*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Timur, felicitari pt nasterea lui bb Bogdan Alexandru! Sa-ti traiasca si sa creasca mare!
Michingan, felicitari, mamico!
Kid, eu folosesc ulei simplu de masline (deci nu crema). Pur si simplu am pus uleiul intr-un ibric pe foc, l-am lasat sa se
incinga bine, apoi l-am racit si l-am turnat intr-o sticluta ca sa-l pot folosi. Ii dau lui B si la fundulet dar il folosesc si pt masajul de dupa baita.
Andrada, merci de raspuns. Pana la urma am decis sa nu intru in biserica. Ieri s-a consumat evenimentul cu pricina, sotul a asistat la casatoria religioasa in timp ce eu cu baietii stateam afara, in curtea bisericii. Spre sfarsitul slujbei ne-a prins ploaia, dar norocul noastru a fost ca am avut unde sa ne adapostim. Bogdanel a dormit de n-a avut treaba...
Azi la bucatarie: m-am incins rau de caldura, dar am facut ca papa asa: ciorbita si pilaf de pasare, ardei copti - salata, compot de visine, icre de peste (care cu tot grisul meu tot sarate au ramas).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ckristinapoti pune linistita supozitor. Exista si mai mici pentru copii, desi mie tot mari mi se par.
Putem da la copii ceai de musetel?
Fata mea sughite non-stop...am inteles ca o picatura de lamaie o potoleste, e prea mica sa ii dau?

Chiqui + Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Woooow... Liviana!!! Ai gatit la greu!!!! Atatea feluri de mancare si desert!!! Si nici nu s-a incheiat bine ziua... Cum ai avut timp sa le fai pe toate si cu 2 copii de ingrijit??? Esti o mama-eroina, nu GLUMA!!!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Liviana, exact la asta ma gandeam cand am citit mesajul tau, cum ai timp sa le faci pe toate?

Chiqui + Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Chiqui, eu una NU i-as da picatura de lamaie, ci l-as pune sa mai suga putin laptic... si ii trece... De altfel eu asa fac!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Pai si eu fac asa, dar avand in vedere ca ii mai dau si lapte praf, mor cand o apuca sughitul, ca tre sa mai fac un bibe si daca nu ii fac nimic totul se termina cu plans...

Chiqui + Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Michigan, Timur FELICITARI !!!

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andrada, Chiqui, merci. Raspunsul este: in paralel, adica ma organizez astfel incat sa pun la fiert mai multe feluri o data! Oricum era si sotul acasa si cat am gatit, el a stat cu piticii. Cand sunt singura cu copiii nu pot sa fac mare lucru...
Mai nou ma chinui cu Matei sa-i lasa suzeta lui B. O cere insistent si chiar o "fura" fratelui din gurita ca sa si-o puna in gura lui. Cica e suzeta lui. Degeaba ii explic ca el e mare si ca B plange fara suzi. Raspunsul lui prompt este: "vreau sa planga".

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Poohy,

si al meu David e colicos, dar io ii dau asa: debridat cate 2 ml 3 ture/zi (cu seringa, dar nu tot odata ca-l scuipa, dai un pic drumu la seringa bagi repede biberon cu ceai, si tot asa pana termina), ii pun in ceai (baby drink) cate o lingurita de Gripe Water (fetele de aici mi-au spus de el) fiindca e si usor sedativ si cum al meu e hiperactiv si urlator la greu, il mai potoleste.
Am renuntat la infacol si sabsimplex ca astea aveau rolul sa se partzaie si daca am vazut ca nu dau roade,le-am scos din " meniu".
Mai incearca cu foenul pe burtica direct pe body dar la distanta de vreo 40cm, sa aiba picioarele acoperite sa nu i le incingi; in timpul asta ii faci masaj usor , circular, in sensul acelor de ceasornic.
Alte remedii nu mai stiu, decat ca-l plimbam prin casa , ii cantam, il dansam (ii place zgaltzaiala), mai nou vad ca se potoleste si chiar adoarme pe Mozart; alternam cu Norah Jones, ca are multe bucati line.
Andrada mi-a zis ca trec pe la 12-14 saptamani, asa ca ma rog sa treaca timpu'.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili,
va salut cu drag si va felicit pe voi, cele care deja va tineti copilasii in brate! Sunteti mamici , cu bune si rele, cu colici sau fara, cu bubite mici sau bube mari, cu scanceli, icneli, oboseli, nervisori si dracusori, zambete sau hohte!!! Sunteti mame! si deja viata isi urmeaza cursul firesc, astea sunt primele griji din mareata odisee pe care femeia o incepe pe pamant...Va felicit inca o data!
Florina, mai sunt si eu, DPN 30.06, lumina inca nu se va stinge pe-aici, fetele ne-au promis ca ne asteapta! Poti sa calci?! Eu m-as arunca de la balcon, vorba lui Androix, in afara de camasile sotului, care bine ca-s putine ca nu e nevoit sa poarte,...nimiiic! e lege fara tocmeala! Curg apele pe mine asa, dar, si cu aburii de la fier, n-as rezista! Ce sa mai zic de Liviana care coace ardei in bucatarie !!! Off, Liviana, esti super tare, frate, n-am ce sa zic! Apropo, Liviana, nu stiu cum as proceda daca un preot mi-ar face morala in usa bisericii, cred ca l-as sugruma cu tot cu sutana! Mi se pare desuet, necivilizat, in orice caz oricum dar nu in spiritul iubitor si demn al bisericii crestine sa moralizezi o mamica cu un pui in brate pe motiv ca nu-s indeplinite nu-s ce canoane si litere bisericesti! Prezenta mea in biserica e strict conditionata de duhul dumnezeiesc si nu are cum o fata pamanteana sa ma brutalizeze verbal in locasul Domnului! Mi se pare ...foarte greu sa comentez aspectul asta fara sa polemizez!
Chiqui, eu una nu mi-as face griji ca bb sughite..m-as gandi ca si in burtica sughite la greu si ...mi-e mila dar ce sa-i fac?! Te-as sfatui sa vorbesti cu pediatrul inainte sa-i dai lamaie, wow, eu nu i-as da! sau sa o tii unpicut in brate, poate atigerea ta o calmeaza, sau sa-i dai titi - pana la urma si noi, cand sughitam, bem ceva rpd,doar, doar, nu?
Piticasigogsicaaa! ai niste frumuseti acasaaa!
Vas, apropo de piscina, eu una m-am ferit nu de apa sau de rece/cald, ci de clorul din piscina care abunda!!!! Iti lasa un miros pe piele extrem de persistent, stiu ca nici la inceputul sarcinii n-am cutezat sa o folosesc! Acum depinde de...gusturi!!
Elteka...traisca Dolofanel! e tare gagiul! Eu cred ca plimbatul pe afara ii linisteste pe copilasi, schimbarea aerului nu are cum sa fie decat benefica ..atata vreme cat doarme neintors si nu..plange, nu?!
Androix, eu si sotul am ras cu lacrimi cand am vazut clipul cu balena esuata...esti tare simpatica si copilasii si sotulache sa-ti traiasca!
Va pup pe toate, offf, am musafiri...in 10 minuteeee
Kay...te sustin cu ganduri bune din umbra si iti doresc tot binele sa se reverse asupra ta! Un copilas cat mai repede facut bine iti doresc! Andreea cu babyboy Cristian 38 sapt

Mergi la inceput