Cel mai lenes dintre soti!!!!
(Subiect inspirat din "ce-ti place/ce nu-ti place sa faci")Dat fiind ca eu am o "podoaba"de genul asta acasa m-am gindit ca cele cu astfel de "bogatii" sa povestim cite una buna din faptele lor si la urma sa votam pentru "CEL MAI LENES DINTRE SOTI,va astept cu drag pe toate sa va povestiti oful si sa votam la urma pentru CAMPION!pupici pe burtici!
AuraGalerne
Raspunsuri
Aurelia spune:
Sa incep deci tot eu sa va prezint "podoba "mea,la noi in casa el are decit trei lucruri de facut:sa scoata gunoiul odata pe saptamina, sa tunda peluza odata pe luna si sa-si stringa masa dupa ce maninca,plus alte mici chestii ocazionale (treburi de barbat!)bunnnnn,gunoiul i-l uita tot timpul sa-l scoata i-i zic pina mi se face lehamite si pina la urma il scot tot eu dupa doua saptamini,peluza a ajuns s-o taie cam odata la trei luni,acum mai nou i-si stringe masa pt ca i-am zis ca nu chemam barza cu al doilea bebita pina nu-si schimba atitudinea si nu misca si el ceva prin casa,am cumparat vin varsat de potgorie pe care trebuia sa-l puna in sticle la cel putin dupa o zi de la deschiderea recipientului,in prima zi mi-a zis sa ma duc sa-i cumpar doape ,a doua zi mi-a zis sa-i spal sticlele si sa le scurg ca sa fie pregatite,a treia zi a adus aparatul de bagat doape ,a patra zi mi-a zis sa-i pun doapele la imuiat in apa calda caci o sa le puna imediat dupa ce maninca ,verisoara care era la noi insa cum se tot juca cu piciul prin garaj la ora prinzului s-a pus si a bagat toate doapele ,cind "domnul " a terminat de mincat a coborit sa puna doapele la sticle,treaba care era deja facuta,si la care a zis:"Ia uite !!!!!!pai eu nu mai am nimic de facut!!!"si s-a intors linistit in fata televizorului,acum astept sa puna etichete la sticle (etichetele sint deja facute )s-ar putea insa sa terminam vinul de baut si sa nu mai fie nevoie!!!!!!!!s-au poate sa vina vre-un vecin s-o faca cum s-a intimplat si cu bradul de craciun dus la gunoi dupa 6 luni!!!!
AuraGalerne
Maruca spune:
el ca el, se pare ca-i e bine asa, dar tu cum rezisti???? eu cred ca mi-ar veni sa!
oricum, esti de admirat, sincer, in locul tau, si departe de tara si de-ai tai, nu cred c-as rezista! inseamna ca-l iubesti foarte mult, asa cum e, si ca va completati unul pe altul...
Numai bine si putin mai multa...harnicie din partea odorului tau!
Gabi
danis spune:
si eu credeam ca al meu e lenes fiindca l-am lasat fara mancare gatita (in mod normal si-ar fi facut singur daca nu avea) si a mancat paine cu mustar ...
adi69 spune:
Si te-ai gandit sa-l dai pe site sa-l rada lumea poate i se face rusine?
S-al meu sot e cam puturos cand e vorba de curatenie,ordine si de-astea,dar face in fiecare sambata un borsulet si felul doi(cat pentru o saptamana)si face banuti la servici,asa ca-l iert...
Dia si bebe Rucsi
Marunzika spune:
Eu am "castigat la loto"! Sa nu credeti ca am gresit raspunsul dar sotul meu reprezinta mai mult decat cel mai mare castig la loto! Si de ce spun asta? Pt ca la inceput era atat de lenes ca-n faza cu "mustarul"! Insa am pus 38 in prag si am coborat militaria jos din pod iar acum rolurile s-au inversat, adica ajung sa cred ca devin eu cea lenesa caci vin de la munca si gasesc casa curata, rufele pe culme si mancarea gatita!Si atunci e normal sa ma arunc in "forum" daca totul e "pronto"! Deci schimbati voi atitudinea, santajatii sau ii puteti priva de marile lor placeri si atunci vedeti "Schimbarea"!
Lauraa spune:
Marunziko, dezvolta!
Cum se pune 38-ul in prag? Cu ce catastrofa sa-l amenint? Mie mi si rusine sa povestesc pe aici ce (nu) face!
LAURA
Corina spune:
Da de al meu ce ziceti?Fac ciorba si zice sa îi strivesc legumele ca îi e lene sa mestece legumele!!!L-am intrebat intr-o zi in gluma daca nu vrea sa mestec eu in locul lui!!!si a zis ca DA!!!
In rest ,tunde peluza o data pe saptamina,iar cind îi e foame si nu enimic facut,isi face clatite!
Corina
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
Aurelia spune:
Gabita ,bineinteles ca-l iubesc ,il iubesc pentru calitatile lui care sint mult mai mari decit defectele !!!!!!!!dar vroiam sa aduc aici in discutie in general uituci si neindeminateci,"minuni" de-ale lor,,nu sa-i criticam s-au sa-i punem la zid ci sa ne amuzam un pic ,facind haz de necaz,sa ne descretim fruntile obosite ,si poate cine stie sa aducem vreunul pe calea buna vazindu-se la "Panoul de Onoare",al meu in nici un caz ca nu stie nici o boaba de romina ,da mai stii?!!!!!!!!!!!!acu va las ca am pitzza in cuptor,pupici si pe mai tirziu!
AuraGalerne
coral spune:
Hi, Hi
Am crezut ca numai eu am o mindrete de sot...
In fiecare dimineata intreaba unde sunt sosetele, camasile si alte alea, desi intotdeauna sunt in acealsi loc, uita lumina aprinsa si apa deschisa, uita ce trebuie sa cumpere. E cu capul in nori rau de tot, dar dupa 11 ani e cam tirziu sa ma supar. Iubeste copiii si animalele si e un suflet si jumatate, asa ca fac eu si pentru el si toate sunt ok.
Avem noroc ca aici avem alarma pentru fum, in tara era jale uita mincarea la incalzit sau cafeaua si totul era un imens fum... Daca frigiderul e prea plin si nu vede oala de mincare maninca ciocolata sau numai fructe, ce e la vedere si pe masa...
Iaca mi-am varsat si eu focul
There is a difference between knowing the path and walking on it.