o stare de fericire nustiu cum sa va spun!!!
a vazut si mi-a spus si mie ca are burticiul ca al meu la forma ca la marime nu ma intrece, si in plus are arsuri de la stomac nu-i prieste prea multe mancaruri si stari de greata si se simte mereu umflat dar nu si satul! pe deoparte imi pare rau pt. el dar pe alta ma bucur ca suntem in doi ! sunt
esti sigura ca mai vrei sa faci schimb???

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput

ce ar putea sa se intample ca deja fapta e consumata! deja l-am tinut de sute de ori pe brate se intampla ceva?

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

stai linista, ai grija de tine si burtica, bucura-te in continuare de sarcina!

Pupici!

Astazi mi-am facut de cap cu netul, de maine nu stiu cat voi mai putea intra saptamana asta..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SLIMATEI..ce sa-l mai schimb..tocmai am grija de el ca are arsuri..i-am dat Rennie..noroc cu ANACAMI.()....deja nu-l mai suporta nimeni..e mereu nervos, irascibil..astazi si-a certat si seful...eu va las ca trebuie sa am grija de arsurile sotului ssi sper sa-i treaca ca ii este iar fomika...cred ca am 2..nu unul..vai de capul meu..plus un iepure care a stat azi in balcon ca o vaca ce e si a facut insolatie si acum sta in fata aerului conditionat cu burtica in sus..Doamne numai femeie sa nu fi..pupici si somnic pufos fetele !!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellloo fetele!!
acuma am ajuns si eu aks de la o pizza, berica.....
am intrat special sa vad ce au facut darlkeena si sherry la dr !!
darleena felicitari pt fetita!!
sherry, mult succes la dr!! trebuie sa fie totul bine!!! ai avut ceva dureri de burta??

nah ca se pare ca unii dr au dreptate cand nu vor sa spuna sexul la bebe pana la 20-24 de saptamani!! de foarte multe ori se greseste cand e bebe prea micut!!
eu am astept sa imi zica joi ca e baiat (ce s-ar mai bucura tati!!!) desi mi-a aratat cele 3 liniute de la putica !!

roxana si eu zic la fel, ca acusi iesi din 5 luni!!

gata, fug in patut sa se aseze pizza!!!

astept cu nerabdare sa vina ziua de joi!! ufff mai am o zi si o noapte....

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA fetelor..eu sunt mai matinala astazi ca am o gramada de treaba..trebuie sa ajung la recoltare de sange, la dr ginec la control si dupa-amiaza gimnastica ...colac peste pupaza nu am apa calda..urasc blocul asta..noroc ca ai mei stau la 2 statii distanta..asa ca ma apuc de "impachetat" si ma "car" in vizita sa consum si la altii apa..sper sa veniti numai cu vesti bune astazi ca altfel ma supar pe voi..pupici la toate burticoasele..o zi buna, RACOROASA, servici usor..fara greturi, stari de voma, dureri de cap si arsuri...ne auzim cand ma intorc

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput