Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 28
AdinaF spune:
[quote]Originally posted by pufymic
[green]Lexi
!Multumim de cuvintele frumoase!
Adina 
ce m-ai distrat!Deci sa specific: Alesio, baietelul meu de 2 ani si 8 luni nu mai are nevoie de scutec
.....cel de 9 luni....e clar ca numai cu scutec il tin.....
.Ai tai gemenasi ce mai fac?
pufymic, ai o familie mortala, iar pozele parca ar fi regizate, asa bine ti-au iesit.
Ai mei gemeni: Alex sa scancit toata noaptea trecuta, si m-am suparat pe maica-mea ca nu mi la adus in pat (noi dormim jos, si ei la mansarda), dar ea a replicat ca doar nu putea sa-l deranjeze pe sotul meu
.Se tot freca la dinti, desi el are deja 6 si nu vad sa mai iasa vreunul.Tot Alex e cel care umbla peste tot prin casa, sustinandu-se cu o mana. Fabian e mai lenes, dar ieri seara i-a reusit pe neasteptate ridicatul in picioare in patut. E bucurie mare cand se ridica amandoi si se vad in patuturi, isi rad ca iesiti din minti
In rest toate bune si frumoase, ne rugam doar sa se indrepte vremea - cred ca o sa-l scot pe Fabi (blondutul) afara si ii voi spune : "iesi copile cu parul balai afara si rade la soare, da de s-a indrepta vremea...si vremea se indrepta dupa surasul meu".
O zi frumoasa va doresc.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
pufymic spune:
Lili wellcome back!!!!!!!Si ia biciul ca uite ca au dat fetele bir cu fugitii!![]()
Ma bucur ca esti bine.....sper sa fie ok rezult testului Papanicolau!
Adinadar poze noi cu gemenasii tai scumpi nu ne mai arati?Ce fain ca acum se distreaza in duet
!
Si Nicolas rade de se prapadeste cand face mutre Alesio si se joaca cu el.....sunt tare scumpi impreuna...
!
Cat despre pozele cu Alesio adormit...nici daca le-as fi regizat cum zici nu ar fi iesit asa faine
.....mor de ras cand il gasesc adormit pe te miri unde si te miri in ce pozitii![]()

Fetelor am postat povestea nasterii lui Nicolas la Nasterea unei stele(pentru cine n-o stie deja...)!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
lilina spune:
lexi, al meu sotz inca joaca, dar ma vede pe mine disperata
da' si el e disperat, insa nu recunoaste
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
ramomar spune:
seara buna mamici si bucurii
ce bine ca doi gandaci (pufisorii) frumosi foc mi-au luminat seara. pufymic sa-ti traiasca sunt niste dragalasi
eu sunt tare suparata. Dupa ce sambata trecuta(16iun.)a facut
febra 40, mierucri (21iunie) a iesit dintisorul, am zi ca de la dinte e, dar se pare ca nu a fost asa, era prea mare ca sa fie de la dinte, asa ca duminica asta a facut din nou febra 39,5, iar luni am constatat la medic ca puiuta mea are faringo-amigdalita chiar cu pungulite de puroi. A primit penicilina injectabil, iar azi dupa a 6-a injectie a facut alergie, asa ca iar am schimat tratamentul, din fericire nu injectabil.
Sper sa fie alergie si nu rubeola. A aparut pe sub barbie, s-a extins la urechi, chiar si pe frunte la baza parului, apoi pe burtica si spate.
Mamicile de puiuti care au facut alergii, daca stiti, spuneti-mi si mie: cum s-a manifestata si cate zile a tinut???
mexxa, fruntea sus caci o sa fii o mireasa tare frumoasa. Stresul de dinainte de nunta e inevitabil indiferent ca o faceti doar voi sau ai si ajutor, dar o sa traiesti o noapte de vis si o sa uiti de toate necazurile. Nunata noastra a fost ca un vis si mi se pare ca a trecut prea repede, dar vorba lilinei oricat de bine ai organiza totul si oricat de frumos ar fi carcotasi tot vor fi, asa ca nu te stresa tare ca totul va fi bine.
MIrabela, pupici multi lui David cel cu ochi ca mura.
Marina spor la mutat si multi pupici la papusile tale!
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
AdinaF spune:
apropos "carcotasi" de la nunta. La cateva zile dupa ce m-am casatorit ajung zvonuri la urechile mele cum ca sotul meu ar fi facut "curte" in seara nuntii , prietenei mele celei mai bune de atunci (cica zvonuri lansate direct de ea).
Dupa ce i-am expus "faptele" sotului meu, el a si luat telefonul in mana s-o sune pe respectiva ca s-o confrunte cu adevarul, dar la insistentele mele a renuntat.
Asa ca te poti astepta la diverse surprize , care parerea mea, nu-si au locul cand e vorba despre acest eveniment sfant si care vrei nu vrei tot te afecteaza intr-o anumita masura.
Fetelor, lansez intrebare: are vreuna dintre voi ganduri de marire a familiei? ca parca pe mine asa m-a apucat un chef...dar m-asez inapoi pe scaun ca poate-mi trece ![]()
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Ramomar, ii doresc sanatate multa Patriciei! 
MamiLili, nu am mai iesit deloc in oras, pe caldurile astea, am mai avut si ceva treaba, dar cat de curand te sun si mai stabilim ce si cum facem.
Mathias!
Pufy, o sa citesc si eu povestea nasterii lui Nicolas.
Gety, eu una nu stau non stop pe triburi, doar verific satul din cand in cand, mai dau o comanda de constructie sau de atac si dupa aia imi vad de treaba, in schimb calculatorul sta destul de mult timp deschis, asa ca pagina nu o inchid, deci apar online...
Lilina, eu oricum ma bucur ca mi-ai recomandat jocul asta, ma relaxeaza. 
Adina, chiar, mai pune poze cu baietii tai, felicitari pentru progrese si pentru dintisorii lui Alex 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 29! 

Maruca, Toma, sa cresteti mari!!!
Marina si Eniko!
Petru, pui de Eniko, la multi ani! Multa sanatate si fericire! Mami sarbatoresti de doua ori... 
La multi ani celor ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel!
poze cu noi
GETY spune:
Buna dimineata!
MamiLili, te-ai reintors pe "masa". Este foarte bine sa fie toate tinute din scurt, cum s-ar zice. Eu cred ca ma mai urc dupa ce ma intorc la servici, ca dupa "n" analize si echografii endo cate am facut pana am ramas insarcinata, mi-a pierit dorul sa ma urc din nou.
Buna treaba cu Reanimarea! Era nevoie chiar si de o resuscitare in toata regula.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Vreau si eu sa ma duc la doctor, mi-a venit CM (da` bine era fara el) si ma pregatesc sa o intarc pe Narcisa, nu prea mai am lapte... deci trebuie sa-mi schimbe anticonceptionalele...
Lili, bine ca ai fost la doctor si ca esti bine!
poze cu noi
lilina spune:
hop top si eu
noi suntem in continuare manciosi noaptea
de fapt nu noi, doar Vlad...se trezeste la 3 noaptea su haleshte un biberon mare
m-a capiat...nu stiu ce as putea face astfel incat sa se sature la masa de seara si sa nu se mai trezeasca pana dimineata la 7, cum o facea pana de curand
s-a defectat rau si ma aduce si pe mine in pragul nebuniei
in rest...e disperat sa se ridice, sa se catzere ...sa mearga
sa ne puneti si pe noi in listuta cu ridicatul in picioruse la 8 luni jumate
Edit: cred ca mamicile sunt in vacanta, d-aia nu mai intra pe forum
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"