Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Doamne, Alexandra, mai, noi chiar suntem pe aceeasi lungime de unda (cel putin azi)! Azi-dimineata, dupa ce am postat aici, m-am uitat pe situri cu nume. Si am facut o listuta. Si cap de lista, ce combinatie crezi ca era? "Mathias Aldo" Dupa-masa, vede sotul listuta si zice ca mai bine ar merge numele cu "A" inainte si apoi Mathias. Ceea ce mi s-a parut o observatie foooaaaaarte de bun simt.
Dar pe urma ma gandeam, "cum sa-i zic eu la Laura ca ne place si noua "Aldo", ca vrem sa "furam" numele celui mai frumos romano-italiano-neamt din Sylt? Ce zici, Laura? Daca platim copy-right, zici 'da'?

Carmena, bun venit acasa. Bine ca Bogdanel e cuminte si mancacios. Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa. Pupam la voi si asteptam pozele in formatie de 4. Si ms de 'welcome' in the club :) ce sa zic....incet-incet chiar devin mandra ca voi fi mama de doi flacai

Cristina, felicitari pt. ca ati sarbatorit frumos cei 10 ani! Multi si fericiti inainte!

Ileana, mama, cum mai e la job? Nu ne-ai zis, despre ce e vorba? Si cat lucrezi, norma intreaga, 8 ore?

Ma duc sa pun copilul in pat, ca a adormit pe canapea.
Va pupicim cu mic cu mare!

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Eu cred ca Laura o sa se bucure....
Noi avem 2 prieteni ( 2 cupluri ) care au pus numele fetitelor Isabel din cauza Isabelitei. Si toti mi-au zis si m-am bucurat...nah ca o mamica bleaga si lesinata ce sunt. Nu cred ca le placea numele de fapt in mod special, dar o plac pe duduie prea tare.Mie mi se pare ca suna mai bine cu numele cel mai scurt in fata....in general cam asa sunt puse, nu ?
Eu zic .. ca e un nume f frumos. Ce ne-am mai gandit si razgandit si noi cu numele....pana ne-am pus de acord....pana am hotarat....bilete si biletele.....Alexia pana la urma l-am ales ca venea de la Alexandra si pt ca ne saturasem sa tot discutam. Isabel a fost stabilit de la inceput.
Isabel mi se pare ca i se potriveste f bine.
Ma duc la nani ca pic. Maine plecam iar la drum, in doua zile suntem inapoi.
Noapte buna mamici si copilasi si bebelici AlexandraEdit: de ce am o floare langa semnatura ? Ce inseamna ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am venit si eu de la ecograf si ... ingrosam randurile de mame fericite de 2 baieti . Deci bb2 e tot baietel, fara nici un dubiu, acuma sunt in cautare de nume ... asteptam sugestii. Mie una imi plac Ben (Benjamin), Albert, Robert. Am sa scanez si o pozica ce am primit-o de la eco. In rest totul arata OK si asta e cel mai important, e sanatos si are tot ce ii trebuie.

