Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pussi tb sa fie superb doi si in+ pereche super...
dar si mai obositor, cred ,nu ? sa-i aiba in paza DD..

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata! si multi pe burtici.
Stefania, eu cred ca ce simti tu intepaturi, dureri sunt de la cresterea uterului, si nicidecum de la radiatii - ca radiatii sunt peste tot printre noi, si de la tv, telefoane mobile, nu numai de la computer.
Iar dureri, intepaturi si altele prin burtica, si mai jos si pe la buric, si prin dreapta si prin stanga (la mine cel putin au fost de toate felurile si prin toate partile, doar ca nu toate odata) cred ca am avut si avem in continuare toate, dar la unele sunt mai dese, la altele mai rare, etc.

Servici usor celor care sunt la munca si odihna placuta celor din concediu!

Pupici
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

'mneatza !

Stai sa-mi dau si eu cu parerea, slimatei ! In primul rand nu mai tine laptopul langa burta, chiar daca l-ai tinut pana acum. Nu se stie foarte mult despre radiatiile de la monitor dar stiu ca se recomanda sa nu se stea cu burta prea aproape, pentru a evita campul electromagnetic al aparatului (la care bebele e mult mai sensibil) si caldura degajata. Durerile de burta s-ar putea sa fie datorita pozitiei, daca stai acasa incearca sa stai din cand in cand intinsa pe pat intr-o parte (eventual tot cu pc-ul langa tine ). Oricum, iin egatura cu durerile astea nimeni nu-ti poate spune sigur ca sunt ok sau nu, poate doar doctorul. Pot sa nu insemne nimic, dar pot sa insemne si ca se deschide colul. In principiu cred ca toate avem astfel de dureri din cand in cand (eu cel putin am ).

Stai linistita cu simtitul bebeului, ca o sa-l simti tu. Eu sunt destul de rotunda si totusi l-am simtit de pe la 15 saptamani - ce-i drept nu eram sigura ca e bebele, dar acum ca a mai trecut timpul imi dau seama ca asta era.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata fetele!!

pe al meu sotz numai il auzi: "trebuie sa mananc bine, ca astept un copli", "trebuie sa ma odihnesc ca astept un copil"......

mai am un pic pana maine cand merg la 4D, sper sa nu fiu dezamagita ca sunt asa de entuziasmata!!
darleena, sherry, nu puneti poze, filmulete???plsss

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

stefania, si eu tot la 15 sapt fix , l-am simtit pe bebe, desi nenea dr nu ma crezut, a zis ca nu am cum sa-l simt pe bebe asa de repede!! dar eu am stiut ca e bebe si azi il simt la fel doar mai tare!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

noi astazi facem 20 de saptamani fix!!!! , parca nu pot crede, ieri ziceam ca am 6-7 si azi 20!!!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Bravo BB, esti la jumatatea sarcinii!!! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos si frumos!
Nu cred ca o sa fii dezamagita la echo, eu de fiecare data am plecat super incatata ca il vedeam pe bb. LA morfofetala asta cred ca e si mai spectaculos, ca a crescut!

De la o vreme, adica de vreo saptamana am pofta de dulceturi. O fi rau sa mananc din astea, voi mancati asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Neata fetelor,

N-am mai avut timp sa scriu, desi de cateva ori am mai aruncat cate un oki pe la voi, dar am ramas in urma cu cateva capitole cu cititul.
Ieri am aflat si eu ca voi avea o fetita, dar nu stiu inca sa fac caruciorul ala roz. Mi-a crescut si un nodul fibromatos de 3/4 de unde nu stiu, ca nu il aveam. Se pare ca-i tine de urat tititzei, creste odata cu ea :D. Sper sa fie totul in regula, desi doctorul m-a mai chemai si peste 3 saptamani, la 23 de saptamani pentru ecografie 3D. A zis ca vrea sa fie sigur ca nu-i scapa ceva avand in vedere varsta mea. Ma simt de parca as fi baba babelor, cum naiba a nascut femeia aia de 67 de ani si la mine isi fac atatea probleme? Fetita mea are numai 286 de grame la 19 saptamani si 4 zile, e cam micuta, dar crestem noi. Va pupam, cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetelor
BB hai ca mai ai jumatate,sa fiti sanatosi si bafta la eco.
Mai fetelor am vb aseara cu o prietena care are o minune de baiat de 7 luni si mi-a zis ca intepaturile de la buric sunt de la bb,el a descoperit cordonul ombilical si acum se joaca cu el...ce parere aveti?
O zi buna va doresc.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

creem , multumim!!! in legatura cu dulciurile, le spuneam zilele trecute la fete ca sunt inebunita dupa dulciuri, primul lucru pe care il fac cand am trezesc este sa mananc ceva dulce!!! si mananc nu gluma!!!
cata, felicitari pt fetita!!!!! caruciorul roz il pui astfel: mergi la semnatura scrii gravi in paranteze patrate apoi numarul de saptamani si apoi fetita tot in paranteze patrate!! daca vrei apoi trece si numele!! multa bafta si felicitari!!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput