*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ramona daca nu reusesti intra pe chat si zi-mi si mie sa intru ca sa-ti explic!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

alynta27, am intrat inca o data in optiuni si am activat pm, sper sa fie ok de data asta. multumesc

Ramona 40+ Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna mamici si gravidute!
Desi suntem de miercuri acasa, abia am reusit sa ne adunam si noi putin, asa ca asm intrat sa va salut.Multumesc tuturor pt urari, nu mentionez inca pe nimeni aici ca sa nu omit, sunt tare in urma cu cititul, dasr recuperam noi.Bebe e un cumintel, mananca, doarme, face kk si cam atat.Noaptea se trezeste mai des, dar o sa o rezolvam noi si pe asta.

Va rog sa imi adaugati si mie in listuta. bb a primit nota 10 si s-a nascut la 38s si 5 zile.Astazi deja implinim o saptamana.

Sobi, multumesc frumos ca ai anuntat pe forum si multumesc pt mesaj, mi-ai facut o mare bucurie!

Incerc sa citesc din urma, o sa revin cu mai multe detalii si cu pozici ale bebelului.Multe incurajari celor care mai sunt de nascut, si desi nu mi-a fost chiar usor sa stiti ca nici prea greu nu este.Cand mi l-au pus pe bb pe burtica dupa ce l-au scos - asta a fost cea mai mare bucurie pe care am simitit-o vreodata.Merita!!!

Va pup!

Lavinia, 38+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

SALUTARE MAMICUTE SI BURTICUTE!
NOI SUNTEM BINE, BEBE MATEI CRESTE CU COLICII SI NERVII DE RIGOARE, LA NOI CEL MAI RAU E DIMINEATA SI seara inainte de culcare intre 22 si 24...atunci e teroare.II dam baby drink si Gripe Water si ma gandesc ca in disperare de cauza sa ii dau si debridat.
Noi mai avem o problema legata de curatul nasucului, nici cum nu-mi reuseste operatiunea ca lumeasi ii fornaie nasucul mai ales noaptea.Voi cum procedati?Oare sa ii iau batista bebelusului chiar daca nu e racit?Mai aveti careva aceasta problema?
Ella 74 si eu vreau la servici, dar mai intai in concediu!!!Tu te intorci la program de 6 ore sau la programul normal?
Cele care va intoarceti la servici ati inceput sa va cautati deja bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ramona ti-am trimis PM!
Lavini bine ai revenit! Abia astept sa ne impartasesti experienta nasterii tale!
Moberi vad ca deja te gandesti sa te intorci la munca!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

of mary_lou, eram convinsa ca totul e ok la tine. Imi pare rau ca ai suferit atat, dar lasa ca va trece. Problema cu sanii am avut-o si eu si am rezolvat-o tinandu-l aproape non stop pe bb sa suga. Am incercat sa ma mulg dar mi s-a parut infiorator de dureros. Chiar si cand stateau sa explodeze si aveam niste dureri groaznice si nu mai zic ca-i simteam fierbinti, tot nu reuseam sa scot vreo picatura, si asta numai de durere. Tot bb te va rezolva, mai incearca. Bine ca a trecut greul cu operatia, acum trebuie sa fi linistita chiar daca ce spun nu poate fi aplicat imediat, incearca.
Refacere usoara si bb mancacios iti doresc, sa te suga cat poate el de mult.
BB doarme mai mult pentru ca probabil are icter si chiar daca incerci sa-l trezesti cred ca nu reusesti. Mie nu-mi iesea figura, tot cand vroia el facea ochi. In schimb daca-l pui la san trebuie sa lupti sa-l ti treaz ( ciupeste-l usor, impinge-i barbia, etc)
Te pup, numai bine

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Salutare, mamici!
Noi....mai rarut pe aici mai ales in wk ca mai umblam si noi....
stam in familie....

Felicitari proaspetelor mamici!Multa sanatate la bebici si recuperare rapida mamicilor!

Motannel, acum e adevarat, seamana cu mine spre supararea lui tati!Eu ii indulcesc ceiutul cu glucoza, o lingurita la 100 ml.Iar vaccinul...costa parca 280 ron sau pe aproape.Vineri il facem si noi!

Fratior de Ralucami, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!Ralucami, felicitari, mamico!

Petit_ange, eu il spal de la 1 luna cu apa de la robinet iar ca si sampon&dus folosim produsele de la Sanosan.

Andrada, ce haios e in filmulet Antonio!Insa...ma asteptam sa-l vad urland dupa titlu!Si Davidutz mociofleste asa la degetel!Sunt asa haiosi mititeii!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
multumesc pt complimente, insa eu nu ma consider mama eroina. Pur si simplu am
invatat sa imi fac treburile rapid si ma declar multumita ca pot sa fac ce-mi propun.
Sotul imi zice "tu esti tot o data", dar daca nu eram asa, ramaneam in urma la multe capitole.
Ieri m-am intalnit cu Mica0307 in parc si a fost placut sa schimbam cateva vorbe. Am facut cateva poze pe care le gasiti in linkul din semnatura.
Azi i-am facut si un www.dropshots.com/lbelciug" target="_blank">filmuletz lui Bogdanel.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, ce frumusel si scumpic e Bogdanel! O sa fie si el la fel ca fratiorul lui un cuceritor ;)

Yoyoyo, merci pentru muzica

Chiqui, in sfarsit am vazut-o si eu pe Livia! Tot cautam si nu gaseam pozele de care vorbeau fetele! E o frumusetze ! Sa iti traiasca! Ce falcutze are ;) Lucram si noi la ele, speram sa reusim, sa ajungem si noi ca Livia si Bogdanel ;)

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Salutari,

intru si eu pe fuga sa urez Felicitari proaspetelor mamici!Multa sanatate ,multa rabdarica de acum incolo si bebei cumintei :)

Am trimis pe mailul comun muzica clasica pt bebelusi, cine mai are si vrea sa share-uiasca ar fi grozav !

salve
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput