*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analex spune:

[quote]Originally posted by addinel
eu sunt in pragul disperarii, mi se pare ca nu sunt buna de nimic. efectiv nu reusesc sa o alaptez cum trebuie.

imi pare rau pentru tine, din pacate prima perioada acasa e totdeauna grea si iti trebuie in primul rand multa rabdare
apoi: n-ai ce analiza sa faci la lapte, poti sa faci proba suptului la bebe, dar sa nu exagerezi, ca o iei razna.
colicile au 2 cauze, una 'medicala': inghite prea mult aer pe care nu il da cum treuie afara, si a doua pe care nu toti medicii o acceta, si anume ca la unii bb conteaza alimentatia mamei. la al meu a contat. prima criza a facut-o la 4 zile, cand am baut suc natural ed fructe.dupa asta n-am mai mancat o perioada decat 'regim' de alaptat. pe urma am 'scapat'la niste carnacior, si iar dezastru...
de asta eu cred ca si ce mananca mama conteaza.
e cartea aceea a lui Capraru, cu 'mama si copilul' ar putea sa-ti prinda bine
si mai ales: rabdare! si sa stii ca toti plang si e greu la inceput, dar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

poohy,
ca sa-ti raspund: bebe David facea caca foarte des la inceput, iar acum face de 2-3/zi uneori chiar o singura data; ieri dimineata fiindca se chinuia sa faca, se inrosea si se scremea de ceva vreme, i-am pus un supozitor cu glicerina si s-a rezolvat repede; numa' ca mie supozitorul ala de copii mi s-a parut imens, nu cred ca era "calibrat" pentru fundulet de bebelus , asa ca l-am taiat pe lung si am bagat ceva foarte subtire in funduletul de David.

Moberi,
Io ma intorc la servici cand va avea bebe 4 luni si o saptamana, adica la 1 sept; nu caut bona, David va sta cu bunica.
Si da,teoretic voi avea program de 6 ore pana implineste bebe 2 ani dar cred ca de facto voi sta la birou mai mult.
Pentru nasuc bebe, incearca un aspirator nazal cu baterie de la bebesounds, io il folosesc cu succes, fiindca tot asa, bebe fornaie din cand in cand; inainte pun niste solutie salina Mar.

Liviana,
io merg in fiecare zi in tineretului, asa ca in weekend sunt pe acolo si sper sa ne vedem.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pepsi, Ramona7
Cateva majorete pt. incurajare si de la mine:

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Sobi, Poohy
Deseara o sa merg la control, sa vedem ce zice dr despre ce are de gand Isabella... Se apropie si mi-e cam fricaaaa....
Alyna 24

Pepsi, Ramsy, Ramona 7 si surprize

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

Apropo, Liviana, nu stiu cum as proceda daca un preot mi-ar face morala in usa bisericii, cred ca l-as sugruma cu tot cu sutana! Mi se pare desuet, necivilizat, in orice caz oricum dar nu in spiritul iubitor si demn al bisericii crestine sa moralizezi o mamica cu un pui in brate pe motiv ca nu-s indeplinite nu-s ce canoane si litere bisericesti! Prezenta mea in biserica e strict conditionata de duhul dumnezeiesc si nu are cum o fata pamanteana sa ma brutalizeze verbal in locasul Domnului! Mi se pare ...foarte greu sa comentez aspectul asta fara sa polemizez!
quote]

Oare interdictia de a intra in biserica pentru lauza nu e tot un fel de discriminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutare, fetelor si vape toate dulce.Noi suntem, bine sanatosi, am luat in greutate intr-o luna 845grame si 7cm(initial aveam 3kg si 48cm)bebe este foarte cuminte imi doarme noaptea dupa baita(ii fac baita la 21:30-22 ii dau sa manance si se mai scoala pe la 4 dimineata. Inca nu am citit din urma dar va dorexc tuturor un copil cuminte ca al meu si mancacios(saracutul de el suporta cu stoicism colici)
Ella si eu am avut intr-o zi probleme cu bebe ca nu facea caca, dar doctora pediatru mi-a spus sa ii introduc in fundulet un sfert dintr-un supozitor cu glicerina.
Andrada ce mai faci?
Alyna sper ca esti bine si tu si bebe
Ce face KAY?a avut probleme de a nascut prin cezariana si un bebe asa de mic????
Mie imi este tare dor de voi, dar acasa chiar nu am net si cand mai prind si eu un moment de plimare pe la sora mea atunci mai intru sa va citesc.
Noi am facut acum doua saptamani si botezul si bebe poate iesi in liniste afara alaturi de mamica lui.
Am trimis pe mail-ul comun poze cu bebe.

Paula mami siPaul Cristian

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

poohy-cum sa nu ii dai sa manance cat timp tin colicii?a meu cand are colici sta numai cu sanul in gurita.si nu plange deloc.cred ca doar asta il linisteste.chiar vroiam sa intreb si eu fetele care zic ca plang copiii cate 3 ore cat au colici daca au incercat sa ii puna la san in timpul asta.bine a meu defapt e tot cu guria dupa san de aceea i l am dat.dar de cat sa planga 3 ore mai bine stau saracutu cu sanu langa el.(poate ziceti ca sunt nebuna,defapt poate chiar sunt putin)

apropo.cum va puteti explica faptul ca ieri copilul meu a stat cu sanul in gura de la 8 dimineata pana la 8seara.cu pauza de vreo 2 ore ,dar alea acumulate pe intreaga zii.am crezut ca inebunesc.ma gandeam deja sa ma duc sa ii cumpar lapte praf.nimic nu a dat rezultate.cum ii pica sanu din gura incepea sa urle si se rosea tot.si in acest timp(adica toata ziua)isi strangea piciorusele si se scremea de numa.se poate sa fi durat colicii toata ziua?si cum am mai spus sa isi gaseasca linistea doar la san?sau se poate sa fi fost laptele prea slab si sa nu se fi saturat(dar atunci nu si ar fi strans picioarele).nu stiu ce explicatie exista.oricum stiu ca a fost greu si bineinteles ca in timpul asta nici nu a dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Vali EXLUTON-ul este un contraceptiv care se da la mamicile care alapteaxa exclusiv la sin, asa mi-a spus dr. Eu am inceput sa il iau de saptamana trecuta si azi am vazut ca am niste scurgeri(cred ca e singe), mai stau asa cateva zile sa vad ce se intampla, in prospect scrie ca poti sa ai dereglari, sper sa fie asa.
Carriesi Valdut al meu maninca acum din 2 in 2 ore, inainte adica acum o saptamana manca la 3 ore. Ma mir si eu de ce asa si nu cum zici si tu, ma asteptam sa se mareasca intervalul de alaptat si nici sinii nu ii mai am asa umflati, cred ca s-a reglat lapticul, si cateodata maninca asa de putin si mai da si p'afara.
In rest noi suntem bine,dar cum toate ne chinuim sa dispara colicile, dupa cum am vazut cu nimic nu pot sa il linistesc, ii dau ceai pt colici, colic baby si espumisan si nu prea se vede vreo ameliorare.
Chiar acum l-am linistit tinindu-l pe burtica mea, doar asa il mai pacalesc si cand il pun in patut, parca stie.......oaccccccc si iar d ela capat.
va pup

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

ella, cu programul de 6 ore pentru ingijire copii pana la 2 ani e o chestie oficiala sau la intelegere cu cei de la firma? apropo de supozitoarele cu glicerina, am citit ca pentru bebelusi trebuie taiate in 4, si administrate cate un sfert... deci cum faci tu e ok.

am venit si eu de la spital in formula completa, si pe scurt doctora mi-a zis acelasi lucru ca si tiganca care vinde flori in fata la piata floreasca "maica, ti-a cazut burta, nasti intr-o saptamana!"...avem dilatatie 2, capul e foarte jos, bebe nu e mare, nu ar fi nici un semn care sa impuna cezariana, daca nu se intampla nimic ne vedem luni. doctora a estimat ca bebe ar veni la sf saptamanii asteia sau inceputul sapt. viitoare.

pana atunci ma mai invart pe aici, si pun pentru pepsi si ramona!

Andreea 38+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Pepsi ,Ramona nastere usoara!Doamne ajuta!

Liviana f frumos filmuletul , Bogdan e super dulce!

Lavini, bun venit acasa!

am vrut sa-mi laud galusca ptr programul de somn:s-a culcat aseara la 9 , s-a trezit la 1, la 4 la 8 si apoi a dormit pina la 12

as mai avea intrebari da nu le mai pun ca oricum nu-mi raspunde nimeni nimik

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput