Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina dar tu razi morcovul pe razatoarea de sticla? oricum felicitari pt reusita!!!!!

ete ca emmi iar a facut kk, cred ca e a treia oara azi, dar e carnacior. sigur de la portocala iese afara mai des, dar atata timp cat e ok ca si consistenta nu-mi fac problema.

fete merci de urarile pt emmi, e mai bine, ad nu mai are febra dar ii dam in continuare cu picaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

catalinanu te complexa, ca face podul pe spate,nu pe fatza ca a lui marinar!
dar asta face ca e turbatzica ea,ca face asa de la 3 luni,lasa-ma,ca nu pot sa ma aplec dupa un pampers,cand se vede-n treaba goala rade si da cu burta-n sus .de odata o vad sarind de pe schimbator!

mananca acum asa,ca inainte abiaaaa tragea la biberoane...Dar am insistat si vad ca s-a dat pe brazda.

puiut,repede pana nu iti ia barbat'tu calculatorul! iubi,intri la profil personal ,bagi parola ca ti-o cere,si iti apare EDITEAZA PROFIL PERSONAL cu multe campuri de completat,si jos in dreapta vezi SEMNATURA deasupra butonului de VIZUALIZARE.
acolo scrii ce vrei ,si dai TRIMITE.
hai ca acu vad ca ai scris mai jos cu semnatura!
LILIDANA,eu nu imi fac compexe ,voi fi o baba frumoasa cu o palarie roz si ruj pana la urechi
o sa ma mai dreaga nepotii,sa-mi aseze esarfa .
gabriela_s baftaaaaaaa la examene!
catalina
morocvulk indulceste sucul ,de-aia ii place.
eu nu mananc mere,dar daca fac suc de mere + morocvi ,asa beau!
dar eu le faceam,pt mine,in masinaria de suc.

am uitat sa va spun .

noi avem certificatul de nastere al Sofíei din tara in care se nascu.
si ca sa ii facem pasaportul romanesc ,sa putem veni si noi in tara cu ea,am fost la Ambasada si am facut tot felul de imputerniciri pe-acolo..Eu inca nu am cetatenia,probabil la anul,am rezidenta permanenta ,iar copilul e cetatean roman,bineinteles.
La Ambasada ne-au cerut adresa din Romania ,ca sa o treaca pe certificatul ei de nastere.
noi nu avem nici o adresa in Romania,ca nu detin proprietati,si au zis sa dam adresa de pe buletin.
adresa de pe buletin,barbatu-meu o are la parintii lui(de unde a plecat de la 18 ani),eu o am tot pe a lui,ca acum doi ani cand am fost in tara,eu ramasesem cu buletinul ala vechi gen carnetel si am zis sa-l fac tip nou si la fel mi-au cerut adresa din Romania.pai nu am nene,adresa,ce sa fac,sa dau adresa celor la care vin in vacanta in Romania??? am dat adresa socrilor,la fel,ca adresa mamei nu o mai stiu,bai e o viata de cand nu mai stau acolo! cine dracu mai stie scara,bloc?
in fine,ce mi se pare mie FALS IN ACTE,e ca pe fii-mea o vor trece nascuta in orasul in care ne-am nascut NOI,in Romania,dupa adresa pe care o avem pe buletinul romanesc.
eu am cumparat casa aici,am nasut aici,de ce nene imi pune o adresa care nu e a mea,o adresa la care nu am stat in viata mea ecat in vizita ???
si cum sa puna ca fii-mea s-a nascut la colo-n sudu tarii,daca ea s-a nascut aci??
voi ce ziceti?asta nu e fals in acte direct de catre Ambasada????
in cazul asta,s-a dublat popolatia noi nascutilor,ca apar anscuti si in strainatate ,si in Romania.
cica creste natalitatea in Romania,pai asa cresteeeee,cu noi astia de peste hotare .astia e aici ma aduna si pemine la socoteala,ca normal ca le-am crescut popolatia,dar si romanii ma baga la ei la dosare,ca sa nu ramana mai prejos!
eu inteleg,e cetatean roman INCA,dar cums afaci fals in acte??

la votare,cand am fost cand cu referendumul,la fel m,i-aiu cerut aia adrsa din Romania.am ramas asa cateva secunde....CE ADRESA SA DAU DACA EU NU LOCUIESC IN ROMANIA SI NU AM PROPRIETATE ACOLO?
si noroc ca a zis barbatu-meu adresa lui de la ma-sa,ca o mai tine minte,ca eu nici atat nu le stiu!

care stiti chestii din astea?? mie mi se apre fals tot ce au facut ei.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

o sa fac si eu in masinaria de suc (vb Aelitei) cand o fi mai mult. Acum pt 50 ml ... l-am dat pe rozatoare.

mai, nu stiu daca va uitati la 9595 dar e o tanti invitata care m-a lasat paf. apropos de toate lamentarile mele. a avut de mica luxatie de sold, nu stiu cate operatii pana la 15 ani, cica de trei ori au invatat-o sa mearga, apoi i-au depistat cancer, i-a cazut parul, facea chimioterapie noaptea si lucra ziua, a ramas gravi si toti i-au zis ca iese malformat, a nascut prin ceza la 7 luni, copilul a trait, e ok, o fetita, dar i-a murit barbatul - un militar am inteles, a alunecat pe o scara si a cazut in cap si a fost paralizat 5 luni si a murit, acum ea nu prea e bine tre sa mearga in austria sa ii faca aia nu stiu ce tratament si daca o vedeati cum zambea va cruceati. Doamne, astia oameni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

catalina,fa in masinaria de suc,un pahar,si restul il bei tu
eu asa am sa fac.ca altfel,eu nu maifac de mult,dar pt copil am sa fac si am sa beau si eu,ca eu nu mananc fructe sub nici o forma,doar cand am fost gravida am bagat ca sparta .

ce spui tu acolo,mai erau necazuri care sa nu li se intample ?????

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Fetele cu examenele BAFTA MULTAAAA!!
AELITA draga,sau care puteti,am reusit sa trimit poze la album,am facut o varza acolo,pe unele le-am selectat si multe dintre ele le-am incurcat,dar nui bai pan la urma,numa sa nu va sparieti,
Va rog puneti-mi un link,ca de aici... nema,nu mai stiu... MULTUMESC.

ELENA(14.09.1976)mami de bb IRINA(2.01.2007)si printesa ADELINA(14.03.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita, nu, tot ce am listat acolo i s-a intamplat acestei femei care dupa cum arata avea cam 35 de ani si un zambet larg pe fata si ochi luminosi. Si multa speranta. Fata ei avea acum 3 ani. Io am ramas socata, pe bune ... Incredibil ce pot trai unii oameni!

Sa stii ca nu e rea ideea ta, o sa fac suc sa beau si eu si sa bea si Matei, nu ne strica la nici unul.

Vrem si noi afara. Evident, ploua!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, fac cinste , mi-au intrat pe card primii banuti de CIC si alocatia lui David pe luna Mai! Am batut strazile aproape doua ore, iar acum piciulica se rasuceste in pat si se cearta singur, si rade in hohote!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Aelita ,ai deschis un subiect care ma intereseaza si pe mine.Numai ca s-ar putea ca la voi sa fie altfel.Deci,si Sofia are doua cetatenii si doua certificate de nastere?Dar nu inteleg,in cel romanesc scrie vreo adresa din tara?de ce?,ca e clar ca s-a nascut afara,dar e si cetatean roman,ca voi.
Aici dureaza 4-5 luni sa aiba copilul certificat canadian,ca birocratia lor e mai mare ca in Romania si apoi se face pasaport canadian cu care poti iesi din tara.Certificatul romanesc il faci sau nu,nu e important,copilul e cetatean canadian in primul rand,indiferent de statutul parintilor.La voi nu e asa?Unde locuiti?

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,eram sigura ca scrieti de numa,ca doar am fost eu plecata.
Asta al meu nu vrea sa doarma deloc,nu stiu ce are.A adormit tot cite jumate de ora,dar somnul lui de citeva ore legate ziua,nu vrea si pace.

Aelita,bine ca ai spus de pasaport ca eu am uitat complet de al nostru.Nici nu stiu cit dureaza pina-i fac astia pasaport aici,ca pe cel romanesc o sa-l trec doar in Ro ca la ambasada te jefuiesc,nu alta.
Nu stiu fata cum e acolo cu cetateniile,dar Lucas are ambele cetatenii.Cea nemteasca dupa tata si cea romana dupa mine ca eu n-am vrut s-o iau pe aia nemteasca,de patrioata ce mi-s.
Certificat romanesc i-am facut si eu,dar au trecut adresa si locul nasterii de aici,cum mi se pare si normal.Cum sa-l treaca nascut in Ro?Astia sunt tampiti de-a dreptul.

Liudo,vezi ca ai incurcat borcanele cu copii lui Lili.Nu Adam baga 900ml ci Matei,adica cel mare.
Pupam Dienuta,ca ea slabeste de dorul lui Lucas.

Cristiana,m-ai distrat la maxim cu:"pe david nu-l vrea nimeni?".
Pai fata,eu stiu ca baietii trebuie sa caute fete nu invers.
Noi am mai incercat la Emma lui Marina,dar ea vroia deja diamante si acolo la Buc avea si multi pretendenti.Cam periculos era Margelutza si pisoiasul Andrei de care ne-a fost cam frica,ca sunt si ei la categoria grea.
Am ramas cu Diana ca ea e fidela si nici pretentii prea mari nu are ca-i da ta-su tot ce vrea.

Puiut,mama,dependenta scrie pe tine.Nu mai scapi de acum.

Meg,concediu placut si sa scapati usor cu dintisorii!

Catalina,i-ai dat sucul cu biberonul?
Fetele citi biscuiti de la Milupa puneti in mar?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Pai DANA, ce sa zic, tu nu vezi ca lumea s-a intos cu susu-n jos? Vorba ta, Emmi vrea diamante, Alexia viseaza si ea la Lucas (dar ce sa faca cu David care e cu doua kile mai mic, cel putin?), Diana care e slabuta ca noi nu se uita incoace ca n-avem conturi prin Elvetia, nu ne ramane decat sa ne luam lumea-n cap si sa cautam mirese care se nasc abia acum, sa avem si noi un pic de avantaj!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput