Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

MULTE URARI SI BINE V-AM REGASIT. NU AM MAI INTRAT AICI DE CATEVA SECOLE.
MII DE FELICITARI MAMICILOR PENTRU BEBE DOI SI CELOR DINTRE VOI CARE ASTEPTATI O NOUA MINUNE.
MI-A LUAT CEVA TIMP SA VA CITESC DAR A FOST O PLACERE.
MIRUNA SI MAIA SUNT DOUA DOMNISOARE MARICELE SI VESELE.
GANDURI BUNE DE LA NOI PENTRU TOATA LUMEA,
ZEEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Carmen, felicitari pentru surpriza. Mama, ce rasfat os a fie pe tine cand or sa fie baietii mari. Ma bucur mult pentru voi.
Zeeva, scurta mai fusesi. Oricum ma bucur ca sunteti bine si ca ai dat un semn de viata. Te mai asteptam. Poze aveti?
Fetelor, eu am fost admisa la scoala. De pe 20 o incep.
Ieri am avut orientarea. Ma orientara astia de sunt total dezorientata . Drastic.
E greu pana ma dumiresc ce inseamna credite, ce inseamna clase, unde se iau, de unde iau cursuri, prescurtari, coduri.
Tot ieri mi-am facut si programul si am fost neplacut surprinsa sa aflu ca engleza si biologia erau inchise. Adica clasele se ocupasera, iar eu daca m-am inresgitrat atat de tarziu am avut ghinionul asta. M-am pus pe o lista de asteptare (sunt a patra) si sper sa am sanse sa intru la o clasa. Daca nu, le-oi face semestru urmator. N-am idee cum se procedeaza. V-am spus sunt total dezorientata.
Mi-am luat cursuri de antropologie, chimie si sa vad ce fac cu celelalte doua. As vrea sa imi pastrez si serviciul. Asa ca oi vedea cum va fi. Nu ma vad intr-o situatie prea roz.
Dupa 3 ore de ascultat in continuu engleza si concentrat sa captez la maxim informatiile am venit acasa cu o durere de cap groaznica, ca sa nu mai spun ca aveam si draci. Si mi-am pus un semn de intrebare. Ce o sa ma fac cand voi incepe scoala si va trebui sa stau multe ore in clasa???
Sotului cand i-am spus cate clase mi-am luat m-a luat la rost ca trebuia sa mi le iau pe toate care sunt recomandate in primul semestru, ca in ritmul asta nu voi mai termina scoala . Deci parca mi-a dat cu parul in cap.
Apoi am mai vorbit cu doua din prietene, una chiar a terminat la colegiul unde ma duc eu si mi-a spus ca e suficient cat mi-am luat pentru ca va fi foarte greu si te tin astia tot timpul in invatat.
Ieri ne-am dus de si-a luat sotul suport de bicicleta pentru masina. Cred ca asta a fost cadoul de 23 august. Ne-a costat $450.
Astazi am fost la un lac superb numit Rampart. Un peisaj de vis. Sotul s-a intalnit cu gasca lui de biciclisti, iar eu cu copiii am stat pe mal si ne-am jucat in apa. Vremea superba, insorit, dar batea un vanticel rece. Foarte multi veniti cu ambarcatiuni, din loc in loc se mai chinuia cate un pescar sa prinda pastravi.
Sotul mi-a zis ca pe drumul pe care au mers ei timp de doua ore au avut un peisaj nemaipomenit. In stanga munte, iar in dreapta lac.
Speram sa mai ajungem pe acolo dar sa ne plimbam, nu tin sa biciclesc.
Am venit acasa obositi, toropiti, copiii au dormit in masina pe drum spre casa (am facut cam o ora), cum am ajuns acasa au inceput ca ei vor afara. Deh, ne-au luat de odihniti. cam asta am facut zilele astea.
Va pup si o saptamana placuta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Avem poze!!!!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

David a plans toata noaptea! azi sunt taaare obosita ...

Dupa ce David a adormit la 4 dimineata, Alvaro a venit la noi in pat si a inceput cu vreau jos la tv vreau jos ca imi este foame, vreau jos vreau jos...pana am inebunit!!! la 5 dimineata l-am adus jossi ce sa mai dorm!!! mi-am facut o cafea si acum sunt la a 3 a cafea

Adriana, draga de tine te asteptam vesela!

...si chef de facut baieti ]( tu zici ma vezi pe mine cu 3 copilashi , si eu te vad pe tine cu 4)

ciuf, bafta si sa fie totul cum iti doresti cu scoala.
ai spus ca suportul de bicicleta este cadoul sotului de 23 august! este ziua lui pe 23 ??? ca si a sotului meu este tot pe 23!!!poate imi dai si mie idei ce faceti pe 23!

Zeeva, wow, chiar ca nu ai mai intrat de mult pe la noi!
vreau sa vad poze cu fetele please!!!!

sympa, pe unde umbli? te-am sunat ieri si no answer!sper ca sunteti bine.

paula, nu se vad pozele!!!

dragelor, ce faceti pe caldurile astea cu, copii ca eu nu mai stiu ce sa fac sa nu ii tin in casa! de mers la piscina m-am plictisit si la fel Alvaro...iar la parcuri este prea cald sa merg cu ei...mai ales ca David este micutz!!!
Abia astept sa vina prietena mea Sanziana din Romania, ca ea este mai creativa in privinta copiilor si iesitul afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Elena hai ca-ti dau eu idei: Isabel tocmai a fost inscrisa la cursuri de echitatie.Tati a gasit pe net cu vreo 2 sapt in urma....tot zicea sa mergem...eu ziceam da dar fara prea multa convingere.
Sambata am fost mai hot si ne-am infiintat cu duduia de manuta la caluti.
Nici urma de teama sau vreo senzatie care sa o opreasca. S-a urcat incantata, s-a plimbat happy, a facut cu mana ......a fost super bine.
I-a placut asa de tare incat am inscris-o.
Si se pare ca o sa invatam si noi.
Ne-am plimbat pe la boxe...am mangaiat toti caii .
Erau multi copilasi acolo. Era un pustiulica de 4 ani si ceva care calarea singurel.
Ma bucur ca i-a placut, ne gandim ca o pasiune ca asta o ai o viata. La orice varsta te poti bucura de asa ceva.
Papusica mea e curajoasa si haioasa foc.
Din pacate am luat ap foto dar am lasat bateriile acasa. Data viitoare o sa avem poze.
Oricum nici nu ne gandeam la asa ceva. Eu sunt oribil de obosita, am facut o alergie f agreiva la ceva si de 2 nopti dorm tare rau.
Mi-e un somnic de nu mai vad.
L-am convins pe tati si luam pisicuta din asta http://www.youtube.com/watch?v=rwBIlLDdnvI
Eu as vrea prin nov ca sa stam mai mult pe acasa la inceput si ca sa am timp sa pun parchet in loc de gresie cu mocheta.
Nu e vorba ca murdareste pisi mocheta.....mai mult dect Isabel n-are cum zau.
O sa o cheme Baby. Isa vrea sa o cheme "pisica". Chiar daca pe ea nu o cheama "fetita" ... multa lume ii zice asa ( explicatia duduii )
Suntem tare incantati toti, nu pot crede. Azi la birou l-am gasit pe tati cautand pisici pe net. Si gasise niste bucatele de pisicute super dulci.
Am fost plecati vreo 2 zile intr-o mini vacanta tare frumoasa. Cu niste prieteni tare haiosi pe care Isabel ii adora.
A fost mumos.
Valeria spor la treaba, bafta multa.
Eu tocmai am gasit niste cursuri de fotografiere ( ca sa zic asa ) si ma bate gandul sa ma inscriu.
N-as mai avea energie pt ceva mai serios, dupa ce am terminat facultatea.....doar niste cursuri de engleza am mai facut.
Iti doresc mult succes si multa rabdare.Carmen felicitari pt baietel. Matei o sa fie tare fericit. Aveti timp sa gasiti si numele. Matei stie ca e baietel, ce-a zis ?Pup pe toata lumea, ma cheama " bombonescu" de vreo 5 min.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Aici am poze!

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/sets/72157601342552753/

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Zeeva ce surpriza! Ma bucur ca ai venit la gasca, vezi sa Žnu te contaminezi si tu de vre-un bb nou;) ca vezi ca aici e invazieHai mai zi-ne cite ceva de voi:)Eu-s tare obosita. Miine vine fratele meu si pomimiine vin si ai mei!Tot fac aranjamente, pregatiri..Nu ma pot concentra la nimic altceva. Abia astept sa-i vad aici.Si tot miine ne aniversam 4 ani de casatorie, i-am dat deja sotzului cadoul, acel album facut ca o poveste, cu noi doi pe coperta:) I-am pus titlul "the story of a big love".Si apoi poimiine cind e toata lumea va fi Sf Maria, pe mama o cheama asa, plus domnisoara mica are al doilea nume Maria:)Asa ca revin cind imi revinVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, da, Matei stie ca va fi baietel fratiorul, i-am aratat si pozele de la eco, ce sa zic, in teorie e f incantat, sa vedem cum o fi in practica ...

Inca mai cautam nume, ne-am restrans la 2 acuma, Marc si Patrick, voua care va place mai mult? Mie Marc mi se pare ca suna mai bine langa Matei , tot cu aceeasi litera, tot nume biblice ... oricum inca nu am luat decizia.

Felicitari pentru pisicuta, sa va bucurati de ea, de fapt o sa va bucurati sigur, e cel mai bun medicament antistress, ti-o spun din proprie experienta, si eu statea ca proasta ieri la un pet shop si ma uitam la pisici , da la noi chiar nu e momentul .. poate peste vreun an, asa, cand bb 2 o sa fie mai maricel ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, si mie imi place Marc mai mult cum suna, mai ales langa Matei :)
Desi Patrick a fost si la noi o idee la un moment dat (acuma, cu bebe2).
Hehe, o sa avem amandoua cate 2 apostoli :
tu - Matei si Marc
eu - Markus si Mathias
nice, isn't it?

Pupam populatia cu drag si dor (eu sunt in "chinurile psiho-pedagogiei" acuma, care cred ca sunt comparabile cu chinurile facerii..........Doamne, ingrozitoare materii si aia care le-au inventat! Invat, ma concentrez, repet, fixez, si a doua zi am impresia ca am uitat cursurile invatate ieri...pfff...foarte nashpa!)
Pe Markus il ducem sambata la ai mei la Intorsura pt. 2 sapt. Deja imi vine sa plang numa cand ma gandesc ce gol si pustiu e fara el........dar n-am ce face...

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, sa fiti sanatosi, fericiti impreuna, sa va iubiti pana la adanci batraneti. Copiii sa va aduca numai bucurii, sa fie niste frati care sa se iubeasca mult. felicitari.
Poate cand ai timp imi faci si mie niste poze la album sa ma inspir? daca nu cer prea mult.
Va sarut.
Elena, pe 23 facem 10 ani de la nunta. La multi ani pentru sotiorul tau, daca nu uit atunci sa fac urarea.
Ven, imi plac mult ambele nume.
Lasa, nu mai fi trista ca Markus o sa fie tare fericit cu bunicii. iar tu o sa ai timp de invatat. Uita-te la avantaje.
Bombonescu , e grozav ca ati inscris-o pe Isa la echitatie. Nu se stie ce aptitudini isi descopera! Tu ai teama de cai? Ca eu nu prea am curaj sa ma apropii de ei.
Astept poze cu "pisica". Nu am reusit sa deschid linkul pus de tine. Au astia protectia protectiilor pe calculatoare.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput