Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 29
ciuf spune:
Ieri, in masina, Luca intreaba: "tata, cum arata un pasarel? Asa ca o linie?" si o traseaza imaginar. "Ca eu nu stiu cum e la fetite" .
Ca sa vedeti ce griji are al meu baiat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
super mami spune:
Carmen: Marc !!!!! E super frumos si se potriveste tare bine.
Matei in practica o sa fie si mai cool decat in teorie. Iti zic eu
Voi aveti acolo un super baietel. Frumos, destept si cuminte.
Valeria rasa se numeste exotic shorthair. Sunt tare dulcele zic eu, exact ca Garfield, doar ca mie imi plac mai mult cele silver.http://telefonica.net/web2/bluepalace/cachorros_2007.htm
si http://bluepalace.ya.st/
Sunt unele situri mai bune...dar acum pe asta l-am gasit.Despre Isa si calutii....ma gandesc ca oricui i-ar placea. Dar ma incanta tare idea ca o astfel de pasiune ii poate aduce bucurii la orice varsta.
Noi tot vorbeam de cand era ea mica . ca ne-ar place sa aiba o pasiune...sa iubeasca ceva...
Poate e asta...poate nu.
Mie mi-e frica de inaltime si acolo sus e cam....sus.
De cai nu mi-e frica, dar imie sa nu cad de pe ei ![]()
In general sunt tare fricoasa, plangeam in hidrobicicleta cand mergeam cu pietena mea. O enervam saraca la maxim ( de fel e tare rabdatore si plina de bunavointa ). Mi-e frica de apa, de inaltime, de cutremure, de tot felul de animale, de intuneric, de hoti ( si toate ramificatiile acestei meserii ), de lifturi....aoleu de multe.
Da' nu de cai...intamplator. ![]()
Sincera sa fiu ma bucur ca am mers, e chiar super frumos si distractiv.
Laura distractie super frumoasa cu ai tai.
Paula o sa ma uit acum la poze.
Pupicei.Alexandra
marioan spune:
din partea mea pentru voi toate (fara alcool pentru cele cu bebic in burtica) cu ocazia zilei mele de nume.
Azi vine si baiatul meu acasa de abia astept.
Ven acum te inteleg cand zici ce greu e fara el in casa.
O zi minunata tuturor.
sympa spune:
"La multi ani!!!" Marioan si tututror celor care-si serbeaza ziua de nume....

ce doriti voi...si de la mine.
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
Ven spune:
La Multi Ani! tuturor Mariilor si Marioarelor si Marianelor si altor derivate!
Venera
, mama lui Markus 
adameasca spune:
La multi ani si de la noi aniversatilor zilei de astazi! 
Eu m-am lasat pe tanjeala dupa cum ati observat probabil
Nu mai am energia necesara si pentru forum, recunosc. Copiii sunt bine, sunt nazdravani, deja se intovarasesc la facut prostioare
Inca nu-mi vine a crede ca Ilinca face deja un an luna asta... Tati se descurca excelent pe bost de bona
, acum pricepe si el ca nu e chiar usor sa stai acasa cu doi copii.
Ven si Camen felicitari pentru baietei! Ce gasca frumoasa o sa iasa... Numai nazdravani. va doresc sarcini usoare in continuare 
ma retrag la nani.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
ciuf spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Marioarelor, Marianilor etc.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
sympa spune:
Am prins un moment de respiro ca l-am bagat la nani pe Teo si-am tustit-o repede putin pe forum.Am ramas si eu in urma tare la scris ca de citit va citesc in fiecare zi...asa pe secvente cum pot.
Felicitari Ven si Carmen pentru baietei...sa aveti parte de sarcini usoare mai departe...Ce fain trebuie sa fie peste vreo 2 ani cand o sa-si imparta masinutele si tractorasele....
Ileana...cam asa incepe si la noi...incep sa faca prostii impreuna si cand vine vorba Andrea da repede vina pe Teo ca el e mic si nu stie...asa scapa si ea de gura mea.Sunt niste scumpi...recunosc ca nu e usor, sau n-a fost pana acum dar e frumos.Asta micu merge deja foarte bine, se catara peste tot, a inceput sa ia si rafturile la rand...a trebuit sa ridic totul cu un nivel mai sus, si uite-asa casa mea incepe sa semene din ce in ce mai mult a gradinita.M-am saturat de adunat jucarii...nici bine nu termin intr-o camera si in celelalte iar toate sunt imprastiate.La bucatarie trage in disperare de toate usile, dar mai are sanse sa le deschida ca le-am blocat.i le mai las din cand in cand descuiate si sa vezi atunci bucurie pe capul lui ca nu stie pe ce sa puna mana mai repede.
Andrea e o scumpa si ea..il iubeste tare pe Teo, are grija de el.La gradinita noua inca ii place...spre bucuria mea.In schimb incepe sa vorbeasca tot mai mult franceza acasa si asta nu-mi place.O vad si cand se joaca singurica sau cu Teo ca tot franceza vorbeste.Eu incerc sa o fac sa vorbeasca cu noi numai romaneste.Poate cu mama va fi mai usor ca ea oricum nu intelege daca-i explica in alta limba.De-abia astept sa vina mama...iar mi-am amintit.
merg sa ma apuc de curatenia de seara.....
Va pupic si numai bine...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze