*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc, Anca! Nici cu fata ta nu mi-e rusine. E o frumusete!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana, e un scump Bogdanel! Mi se pare mult mai comunicativ decat al meu ... Si vorbesc non-stop cu el atunci cand e treaz!!! Am vazut si pozele din parc... Deci asa va susotiti cand e vorba de iesit... Apropos de PLIMBARE, mi-ama dus aminte ca iti promisesem o iesire in parc in saptamana cand am nascut... Am zis ca iesim sambata... si uite ca sambata nu am mai iesit, dar a iesit Antonio pe lumea asta... Ce tare!

Yoyoyo, multumim pentru muzica!

Apropos de spalat: eu de la inceput am folosit apa de la robinet...

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Din partea mamicilor de ian -feb 2007,multa sanatate pt DIANA MARIA -bebe de Ckristina ,sa fiti fericite impreuna !

Deasemena,pt prietena noastra Pepsi : tinem pumnii sa nasti repede si usor!!!Abia asteptam sa vii cu bebe in brate !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hai Pepsi!!!!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andrada, pai hai sa mai incercam o iesire un parc, poate apare si vreun fratior de-al lui Antonio!
Cine vine in parcul Tineretului sambata sau duminica dupa-amiaza? Dati un semn daca sunteti amatoare.
Nastere usoara, Pepsi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by aelita

Din partea mamicilor de ian -feb 2007,multa sanatate pt DIANA MARIA -bebe de Ckristina ,sa fiti fericite impreuna !

Deasemena,pt prietena noastra Pepsi : tinem pumnii sa nasti repede si usor!!!Abia asteptam sa vii cu bebe in brate !

S.

Aelito, botezasi fata e Bianca MAria nu Diana Maria.

Ckristina, inca o data sa va traiasca printesa si te asteptam la stelute de ian-febr. Ca tot de-a noastra esti, chiar daca ne-ai parasit ptr o vreme.

Pepsi, nastere usoara! Sa stii ca nici pe tine nu te-am uitat. Cum ar zice fetele...te-am shpionat din umbra. Nastere usoara si sanatate multa ptr Dominic.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Am fost la control, colul e deschis, capul e jos, numai ca eu nu simt mare lucru.
Mi se intareste burtica la 15 minute. Nu m-a retinut la spital pentru ca stau la 5 minute si stateau cate 2 mamici in pat :(

Ramona 40+ Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

quote:
Originally posted by addinel

michigan felicitari!

mary_lou imi pare rau ca ai trecut prin atatea si inca nu s-au rezolvat. dar cu multa rabdare vei vedea ca totul va fi bine.

liviana sunt si eu de acord ca poti fi numita mama eroina. cum reusesti sa faci atatea? tare dulce mateiutzu', ma gandesc cu emotie cum va fi cand pitica mea va avea un fratior/surioara.

androix, tinem pumnii la examen. bafta!

eu sunt in pragul disperarii, mi se pare ca nu sunt buna de nimic. efectiv nu reusesc sa o alaptez cum trebuie. suge la o masa sau doua, la alte doua refuza sanul si desi ma lupt cate o jumatate de ora nu vrea sa-l ia si sa suga. nici nu mai stiu ce sa fac. in plus, dupa o masa de la san incepe si plange dupa o jumatate de ora, daca ii dau bibe doarme linistita cate 3-4 ore. oare e posibil sa nu fie laptele me bun? se pot face undeva analize sa se vada daca laptele e corespunzator dpdv calitativ?

o alta problema sunt colicii. ce sa fac sa-i treaca? ma doare sufletul cand vad cum isi freaca piciorusele si se strange toata. cat ceai pentru colici pot sa-i dau? (asta pare sa o mai calmeze...) mai exista si alt remediu?

pupici la mamici si burtici

mama lu' maria

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana, eu ma inscriu pentru plimbarea in parc de sambata sau duminica in TINERETULUI. Cred ca si ELLA_74 ca sta pe-aproape

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ramona7 pun ceva majorete pentru incurajare!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput