Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Aelita,cum draga sa pun varsta la semnatura ,am intrat la profilul meu personal dar nu merge.
La naiba,habar n-am.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by bebeianfeb

quote:
Originally posted by marinar

fetelor cred ca ati incurcat borcanele...voi sunteti de 2006, ati gresit denumirea subiectului.

scuze de deranj

Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)

S-a rezolvat

de cu multi !

CATALINA, ai avut dreptate cu Spiridusii, le-a tras MARINA de urechi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina i-am sesizat io pe spiridusi ca vor sa ne ia locul si au reparat gresala

bai mor de cald...am spalat bucatarie, e bec, dar de calcat nu mai mai apuc. vreu eu sa slabesc cu sauna si alte alea dar nu in halul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Vedeti mai, vedeti ??? Bravo doamna Marinar, multumesc mult ca mi-ai aratat ca nu m-am dilit chiar complet. V-am zis io ca astia vor sa se personifice in noi? Ei asta-i buna ... om fi noi betoance dar nici chiar asa ... asta-i fals in acte!

Marina, io am calcat dar la sf mi s-a stricat fierul. Adica curgea apa din el asa ca din fantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Vedeti mai, vedeti ??? Bravo doamna Marinar, multumesc mult ca mi-ai aratat ca nu m-am dilit chiar complet. V-am zis io ca astia vor sa se personifice in noi? Ei asta-i buna ... om fi noi betoance dar nici chiar asa ... asta-i fals in acte!

Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)

Vezi, eu ti-am dat si adeverinta!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

catalina hai ca nu te-ai dilit.

fata tu ai stricat fieru' ca sa scapi de calcat? nasoala treaba. io nu mai pot sa calc, oricum sunt fleasca.

bai s-a trezit emmi si am vrut sa-i dau suc. prima data s-a trambat si i-am scos biberonul. cand sa-i dau iar a pus mana pe bibe si-l impingea ca sa nu-i dau. mor de dragul ei cand face cate un gest din asta de zici ca e om mare

Mergi la inceput

Pupam Emi care bea suc. Ce suc zici ca ai facut Marina? Sa fac si io. De maine ca azi nu mai am in casa decat un mar. Sau sa ii fac din ala?
Maaaai, fierul s-a stricat, ca orice fier nenorocit exact cand am terminat. :)))

Multumesc stimata duduie Cristiana, pt adeverinta. Acum pot sa ma desfasor in continuare. :))

Mergi la inceput

catalina io ii fac suc din morcov+ portocala. din 4 morcoveti si juma de portocala scot cam 120 ml. acum ii fac chiar si o portocala si mai pun si apa si asa iese mai mult si-i dau mai mult, ca pe caldura asta e jale si pt ei. la mare i-am dat numai portocala pt ca am facut la storcatoare din aia manuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

quote:
Originally posted by puiut85j

Auziti fetelor,vine barbatu-meu sa mai care din bagaj si vrea sa se apuce sa scoata si calc.Eu am sarit ca arsa si i-am zis sa nu-l atinga,pe asta il scoti ultimu am zis.
Saracu sa uitat la mine ca la o apucata si la lasat,sunt bolnava de DC,nu?elena

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Marina, i-as face si io da mi-e frica rau de portocala aia sa nu il strice la stomac. Cu istoria lui ... Dar daca ii fac mar cu morcov?

Mergi la inceput