Carmen, bine ai revenit! Asteptam pozele .. cand ai timp.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LOOLL nu am timp sa scriu dar sa ma fi vazut ce zimbeam:)))) Bineinteles ca m-as bucura! Si asa ca nu am botezat si tot imi doresc, macar motzul mi-l trimiti prin posta, eu trimit masinute cadou si uite ca ne-am facut si neamuri:))Daca va place bineinteles, m-as simti onorata:)Ce frumos:)Pe Aldo il cheama si Daniel, Aldo Daniel. Uite si pe al Elenei il cheama Daniel, Alvaro Daniel, vezi, deci se poate:)Nici sa nu-ti faci probleme, daca se potriveste si va place si nu va razginditi, cum am zis m-as simtzi magulita:)Si CARMENA sa te pup cu drag si sa-ti zic bine ai venit acasa, mami brava de 2 baieti!!! Ce frumosssss, pui mic! Ah ah ah.. Sa vezi ca or sa fie toate mai relaxate cu bb 2! Pina si alaptatul:) Stai linistita, ai tot timpul sa-ti intra in mina cu toate, o sa-ti treaca si starile de up und down, dormi mult si o sa fie bine:) Va pup din mers sunt ocupata cu calculatul banilor acum cit am liniste noaptea ca unii-s cash, altii in cont, pay apl. Miine ii trimit catre Diana. Va fi o grija in minus:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Carmen felicitari pentru baietel! Bey nu ma lasati la treburi cu atitea vesti pe aici:)Ce gasca de baieti o sa fie pe aici, ce sa zic cu asa viitoare soacre, ca mami de fetitz ce sunt, parca e mai linistit viitorul:) Ok ok Elena nu sari stiu ca a mea e deja data:)) Are soacra pecetluita:) mama ce o sa mai bem la caprinia in vreo 20 de ani cu posetele roz la subratz amindoua:)) ba aici ba pe acolo;)Alexandra, laleaua e simbolul oferit celor care doneaza Dianei:)Si da Isabela i se potriveste foarte foarte bine!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Laura am reusit in final sa pun si eu niste bani pentru Diana , au si ajuns dar ce nu inteleg eu de ce se opreste campania???
Carmen felicitari pentru baietel, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Carmena bine ai venit acasa , pupici la baietii tai sa se inteleaga bine si sa se iubeasca mult.
Un week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, felicitari! Se ingroasa considerabil randurile soacrelor mari. Bine ca avem fetite frumoase in gasca, vor fi privilegiate, ca au de unde alege!

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Deja ne putem alege cite doi pretendenti:)Marioan am scris acolo la subiectul Dianei de la ajutoare.Cristina, da mai amicul nostru mort tot in frigider e..mai cum e viata asta..!Ce crezi? Din cauza birocratiei stil nemtesc, care vede doart cu ochelari de cal, doar inainte drept, fara stinga dreapata, fara nunate fara nimic. Nu dom'le asa e regula, te supui fara comentarii.El e inregistrat in oraselul cel mai mare de pe insula si trebuie sa mearga la cimitirul de care apartine, cind familia ar dori sa-l inmorminteze intr-un satuc, la 5 km de oras, linga tatal sau, au acolo un loc de veci al familiei. cei din satuc nu-l vor. E un cimitir micut, cochet, linga o biserica veche, vizitata, probabil e greu de gasit un loc de veci. Insa ei il au deja!! Practic il pun linga tatal lui.Am inteles ca pina la urma au cedat, il vor inmorminta in orasel, unde este inregsitrat...Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Neata dragelor,
....yuuummmmi, ce buna este cafelutza :) ILEANAAAAAAAA

Laura, m-am amuzat cand am citit -mama ce o sa mai bem la caprinia in vreo 20 de ani cu posetele roz la subratz amindoua:)) ba aici ba pe acolo;)-...:))Te rog sa iti faci timp sa bagi pozele iubitei mele

Carmena
, nu stiu cum functioneaza yahoo cu poze dar de ce nu bagi poze la www.flickr.com
Vreau sa vad poze cu bebe mic plizzzzz

Carmen77
, felicitari pentru bb2 baietel! sarcina usoara si bebe sanatos.Matei o sa fie topit dupa el

gata pauza!!!!....sunt capiata de la 5am iar acum cand a adomrit David pentru 30 de minute ...ALvaro mi-a facut capul patrat de intrebari...revin mai pe seara la scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Felicitari Ven si felicitari Carmen
Ahh, ce sa mai zic de atatia baieti??.. ma duc sa-l bat pe barbati-miu
(la cap)

Pe prieten l-au inmormantat, a ramas mama lui... Zicea ca mai vrea sa traiasca 7 ani, sa-i faca parastasul... eu nici o saptamana n-as mai fi vrut sa traiesc, as fi vrut in momentul ala sa ma duc dupa sot si copil... dar mai stii? Cica la batranete incepi sa te agati cu toata putea de viata

Eu tot cu siubiecte din astea... ma duc, mai viu cand sunt mai vesela

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput