Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 29
lilina spune:
LA MULTI ANI ! bucuriilor de 29
si celor ce sarbatoresc astazi ziua numelui Petru/Petra/Pavel samd
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
anangel_lexi spune:
La multi ani, Bucurii de 29 si la multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica!

Ramo, imi pare rau ca Patricia e bolnavioara si ca a trebuit sa se chinuie cu penicilina, mai ales ca a fost degeaba. E groaznic!
Atat de mica si sa suporte durerile alea
sa se faca bine repede!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
ramomar spune:
xandruta si lexi, va multumesc pentru sustinere 

eu sunt terminata cu alergia asta, acum a erupt pe toata fata, desi ii dau floridan. Doamne, rau e sa-ti fie puiul bolnav. Daca pana acum nu am avut probleme acum au venit cu varf si indesat.
lexi, cand a facut Maria alergie (la portocala parca) cate zile a tinut-o? te intreb pt ca nu mai am rabdare pana dupa-masa cand mergem din nou la medic.
lilina, fii fericita ca se trezeste doar o data si nu de mai multe ori pe noapte 
La multi ani tuturor aniversatilor zilei: Petru, Petra, Petrina, Pavel....
La multi ani bucuriilor venite pe lume intr-o zi de 29 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Ramo, la noi alergia la portocala a tinut-o vreo 2-3 zile dar am intrerupt imediat portocala, adica sursa. La voi, daca nu stiti exact de la ce e, e mai nasol, din pacate. Insa Maria a facut si dupa botez alergie la apa de la baita. Atunci am fost cu ea la spital, i-au facut o injectie si mi-a spus sa-i dau 5 picaturi de Zyrtec pe zi. In 3 zile nu mai avea nimic. Din pacate nu stiu ce injectie i-au facut, dar Zyrtec poti incerca sa-i dai. 
Off-topic: imi vine sa-mi iau campii. Scuze, am nevoie sa ma refulez!

de
Ignatica spune:
ramomar si noi am avut ieri o zi groaznica. Ziua a inceput cu febra 38,3 si a urcat spre seara la 39,4. Am fost la medic, nu e nici un semn de raceala, nici de vreo boala eruptive deocamdata, nici macar de dintisori. Pur si simplu numai febra. David a fost letargic aproape toata ziua, febra nu ii scadea nici cu Panadol, nici cu Nurofen. Am dormit ca pe ace, dupa ce il sunasem pe medic la 12 noaptea disperata ca nu ii scade deloc temperatura copilului. Pana la urma mi-a spus sa ii pun si un supozitor de Paarcetamol in fundic si se pare ca asta l-a ajutat mult, a transpirat bine si dimineata isi revenise la normal, cu temperatut 37,6. Acum vad ca o luam de la capat, la ora 12 avea 38,5.
Noi i-am dat azi dimineata o analiza de urina, ca suntem cu buba in fund sa nu fie infectie, avand in vedere antecedentele.
Nu te-am putut ajuta cu nimic, imi pare rau ca sunteti bolnaviori, multa multa sanatate, sper sa isi revina Pati cat mai repede. Si eu sper sa gasim si noi cauza la febra asta, ca nu ma pot dumiri ce are.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
pufymic spune:
Salutare!
Of ce rau imi pare cand citesc despre bebici bolnaviori
!
Ramo sanatate multa lui Patri si sper sa depistati cat mai repede daca e intr-adevar alergie(sa nu fie ceva boala infectioasa....roseola, rubeola...sau altele) si la ce a facut-o.....
!
Mey dar penicilina nu au putut sa i-o faca intravenos(ca doar nu era mare lucru sa-i puna o branula si s-o lase in manuta cateva zile...)?Au chinuit bebic asa mic cu penicilina intramuscular?

Mihaela sanatate multa si lui David si sper din suflet sa nu fie iarasi infectie urinara!
Lexi uite un
-ic si tie de la mine sa-ti treaca toate supararile!Si unul dulce pentru Maria de la gongolinii mei!

tuturor celor ce poarta numele sfintilor Pentru si Pavel!

Georox

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
anangel_lexi spune:
Ignatica, off, asa sarbatoriti voi cele 11 lunite ale puiului?
Multa sanatate puiului!
Pufy, si noi va pupam. 

de
GETY spune:
Pufymic, nu toate asistentele cred ca vor sa se chinuie sa "prinda" vena sa-i puna o branula. E mai usor sa intepi intramuscular. Alta poveste.
Ramomar, asa am patit si eu cu febra, credeam ca e de la dinti, problema e ca Maria si tusea in perioada cand facea febra noaptea. I-am dat sirop de tuse de plante naturale si i-a trecut. Noi am facut alergie de la soare pe fata, a trecut si aia, dar in cazul nostru dr. ne-a dat un sirop "Peritol". Multa sanatate Patriciei!
Lilina, a mea se treezeste pe la 1 noaptea, chiar daca papa cerealele pe la 9. Bea vreo 70 ml. lapte si se culca la loc. O fi necesitate sau obisnuinta?
Am venit si noi de la cumparaturi, am mai achizitionat 2 palarioare, numai ca si-a aruncat iar suzeta si banda cu care era prinsa de hainutza pe jos si n-am vazut-o.

Cred ca n-a prins-o mama bine de hainuta cand am plecat de acasa.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:

LA MULTI ANI David, Maruca, Tudor si Toma! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Ignatica, multa sanatate si lui David!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
eloise spune:
Ma intristeaza sa aflu ca sunt copilasi bolnaviori...
Ramo, multa sanatate Patriciei! Bine macar ca acum nu mai sunteti pe antib. injectabil. Cred ca medicul care a examinat-o pe Patri a avut in vedere faptul ca si in bolile eruptive pot exista inflamatii ale laringelui. Asa a avut Vladut, pustule si ulceratii pe stalpii amigdalieni, febra mare, si totusi nu i-am dat antib, pentru ca s-a dovedit a fi o boala eruptiva (herpangina, mai precis the mouth-hand-foot disease), cu pete rosii pe manute si picioruse.
Tin pumnii sa ii treaca repede micutei!
Ignatica, multa sanatate ii doresc si lui David, si sa elucidati repede cauza febrei. Sper sa nu fie nimic serios, mai ales sa nu recidiveze infectia urinara.
Deci toata lumea e in vacanta sau toata lumea e pe triburi? ![]()
Facem capitol nou?
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...