*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Andreea, eu am DPN-ul pe 2 iulie :) N-am vrut sa te sar, chiar sunt ultima pe lista :) Dar toata sarcina a fost ceva de genul "2 sapt numai in pat", "2 sapt pana la cerclaj", "2 sapt si scoatem cerclajul"..."2 sapt de cand am scos cerclajul"... M-a speriat ca nasc prematur cu colul meu intredeschis si acum sunt in sapt 38 si nici vorba sa nasc...Chiar ma intreb ce se va intampla maine :)...

Noi am facut peste azi. De fapt sotul meu pentru ca eu de-abia ma misc pe vremea asta. Bine ca am avut spor de dimineata...

Tare as vrea sa ploua...

Poohy, pana unde ai ajuns in 15 minute? :) Si eu i-as da sa pape in 6 ore de plans (chiar daca stiu ca sunt pareri ca se poate inneca sau eu stiu ce). De fapt zilele/noptile de colici la Tudor se manifestau printr-o alaptare fara cap si coada... Terminam, ma duceam la baie si ma chemau pentru ca sughite... Il puneam la san, il linisteam si intram la dus...Ma chemau sa-l linistesc la san pentru ca plange...E tare greu si frustrant primul an, macar de data asta stiu ce ma asteapta. :)

Florina +37/38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana, ajutata de sot... OK, asa mai merge!!! Super HAIOS, Mateiutzu'!!!

Ella_74, nu vreau sa vin cu o doza de pesimism... dar eu am zis ca la majoritatea beblusilor le dispar colicile pe la 12-14 saptamanai... Dar sunt si exceptii Mie mi-au trecut pe la 5 luni Poate ne vedem maine prin parc!!!

Florina, tare incurajator ce spui: "E tare greu si frustrant primul an".. Si eu care asteptam cu nerabdare s atreaca colicile,... ca sa se linisteasca treburile... In fine, stiu ca urmeaza DINTISORII, etc... dar pe masura ce creste mi se pare mai usor... Parca ma obisnuiesc din ce in ce mai mult cu el... si atunci e si mai usor!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Lilly love merci !
Liviana chiar ca mama eroina
Mamicilor vad ca vb de timp,acomodare...

Eu ma gandesc ca tare as vrea sa treaca timpul mai repede sa se faca si bebe mai mare sa-i treaca colicile sa stiu ca are un program ,s-al pot smotocii...offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor!Intru si eu sa dau raportul:suntem tot 2 in 1,fara nici un semn ca ar vrea bebe afara..Si maine schimbam sapt,intram in 39 si frica de nastere e tot mai mare .
MICHIGAN,TIMUR- felicitari pt bebei.Sa va umple vietile de bucurii.Refaceri rapide.
Pe mine ma omoara caldura asta,simt ca ma sufoc desi a plouat azi.Cred ca ma mut in baie,sub dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

"Firul magic" e povestea preferata a fiului meu. Un baietel primeste o cutiuta magica in care se afla un fir care ii permite sa stapaneasca timpul - cand trage de fir, timpul trece mai repede. Evident, abuzeaza, ajunge la sfarsitul vietii si isi doreste ca acest fir sa nu fi existat...

Andrada, vroiam sa spun 3 ani initial :) Pentru ca de-abia atunci pot spune ca am taiat cordonul ombilical, Tudor a devenit independent, nu s-a mai lovit daca n-am stat cu ochii pe el, a inceput sa manance singur, sa vorbeasca si sa-mi spuna - in sfarsit!- ce-l doare etc.
Insa de-abia astept s-o iau de la capat. Pentru ca fiecare varsta a copiilor nostri are greutatile si mai ales frumusetile ei si nu vreau sa pierd nimic, nici macar noptile de colici care ne vor apropia, sau zilele de alaptare non-stop, lunile de diversificare sau anii de stat in brate la mami...
Trec repede, credeti-ma. Si oricat de grele ar fi, iti vei dori sa se intoarca, sa fie la fel de ...dependent de tine ca la inceput, sa vrea sa fie iubit in public sau macar acasa :)
Nu trageti de fir si nu traiti in asteptare, e minunat sa fii parinte si fiecare luna, fiecare an va fi din ce in ce mai frumos.
Sper ca de data asta sa trec peste colici cu zambetul pe buze...
Cand spuneam ca primul an e greu si frustrant... era o incurajare in capul meu, dar n-am prea nimerit-o :)

Florina +37/38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare,mai pe racoare!
Ni azi am fost la o onomastica! Suntem tare plimbareti! Asteptam ca bebe David sa vina! Numai bine!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

florina, ce bine le zici tu cu firul magic... imi place. sa ne anunti daca te opreste maine la spital! si eu merg maine la control, prevad ca ma trimite acasa si imi zice sa vin peste o saptamana. mi-e un pic teama ca a crescut bebelusul prea mult si va iesi greu, avea 2900 acum 3 saptamani. in rest ieri am remarcat primele vergeturi mici de 1 cm pe langa buric , si acum am o noua obsesie sa le monitorizez daca se extind.

fetelor, cand incepe oficial zodia racului? 22 sau 23 iunie? am un feeling ca va fi rac asta mic.

Andreea 38+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Florina,

ca bine ai spus: traiesc in asteptare!
Stau si ma intreb daca detasarea cu care spui ca e frumoasa fiecare luna vine din faptul ca ai depasit de mult acea perioada dificila.
Sincer, nu m-am asteptat sa fie atat de frustrant si sper sa treaca repede perioada asta si sa nu dureze nici macar 1 an; nu credeam sa-mi doresc sa incep mai repede serviciul si chiar daca par o mama rea sunt doar una care n-a fost pregatita deloc pentru acest moment, oricat de mult m-am gandit in perioada sarcinii la cum va fi imediat dupa ce voi aduce bebelusul acasa.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Raportam ca si noi tot 2 in 1 suntem .
Maine dupa 11.00 mergem la medic. Inainte de asta cica trebuie sa luam un flacon de ulei de ricin. A luat cineva si a avut efect? Cica bebe tre sa iasa sapt asta, fie ca vrea, fie ca nu.
Eu cui dau mesaj maine in caz ca ramanem la spital, ca nu am nici un nr de tel.
Timur, Michigan, Felicitari! Sa fie frumosi si mancaciosi!

pentru surprize!

Ramona 40+ Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Dragele mele forumiste,va multumesc din suflet de toate urarile de bine,nu le-am citit,mi-a zis sora mea!!!!!!!!!!!!
Nu am cum sa va povestesc acum prin ce am trecut dar pt mine astea 3 zile(joi-sambata)au fost cosmarul vietii mele!Astazi am venit acasa dar sunt terminata psihic,fizic,moral....
Va zic in mare pt ca nu ma simt bine deloc,am facut cezariana(din cauza Fiv-ului cu epidurala,greseala fatala(am vazut dupa aia)s-a prins epidurala dar in timpul operatiei am avut o hemoragie puternica care am crezut ca voi muri,si doctorii s-au speriat.....m-au cusut 2 ore jumatate!
Dupa asta,cosmar,dureri din ora in ora,desi imi facea doza de anestezic,eu dupa o ora muream de dureri...noaptea nu mai zic,langa mine nasteau pe banda rulanta,tipau de nu o sa uit toata viata mea,eu dureri de muream......ajunsesem sa cer calmante si anestezic din ora in ora cu toate ca nu aveam voie......dupa 2 zile de terapie cu dureri de nesuportat m-au mutat in salon,cum sa ma misc cand eram terminata de usturimi de la operatie,aveam ceva un tub in mine pt drenaj,sonda urinara,perfuzii pe ambele maini si cateterul......cosmar
Au stat cu mine sotul si sora doar ieri in rezerva pt ca nu ma puteam deplasa din pat,am cheltuit 20 mil. cu spitalui(spagile)si degeaba,in afara de medic nimeni nu te ajuta cu nimic....
Am baut 7 litri de apa imediat dupa operatie,m-au obligat dr.
Ieri pe langa toate astea am crezut ca o iau razna FURIA LAPTELUI,bebele meu in tot acest timp a fost hranit cu lapte nan 1 de catre cei din spital.Acum,cand am incercat sa ma ridic din pat a inervenit aceasta problema,sanii,am chemat o infirmira sa ma mulga,am strans niste dureri groaznice,nu a reusit mai imic,am calalele infundate,doar cate unul pe san merg restul....
Acum sunt acasa,cu dureri groaznice la operatie,cu dureri insuportabile la sani,simt ca explodeaza,sunt tari si fierbinti(o sa-mi spuneti sa pun bebele sa suga din ei,nu poate saracutul sa suga si daca de la inceput au folosit biberonul acum nici ca mai vrea altceva....am intrat intr-o depresie din care nu stiu daca mai ies,plang tot timpul de nervi,nu pot sa ma calmez,ma dor ingrozitor sanii,am rani,sange pe ei,de 4-5 ori/zi vine o vecina si cu sora mea si ma mulg ele,imaginati-va ce dureri trag,am incotro?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Maine vin la mine pediatrul,med de familie si o asistenta de copii de la spital,sa vad cum ma pot ajuta.Patrick al meu,doarme tot timpul,e normal,nici cand il trezesc sa-i dau bibe mai mult doarme,e normal sa doarma asa de mult?Noaptea doarme de la 12 la 6-7 fara sa se trezeasca pt bibe,mi-au zis sa nu-l trezesc,e bine?
Va multumesc din suflet,sper ca nu v-am plictisit,va pupam!

poze cu noi si bebe

Mary 38Patrick Andrei

Mergi la inceput