Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 26
adriana spune:
Na, ca mi se duse compu
.. acu l-am dat pe sotz la o parte de la al lui..![]()
Codrin merge la o gradi de vara si peste o sapt se termina.. sa vad unde il dam mai incolo caci cica K e obligatorie.. neah.. nu mai pot eu
Ciuf am vazut si eu crocs din aia.. hihi, dar sa stii ca nu i-am luat, nici macar nu am pus mana pe ei ca mi se ridica paru'n cap la gandul unor papuci de cauciuc.. aveam cand eram mica si ii URAM.. se incingeau la soare si mi se murdareau mereu picioarele de la ei.. asa ca se poate spune ca am ramas cu sechele din copilarie.. hihi..
Dar o sa fac o incercare si o sa-i studiez, asta ca va stiu pe voi doua si imi sunteti dragi
Olguta tot incapatanata a ramas, nu vrea la lupte, si la balet e incantata.. asa ca renuntam la tae kwon do... sotul tot insista sa o ducem ca sa o mai disciplinam, dar daca ea nu vrea, mai mult rau cred ca facem.. Uff.. vad ca lui C ii place, i-a intrat in sange, e pe schema lui...
Ma duc sa-i culc ca l-au bagat in priza pe barb...![]()
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
super mami spune:
Neata natiune de mamici frumoase.Ven...mi-mi plac: Mathias, Martin si Michael. Primele 2 mai mult.
Daca nu te-am felicitati inca pt baietel .... bravoooo mamico. Cred ca fratiorul cel mare e absolut incantat.
Ma bucur mult pt voi, o sa fie un super bebe.
Pupici.
Laura....sper din tot sufletul sa ajute cu ceva....
Adriana condoleante. E groaznic. Imi pare rau, cred ca ecea mai cumplita boala.
Valeria pozele voastre sunt super dulci. Cea cu Luca in ploaie imi place atat de tareeeee. Iar mititica e o scumpa.
Sunt superbi amandoi.
Eu toata vara m-am uitat dupa crocs, dar Isabel nici nu vrea sa-i probeze. Nu-i plac sub nici o forma, nici n-am mai insistat.Nu mai stiu daca v-am pov ca am fost plecati.....cu masina.....dus 8 ore/ intors 8 ore......nu mai fac figura. M-am vaitat tot drumul a o baba. Asta in conditiile in care il insoteam pe tati.....asa ca o mini vacanta pe langa mini treaba lui. M-a terminat pt o sapt drumul, jur.
Dupa care am avut vreo 2 nopti nedormite din cauza unei dureri ( intense si constante ) la san....vai de capul meu ce stres.
Cu ocazia asta am facut si controlul programat cu 2 ani in urma si totul e ok. Asa de bine mi-a fost dupa ( zic de creieras ) ca am zis ca o sa-l fac de 2 ori pe an.
Am fost chiar inconstienta.....sa nu fac pana la varsta asa nici un astfel de control.Pupici.....am putina treaba.Alexandra
adameasca spune:
'neatza! si-o
la doamne!
Ven, felicitari pentru baby boy! Moama ce fericit o sa fie Markus! Mie la captolul nume imi place Mathias. Parca se potriveste cu Markus ![]()
Ciuf, bafta cu scoala! Doamne ajuta sa-ti accepte dosarul!
Esti prea harnica mama draga, eu nu cred ca as reusi o zi cu doi copii si conservaraie. Bine, daca mai punem la socoteala si faptul ca habar n-am cum se fac conservele... 
Vik, si al meu e la fel cu randul in fatza la disco
Oare sa le facem cunostinta sa dezvolte strategii impreuna? ![]()
Copiii mei sunt bine, sunt fericiti acasa cu tati. Luk nu pare afectat de faptul ca nu mai stau toata ziua cu el, dar Ilinca nu ma lasa cand ma prinde dupa amiaza. Cel putin o ora jumate tre sa stau cu ea in brate. Cu ea fac pipi, cu ea mananc, cu ea ma spal. Altfel nu se poate.
Dar is sanatosi si fericiti si asta e cel mai important...
Ma iau si eu de treaba... Va pup!
PS: LauraT, pe unde umbli?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Ven spune:
![]()
Mersi fetele. Si de felicitari, si de ajutor cu numele.
Deci se pare ca Mathias, de care v-am zis eu mai demult ca l-au purtat 3 generatii de stramosi ai lui Cristi place tuturor (Adriana, sotul meu e sas, de aia caut nume germanice, sa se potriveasca cu numele de familie). Si culmea, Alexandra, al doilea care-mi place este Martin! ![]()
Dar cum Markus e si Andreas, ar trebui acuma sa fie Mathias si inca un nume cu "A"
Vreau cam multe, asa-i?![]()
Offf, ca cu neuronu de gravida uit de fiecare data:
FELICITARI, CARMENA! SA FITI SANATOSI SI FERICITI IN 4!!
Venera
, mama lui Markus 
vikinga spune:
Lasa ca am sa-ti scriu si alea cu A. Andreas e foarte frumos, ai ales f bine.Am sa mai intreb diferenta intre Matthias si Mathias, pt ca in cartea mea apar amindoua, insa baza numelui e cu dublu t. Eu am auzit 2 pronuntii, cea ca la colegul lui aldo, cu accentul pe i, dar si cu accentul pe primul a. Imi place prima pronuntie. Si mie imi plac Mathias, Martin dar si Max.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
tinatache spune:
salutare si cafeluta dupa pranz asa 
am disparut o perioada pt ca am avut f mult de lucru la serv., a tb sa tin locul colegei mele de birou
Am o sapt mai relas si apoi iar pleaca 3 sapt jumate, in concediu in Romania! (e nemtoaica) Merge prin Transilvania, Piatra Neamt si apoi inapoi, cu autobuzul. Am inceput si jobu nr 2, pana imi intru un pic in paine ma cam ia zbenga cu amandoua.
Ai mei copiii au fost bolnaviori, vremea asta ne da gata. O tinem tot in 15 grade in iulie si august. Am avut cateva zile caldute si acuma iar plooo, si-i frig... Asta e, a trecut, sa vedem cat ne tine.
ciuf, bafta multa! am inteles bine, ai scoala?
ileana, asa au facut si ai mei la inceputurile gradinitei, ca niste ventuze pe mine:)
elena, ai mare dreptate cu dieta, si eu patesc la fel. Cand sunt obsedata de dieta, ma gandesc ca aia nu mananc, aia n-am voie, pana la urma tot pun mana. Mai degraba mai dau cate putin jos cand am o cioco lg. mine si-mi propun sa iau doar x din ea si gata, mi-am facut pofta. Apoi niste fructe, ajung acasa si mai ciugulesc ceva, dar tot gandurile la treburile mele, nu neaparat ca aia n-am voie si ailalta nici atat.
vik, am auzit ca la voi nu plooo, ma mut in nord ca m-am saturaaaattt. Auzi, da' de ce sta sarmanu om de atatea zile in frigider? imi pare rau:(
adriana, ... fara cuvinte... am avut o discutie aici chiar ieri, mama unui coleg a murit dupa ce a lovit-o o masina, ea era pe bicicleta. Moartea vine intotdeauna pe neasteptate, dar cand moare unul tanar parca-ti plange sufletu' de durere, de ciuda, de neputinta...
ven sa-ti traiasca baietu!! hihi, ce mai gasca de golani ai sa ai in casa
Al meu reuseste sa ma scoata din sarite zilnic, cand il iau e numai miorlaieli si "nu vreau, nu-mi trebe" zice. Dupa 1 ora de odihna le trece de toate, cred ca sunt cam terminati. Desi nu stau nici 6h la gradi... altii stau 8 sau mai mult...
aaa, sa va zic ca ne-am sarbatorit, desi nu mai speram, ca am zis ca nu las copiii tusitori la prietenii nostri. Dar pana la urma au avut curaj si i-au luat si ne-am simtit super. Am avut 10 de casnicie:) Am fost la rest., am beut 2 cocteiluri si ne-a trecut de toate. Tequilla sa traiasca! Si mancarea mexicana ca te arde pana-n stomca, nici nu stii cand mai tragi o dusca:)) Apoi ne-am plimbat, am avut noroc de o seara calda si frumoasa (si fara ploaie!!). Apoi de la gara pana acasa am venit pe o bicla amandoi, am stat pe portbagaj, ca liceenii!! chiar de mult nu m-am mai simtit asa bine, am reusit sa ma detasez de tot si sa ma bucur de moment. Live for the moment!:))
Fetelor, daca veniti prin München vara, numaidecat sa treceti noaptea prin centru, e o feerie. E plin de turisti, e frumos, ce mai.
haic a mai citesc din urma si revin! Sanatate la cupilasi, si muuulta rabdare![]()
PS: i-am pus pe ai mei cupii ieri al treaba: sa stranga rufele de pe sarma (e un suport din ala la inaltimea lor) si au reusit! Mama ce mandri eram cu totii! Si in weekend au facut curat in camera lor, au strans tot. Sunt tare multumiti asa cand se fac utili, desi tb sa cam stai dupa fundu lor sa si termine in secolu asta![]()
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Carmena spune:

Si noi pe aci, ca dorm baietii...Manca-ia-r mama pe ei de frumosi!
Am venit acasa de la maternitate, sunt ceva mai bine, sa zic asa revenita dupa nastere. Multumim din suflet pentru urarile de bine sunteti niste scumpe.
Despre noi de bine. Bogdanel e cuminte deocamdata papa, doalme si face caca si pipi, nu-mi vine sa cred. Stefi era mult mai nervos la varsta asta, sper totusi Bogdan sa ne scoata parleala si sa fie mai cumintel. Ma chinui nitel cu instalarea lactatiei, uneori ii ajunge ce ii dau eu, alteori mai trebuie supliment, sper sa ma descurc pana la urma... Stefi e foarte pozitiv fata de frate-su, il ia de manutza, de cate ori il pun in patul mare se intinde langa el si se uita asa duios...imi vine sa ii mananc. Si multumesc fetelor care mi-au spus sa stau linistita privitor la dragostea fata de ei, intr-adevar s-a dublat, ii ador ce frumosi sunt si nu-mi vine sa cred ca eu i-am facut si sunt ai mei...
Ven felicitari soacra mare de doua ori si bine ai venit in club! Avantajele ti le-au enumerat si fetele, nu le mai intind si eu pe aci. Noi pana acum am reusit sa avem la Bogdan un dulap imens de haine cu ce am pastrat de la Stefi cu ce am primit..unul din avantaje...
Ileana felicitari pentru job, sa fie intr-un ceas bun!
In rest am citit cam printre randuri...Inca mai ma adaptez la noul stil de viata in 4, ma mai incojoara uneori si depresia si putin teama parca...Cand imi revin complet promit ca incerc sa inteleg cum se pun poze pe noua varianta de photo a yahoo-ului sa ne vedeti in formatie completa!
Pupici la toata lumea.
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
poze carmen&baietii
super mami spune:
Aldo Mathias
Sau Alex Mathias
La ceva mai mumos nici ca ma pot gandi ![]()
Ia uitati ici'sa ( ca ma preocupa teribil problema pisiceasca si Isabel e ca o moara stricata zilnic...in leg cu aceeasi problema ... dar papi rau nu vrea domne si nu vrea
)
http://www.youtube.com/watch?v=m-HssgAvuZc
http://www.youtube.com/watch?v=DOMeM3uOPkUAlexandra
super mami spune:
Carmena waw ce bine, ce frumos.
Sa fie la fel de cuminte si de papacios.
Ma bucur mult pt voi, pupacim fratiorii si pe mamica fericita.
Alexandra
tinatache spune:
camen, bine ai venit acasuca si refacere usoara!
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/