Cel mai lenes dintre soti!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by adda

In primul rand: IO-S COSMIN, E adevarat, as putea sa-mi strang sosetele de pe unde le las, as putea sa inchid toate sertarele care le las deschise, sa mai las calculatorul si sa mai scutur vreo doua covoare (ca am doar UNUL.. asta din cauza ca ne-am mutat de curand, nu ca am fi orfani), sau alte cele. Daca nu gasesc nika de mancare care trebuie sa fie incalzit in prealabil, si asezat in farfurie, atunci fac foamea; asta daca nu gasesc vreo cutie de finetti prin frigider si ma indop si io. Totusi cateodata mai fac si io cartofi prajiti (cred ca am facut chestia asta de vreo 10 ori in viata mea), mai spal si vasele (asa,.. cam odata pe luna).. la care Ada completeaza ca "spal cada dupa ce fac baie" si mai duc si gunoiu' cateodata. Da' oricum nu cred ca as merita sa castig concursul putoroseniei, ca desi mananc biscuiti pe strada ca sa nu mor de foame, am un coleg care a mancat paine cu bulion . mare noroc am io cu Ada.. si sunt convins ca mai toti barbatii ar muri de foame daca nu ati fi voi, femeile... sau, ma rog, ar manca bulion.

Mai COSMINE,esti de NOTA 10!!!!Mai rar asa sot autocritic!!!
Avem si noi un prieten caruia daca-i este lene sa-si incalzeasca mincarea(asta mai tot timpul)maninca seminte sau piine cu mustar
!!!!Cristina

Mergi la inceput

Sorry!!!L-am trimis de doua ori!!!

PS Adevarul e ca ma tavalesc de ris citind cite chestii te pricepi !!
Da ce conteaza daca Ada te iubeste!!!pentru Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

In primul rand, nu e sot.

Dar, e harnic - spala vase, curata in baie dupa ce o spal pe catalina si este fffffff ordonat... Cred ca el ar tb sa scrie aici despre mine exact ce scrieti voi despre barbatii vostri..

Da' eu tot nu-s multumita... e cam ofticos, il scot din sarite cu atitudinea mea delasatoare...

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Bai!!!! Ati innebunit??? Ce mi-l tot laudati pe Cosmin? Dupa ce ca e PUTUROS si se mai si lauda cu chestia asta , tot el e cel care e ridicat in slavi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:

Bai!!!! Ati innebunit??? Ce mi-l tot laudati pe Cosmin? Dupa ce ca e PUTUROS si se mai si lauda cu chestia asta , tot el e cel care e ridicat in slavi???

Pai daca a stiut sa le intre pe sub piele...!!!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Dragele mele ,sotul meu se incadreaza mai putin in subiectul asta dar totusi cred ca merita putzin descris.Cat a fost singur a facut totul by him self ,dar de cand are soata nu prea se oboseste.Duce gunoiul ,desi de obicei eu il duc,dar intotdeuna cu nelipsita replica,,iara,zi de dus gunoiul?``Masina a shimbat-o de curand ca ma saturasem de masini in doua usi s-au sport,si a luat una cu patru cica sa ma plimbe ca pe o printesa,dar de unde ca in spate e full de carcase goale de CD-uri si DVD-uri ,iar daca vreau sa stau in spate zice ca nu,eu trebuie sa stau langa el ca el nu e soferul meu etc...Pe afara e curata in fiecare zi ai da un wax dar scrumiera cam uita sa o arunce,deh e fff greu.Gateste fff bine dar cand il apuca un asa elan de gatit il opresc mereu in ultimul timp,ptr ca chiar daca gateste 6 feluri de mancare in doua ore cred ca nu trebuie sa va descriu cum arata bucataria mea dupa.El incantat de ce mi-a gatit ma pofteste la masa,si cu toate ca sunt excelente la gust i-mi sta in gat cand stiu ce ma asteapta in chiuveta.Are locul lui unde i-si lasa hainele murdare de peste zi{pe fotoliu in living} si bineinteles ca eu le adun si le pun in cos.Chestia e ca din vina mea s-a c-am lasat pe-o ureche.Mie i-mi place ca totul sa fie perfect ,curat ,spalat,intr-un cuvant totul sa straluceasca.Deci nu ma pot plange prea mult.De altfel cum stau toata ziua acasa nu am altceva de facut.Sper ca nu v-am plictisit prea tare.
Va dulce Nicole&Amira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Fetele, cred ca sotiorul meu e cel mai lenes dintre toti. Singurul ajutor pe care mi-l da este sa iasa cu fetita in parc la sfarsit de saptamana. E adevarat ca e destul de ocupat si vine foarte tarziu de la serviciu, dar cred ca asta nu-i o scuza. Poate ca a fost si gresala mea ca am facut totul singura fara sa ma plang prea mult. E asa de lenes ca nici farfuria nu si-o pune in chiuveta, o lasa pe masa, ce sa mai vorbesc de alte lucruri...
Dar ma consolez cu gandul ca are multe alte calitati si poate cu timpul se va schimba( daca voi incepe sa ).

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mai fetelor sunteti nemaipomenite!!!
Si ca sa fiu in concordanta cu titlul nu va spun calitatile iubitului meu,dar va spun defectele:Daca nu ii pun eu sa manince moare de foame sau maninca salata de rosii in cel mai bun caz!Desi este frigiderul plin cu mincare,ma asteapta pe mine sa vin ca sa-i incalzesc mincarea! cind il aud:"iubitelu da eu ce maninc azi?" imi vine sa-l string de git!
Nu-si calca nimic,dar cind ii calc uniforma are grija sa-mi atraga atentia sa nu cumva sa i-o pirlesc.
Intra sa-si faca baie si incepa sa strige:adumi chiloti,adu-mi prosop,adu-mi aia....
In rest este OK!

Valentina

Mergi la inceput

quote:

Addutza,pe tine te-am ridicat!!!Ti-am oferit si floricele pentru ca esti atit de rabdatoare!!!Cristina
PS Pe el il apreciem pentru sinceritate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mai fetelor cand anuntati campionul ca nu mai pot de nerabdare?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput