*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Mesaj de la Michigan:
"Sunt si eu mamica. 7 si 18. 3680. apgar 10"
Felicitari Timur si Michigan!
Alina-Mirela
39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
vas spune:
buna dimineata. suntem singurele acasa asa ca am intrat putin sa vedem ce mai faceti.
Timur, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
Michigan, ai vazut ca pana la urma a venit si ziua ta?! Mult curaj si multa sanatate.
Pauly, eu ma simt bine, am tras putin cu un hemoroid cam mare, dar se pare ca revin la normal. Azi noapte te-am visat pe tine cu bebelina in brate.
Chiar ca acest site duce la dependenta, toata ziua am cate ceva de povestit de pe aici asa ca e normal sa mai si visez.
Ali24, si a mea bebelina a patit la fel cu sanutii, in primele zile erau umflati si curgea din ei laptic. Spre norocul meu a stiut mama mea de problema si mi-a zis din timp. Nu a trebuit sa imi fac griji.
Trece sa stii foarte repede dar sa nu umbli la ei si cand o speli sa nu apesi in zonele alea.
Ibelciug, aceasi problema o am si eu , ma doare foarte tare daca ma masez sau ma strang putin de burtica. Am ajuns si eu la aceasi concluzie cred ca e de la vergeturi.
Dar intrebarea mea este: dupa nasterea naturala la cat timp pot sa ma apuc de abdomene si de sport in general? Parca nu mai am rabdare, vreau sa-mi revina talia la loc, pentru botezul micutei de pe 7 iulie sa fiu mai fresh ca acum.
Micuta mea si-a facut deja un program de somn, se culca in fiecare seara in jur de ora 12, si se trezeste cam peste 5 ore. Deci incepem sa ne odihnim si noi mai bine. Acum inca mai are colici dar apar spre dimineata cand se chinuie sa faca kk cu toate ca pampersul e plin si kk e foarte moale. Nu pricep de ce se agita asa de tare , dar de pe la 7 dimineata se screme in somn pana umple pampersul .
Dar mi-e ciuda ca nu poate dormi draga de ea asa cum trebuie.
Sunt mamica
vas spune:
uuaaauuu, cum vin bebeii pe lume? Pana scriu un mesaj apare cate unul .
Michigan felicitari pentru bebe,sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna de tot ce va ofera viata.
mai am o intrebare: Pot sa fac baie in piscina? nu mai am rabdare pe caldurile astea vreau sa fac baie, mai ales ca sunt inebunita dupa balaceala.
Sunt mamica
Androix spune:
Felicitari Michigan si Timur! Sa fiti sanatoase, refacere rapida, mult laptic si bebei sanatosi si mancaciosi!
Kristina, nu te speria. Pune-i o jumatate de supozitor cu glicerina. in ce priveste laptele pune-o cat mai des la san. Te ajuta si pe tine sa scapi de "febra laptelui" si sa produci pe masura. In orice caz nu mai suplimenta cu lapte praf pentru ca asta dauneaza la productia ta.
Diana, pai nu stiu de ce nu ar fi indicat montignac pentru ca alaptez. Nu pune restrictii cantitative si regula de baza e sa mananci sanatos. Adica fara zahar, cartofi, orez si faina alba. In rest am voie orice si in orice cantitate. Nu stiu cum o sa ma descurc cu pofta mea de dulce ca as manca numai ciocolati si prajituri 
Andreea, mama de Filip si Georgia
ELTEKA spune:
Timur, Michigan - felicitari mamicilor! 

Androix, ca te plangeai ca nu poti iesi afara asa de des si mult cat il scoteai pe Filip. Tu de la ce varsta ii scoti afara?
Eu l-am scos la o saptamana intr-un parc, apoi peste vreo 3 zile l-am plimbat pe strada mea (ca sa ajungi la un parc aici ai tare mult de mers...).
Azi l-am hranit, l-am pus in carucior la 3 fara un sfert si am plecat sa cumpar sampon Sebamed. Pe urma m-am dus la un magazin, ca nici eu nu intru in nici un panatlon si fuste n-am aici... Iar Dolofanel a dat ture cu taica-su prin parc vreo ora...Apoi am venit pe jos acasa (cu o repriza de alaptat in parc, dar f scurta ca a adormit iar).
Am ajuns acasa dupa vreo 4 ore jumatate...l-am schimbat, a marait un pic, am vrut sa-l pun sa goleasca sanul si iar a adormit...ma gandesc ca l-am surmenat ![]()
Aici e cam circulatie pe strazi, desi nu e praf si masinile nu scot fum de loc (Japonia...)...n-am cum altcumva sa-l scot...asa e Tokyo.
Sa-l mai tin in casa pana creste, ce zici? Sau e bine ca doarme, inseamna ca i-o fi priit?
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
florina spune:
Timur, Michigan, FELICITARI pentru copilasi, sa creasca mari, sanatosi si sa va aduca numai bucurii! 
Legat de slabit :). Fetelor, am calcat 4 camasi si o pereche de pantaloni pentru sotul meu (de frica ca raman maine la spital sa nasc si el n-are ce sa imbrace saptamana asta). Si cred ca am slabit un kg... Curgeau apele pe mine ceva de speriat dar am zis "acum ori niciodata"...Macar nu ma mai chinui in timpul saptamanii dimineata...
Cumplita vreme. Macar de ar ploua...
Florina +37/38
Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
poohy spune:
Michigan si Timur 

Ati avut mult de asteptat, dar acum va tineti puiutii in brate! Felicitari!!!! Sanatate, noroc si numai bine!!
Bebei linistiti si fara colicei!
Multumesc mult pentru raspunsuri si incurajari
Androix, merci mult pentru link! O sa incerc sa sun maine!
Pepsi, 

Hai bebe David!!! Dominic te asteapta sa va jucati ;)
Cred ca eu urmez traseul Andradei... Inapoi insarcinata nu as mai vrea sa fiu in nici un caz, si asta mica a mea face niste crize de colici ca incep si eu sa plang langa ea
Am devenit si eu o panicoasa. Mi-e asa de mila, se linisteste 2 minute, apoi tresare, isi freaca piciorusele si incepe sa urle ca din gura de sarpe.. Andrada, tu cum ai reusit sa scapi de panica? Mie mi-e frica sa nu aiba altceva, sa nu stiu eu ce sa ii fac...
La voi cat tin colicii? La noi ieri au tinut cam 6 ore. Cu mici pauze (de 1/2 de ora), si nimic nu ajuta. Azi 4 ore (sper sa nu o apuce din nou)... Vreau sa vorbesc maine neaparat cu pediatra, mi-a zis sa nu ii dau nimic de papa cat are crizele, dar cum sa nu hranesc copilul 6 ore? Cand vad ca se linisteste si incepe sa dea semne ca ii e foame, eu ii dau ceva de papa.
Crizele astea au aparut de cand am inceput sa ii dau Vigantol (2 picaturi pe zi), dar nu stiu daca are legatura. Voi ii mai dati ceva in afara de Vigantol? Parca ziceati ceva de calciu
Si Manu s-a iritat (bubite cu cap alb, pediatra a zis ca sunt de la transpiratie cand le-a vazut), dar acum a mai trecut - am mai tinut-o si neinfasata, am uns-o. Dar acum vad ca s-au unit 2-3 bubite si are ca o chestie alba mai mare... Nu stiu ce e - si m-am speriat un pic
A, si ceva frumos: bebe al meu zambeste si de 2 ori parca a ras in hohote! Stiu ca sunt involuntare la varsta asta, dar m-am topit cand am vazut-o zambind si hohotind
! Si a inceput sa scoata niste sunete ciudate cand suge (parca vorbeste/miauna). In schimb, biberonul nu ii place deloc... Se stramba in ultimul hal cand i-l dau
Ieri m-a scos sotul pe sus un sfert de ora din casa fara bebe, ca nu iesisem decat pana la doctor. A profitat ca mi-a mai trecut durerea de la epiziotomie, si m-a dat afara din casa...
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu
andradap spune:
Salutare dragi mamici si viitoare mamici... 
Kid, imi pare rau ca nu i-au trecut... la noi sunt pe duca... Ai grija sa nu transpire deloc si trebuie sa-l speli... doar cu APA!!! Nu si cu sapun... de fiecare data cand il si schimbi...
Michigan in sfarsit esti si tu mamik!Felicitari!!!
Sa ai parte doar de bucurii si realizari alaturi de copilul tau! 
Timur, FELICITARI!!! Sa-ti traiasca, sa-ti aduca numai bucurii toata viata!!! 
ELTEKA, eu zic ca-i prind bine plimbarile, mai ales daca ii faci un program: mancat, plimbat, dormit, baita... Stii, sa se obisnuiasca el cu o rutina...
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
andradap spune:
CKRISTINA, acum am vazut si mesajul scris de tine!!!
Si eu am avut furia laptelui si am facut febra mare: 39,5 in conditiile in care luam IBUPROFEN. Am luat antibiotic SUMAMED (eritromicina)... si am continuat sa alaptez EXCLUSIV la san si cand aveam FEBRA si cand luam antibiotic... Mi-a trecut febra, am terminat tratamentul, si acum suntem bine si eu si ANTONIO!!! Nu e interzis sa-l alaptezi!!! Doamne, mai suna si alt pediatru si intreaba... sa vezi! 
POOHY, daca crizele tin si 6 ore... eu te sfatuiesc sa-i dai sa manance, nu de alta dar una e sa doarma 6 ore... si alta este sa se agite 6 ORE... Eu ii dadeam lui ANTONIO si la 2 ore sa manance cand avea crizele.. Nu de alta, dar dupa 2 ore de agitatie si plans cu siguranta consuma o gramada de energie... Si stai linistita ca nu e de la VIGANTOL... Eu il am pe al meu "colicos" din prima seara cand am ajuns acasa... Nu am vrut sa zic nimik... de frica sa nu cumva sa zic HOP pana sar gardul... dar de joi ANTONIO nu a mai avut crize...
... Doar a stat treaz, si a vrut sa faca conversatie si se strangea putin de burtik dar nu a mai plans asa ca pe "vremuri"... Asa ca stai linistita, pe masura ce te impacientezi tu, crizele vor fi si mai acerbe!
SUCCES la calmarea ta... ca asta e primul pas! 
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
piticasigogosica spune:
Salutare
Am spicuit din scrierile voastre,nu de alta dar sufar de nesomn cromic!!!!!!!!!!!!!
Azi nopate bebe s-a vaitat de burtica de la 2 la 4,30.Sunt cheauna!!!
As vrea sa raspund fetelor cu bubitele(ali24 si kid).
Eu le stiam de la Iris si ea a avut.Eu cred ca de la lapte fiindca ai curgea pe barbie se freca si se infectau.Dupa care se extin pe obrazi,frunte.
Stiti cu ce i-au trecut :VIOLET DE GENTIANA!!!!
E neplacut ca pateaza dar merita.Nu trec imediat ,inca le mai avem dar sunt uscate pe trecute.Cu baneocin,triderm,...nimic.
FELICITIARI Michigen si Timur !!!!!!!!!!!!!!!
Nasteri usoare celorlalte mamici!!!