Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 28
lilidana spune:
,fetelor!
Am venit si noi in vizita
,doar putin ca nu suntem prea grozav azi...
cristiana70 ,David al meu doar ieri a fost mofturici,sper ca azi nu.In general,mananca f.bine,900-1000 ml/zi,iar cu greutate sta iarasi bine;6,400 Kg,adica dublu de la nastere,cu o saptamana inainte de 3 luni.
Stiu ca nu e bine sa manance asa des,dar ieri nu ma-ntelegeam cu el,plangea-urla de foame,manca putin,apoi nu mai vroia,isi facea greata,iar la o ora o lua de la capat.M-a zapacit ieri,imi venea sa plang,poate i-a fost cald,nu stiu ce-a avut,dar n-are febra,e vioi,rade,se joaca.Sa vad azi.Dar mercic de grija
.
Marinar ,sanatate Emmei,sa-i treaca repede rinita,bine ca ai observat la timp.
Aelita ,asa e nu as vrea sa se grabeasca fata mea la maritat,dar nici o baba urata si scortoasa
n-as vrea sa fiu cand mi se nasc nepotii.
ylilimic ,
,te-am ascultat am pus-o si pe Karina la semnatura.Si,nu te supara,mi se pare haioasa faza cu Matei,cu surubelnita.
Marybell ,si eu as fi "lucrat" repede la bb 3,dar am 2 cezariene,am avut 2 sarcini cu probleme,vegetat,contractii...asa ca ar trebui sa ma-astampar si sa nu mai vreau al treilea,sotu' nu prea e incantat,se mira ca as mai avea curaj.
Revin mai tarziu ca s-a trezit bb.
lilidana cu bb David Gabriel 11 martie 2007 si printzesa Karina 23 martie 2001
http://community.webshots.com/user/lilidana
ylilimic spune:
Catalina - nu stiu sa fac reverenta on-line, dar imagineaza-ti-o singura...nu te-ai dilit (de tot)
cristiana - multumim de dezlegari ale misterelor
Io numai cand ma gandesc la suc de ceva, ma ia groaza, spalat, curatat
ia o pauza-ti-s posmegii? sa vedem, ma lasa? pe dracu
is moi posmagii? Ce naspa suna...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marinar spune:
catalina poti sa incerci si asa. la inceput, pana sa-i bag piureul de mar, i-am dat si eu suc de mar cu morcov si abea apoi am introdus portocala. ce sa zic, emmi face kk si de 3 ori pe zi dar nu si-a schimbat consistenta.
Catalina spune:
Primit reverenta dna Lilisor, sunt incantata sa observ ca mi-ai mai dat o sansa.
Pai cu sucurile ... ce mizerie, numa o razatoare de sticla si un tifon. Atat
Marina, m-am gandit sa ii fac din marul ala si cu nitel morcov un suc. Sa vedem ce si cum.
Cat despre kk, Matei facu ieri de 3 ori, de 2 ori tare si o data moale. Azi o data ...
Ca a inceput sa se trezeasca la 5, 5 jumate, nu mai tiu minte daca v-am mai spus, nu plange de foame, de cele mai multe ori face kk. Si apoi vrea joaca. O fi de la faptul ca se face lumina atuncea ... .
Maryela spune:
Ha-ha ha, Lili ti-a bagat faza cu ia o pauza![]()
![]()
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
puiut85j spune:
Cred ca m-am desteptat.Sa vad daca reusesc si cu pozele
ELENA(14.09.1976)mami de bb IRINA(2.01.2007)si printesa ADELINA(14.03.2000)
lilidana spune:
puiut,
acum vad ca suntem "de-o seama', numa' ca tu esti "mai mare" cu o luna
,eu sunt in octombrie si-avem si copii de-aceleasi varste (aproximativ).
lilidana cu bb David Gabriel 11 martie 2007 si printzesa Karina 23 martie 2001
http://community.webshots.com/user/lilidana
gabriela_s spune:
Buna fetelor!
Am intrat doar sa salut,sunt in examene...
Imi lipsiti,nu am mai apucat sa citesc cine,ce a mai facut dar sper sa recuperez...
Va pup 
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
ylilimic spune:
lilidana si puiut - activati-va mesajele private de la profil. La nevoie va putem scrie acolo instructiuni...
puiut - varsta ti-o trec fetele in lista, nu cred ca e nevoie de ea la semnatura, nici una nu avem, dar tu poti fi unica 
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Catalina spune:
Victorie totala! 50 ml suc de mar si morcov. M-am gandit ca daca de vreo 6 zile mancam mar, poa sa suporte 50 ml suc de mar in care am pus cam 2 lg de morcov ras si le-am stors. Acum ... sa vedem rezultatele. Dar macar i-a placut asa ca voi incerca sa ii dau mereu pe la ora asta suc. Mersi de idee Marina!