*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si noi tot saltea d=asta de iarba am avut si acum vreau s-o schimb din acelasi motiv. O sa iau din carrefour saltea cu spuma poliuretanica. 100 de lei.

Hai nu zice nimeni pe unde v-ati comandat frumusete de bouncer?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus!
Intru rapid si va scriu cateva randuri (cu Sosolina in brate). De vreo doua zile, de cand s-a incins si la noi acasa nu mai doarme peste zi ca lumea (atipeste cate 10 minute, se trezeste, o adorm iar si...tot asa), iar eruptia aceea mizerabila s-a tot extins de ma scoate din sarite.In pliuri am reusit sa o linistesc cu pudra de talc (desi am tot vrut sa o evit), dar pe fata si pe capsor e dezastru...ma oftic de mor si tare nu as vrea sa dau cu corticoizi...dar probabil ca acolo vom ajunge. Poate se mai racoreste afara totusi...
Cristinamaria, cum ai reusit sa scapi de protectoarele de silicon, ca noi ne-am impotmolit cu ele?
Gabiu, este posibil sa suga atat de des si de sete.
Angelabv, incearca sa lasi spalatul capului la sfarsitul baitei. Eu una asa fac, dar e drept ca pe Sofia nu o deranjeaza decat atunci cand o scot din baie. Eu o spal acum cu apa de la chiuveta combinata cu cate o oala cu ceai de musetel sau cu apa de pe tarate (alternativ) - aste de cand ne-am 'bubit' ca inainte foloseam doar apa simpla.
Ralucami, felicitari ptr Maria! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Bogalina, Sofia nu are chiar displazie de sold ci e 'la limita' ca sa o citez pe pediatra care ne-a facut echografia. A facut tot soiul de masuratori si a decis ca e mai bine sa purtam doua scutece pana la 4 luni cand vom repeta ecografia de sold. Habar nu am de dispozitivul de care zici; ma mai interesez si povestim, desi pe mine personal nu stiu daca ma tenteaza nici un podus hormonal fie el si cu aplicare intrauterina.
Fetelor care mai sunteti inca in formula 2in 1 va tin pumnii! sa nasteti usor si sa aveti bebei sanatosi!
Florina si Sosolina (09.05.2007)

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Apropos de bouncer, ptr fetele din Cluj am vazut din acela simplu la magazinul din Pta Mihai Viteazu', langa mag chinezesc iar bouncer din acela care se misca singurel ('motorizat') am vazutunul superfain de la Fisher-Price la magazinul de jucarii din Sigma.

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

androix legat de bouncere mie mi-au luat ochii cele din gama fisher-price (site-ul cu .com in coada) ca sunt mai colorate si au tot felul de sunete si vibratii; elteka are modelul rainforest, io astept modelul aquarium. cand ai timp si chef intra pe site-ul lor, vezi modelul si da-i un "try me".

din pacate pe site-urile romanesti nu l-am gasit, iar pe la magazine nu am mai umblat de ceva vreme. sotu' l-a luat din afara cu 70 euro. insa, stiu ca poohy si l-a comandat de pe site-ul ebabycom.it, acolo e vreo 60 euro plus taxe. chiar, elteka, l-a tine cat a costat?

la noi pe site-uri gasesti insa de cumparat alte brand-uri; sunt de regula la categoria balansoare cu vibratii.

Andreea 38+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Androix, si asta de spuma e suficient de tare? Ce-am vazut eu prin Cora de exemplu mi s-au parut f moi. Dar nu m-am uitat cu atentie din ce erau...
Legat de bouncer am gasit pe 2 siteuri - trei ursuleti si muc cel mic - insa, cum spunea si Sobi, nu sunt cine stie ce... Cele mai rasarite sunt foarte scumpe (sar de 7-8 mil).
Si cum sunt utile doar pana la 6 luni/9 kg...

Florina +37/38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am adormit puiul pe burtica si pe fuga am venit sa vad ce mai faceti.
Imi pare asa de rau ca nu am timp sa va citesc pe indelete.
Din spicuiri:
RALUCAMI FELICITARI SA-TI TRAIASCA MINUNEA!!!!
PAULY,asa cum citesc eu pe diagonala si din an in paste nu am vazut,imi pare rau.Un pupic pentru tine si micuta printesa
Bogalina si noi la fel eu 0 tati A2 si chiar daca ai fi facut dozajul de anticorpi oricum nu aveau ce sa-ti faca!!!Eu ma oftic ca nu l-au tinut la lampa in spital.Din cauza echimozelor de pe fata nu au realizat ca era galben si cred ca asta a incetinit vindecarea.Eu am aobservat ca dimineata e mai alb si peste zi dupa ce iesim afara iar i se ingalbenesc putin ochisorii.

PUN POZE...ma pregatesc!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Ralucami!!! A venit Maria-Bucuria! Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi si sa va bucurati toti 3!!!!

Numai_eu, felicitari!!! Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va bucurati impreuna!

IrinutzaS, bine ai revenit si multumim de vesti! Felicitari!!

Pepsi, e bine ca ii ai pe ai tai langa tine Vrei ceva majorete sa se grabeasca un pic ala micu'?

Pauly, ti-am vazut si eu printesa frumoasa! E o delicata asa cum ai zis si tu! E atat de frumoasa

Elteka, ce frumos e bouncer-ul cu Dolofanel in el! Abia astept sa imi vina si mie. Dar 2 saptamani si e muuult

Eu intru mai rar ca sunt intr-o mica stare de depresie... Tocmai ma laudam ca am reusit sa alaptez o zi exclusiv, ca a inceput sa imi scada laptele rau in ciuda galactogolului, ceaiului, suptului, si a faptului ca ma indop si ingras non-stop. Si ma simt atat de vinovata fata de fetita mea, ca nici nu pot sa ma bucur de ea. Mi se pare ca o tradez... Stiu ca toata lumea zice ca suptul si mulsul sporeste productia, dar la mine nu merge!! Suge suge suge si moare de foame, plange si isi baga ambii pumnisori in gura. Nu stiu de ce - nu inteleg de ce la mine nu functioneaza - ca pozitia e buna, ea e super mancacioasa si trage saracuta cat poate. Nu stiu ce sa fac - citesc toate pericolele la care sunt expusi bebelonii daca nu alaptez si imi vine sa ma sui pe pereti.
Andrada, tu intrebai de bebei, eu mai vreau, dar de cand cu alaptatul, nu stiu ce sa zic. Citesc cat ii ajuta, imunitate, reduce risc de obezitate etc, si eu nu pot sa ii ofer nimic din asta

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

GATA!!!!!!!!!!!!!
AM PUS POZE
SA VEDETI INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Probleme la mine cu tensiuneaq oscilanta:!170/139,146/116 puls 133...Ce sa fac?am asa un sentiment de plutire,,,mintea mi-e lucida si nu vreau sa dramatizez...Va rog,raspunsuri care nu dramtizeaza.!

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Paflo mersi mult de pontul cu bouncerul, merg sa il vad pe cel din sigma sper sa nu lesin la pret ...ca la baby expo am vazut un swinger foarte fain de la graco , dar pretul de 800 ron m-a cam descurajat sincer parca n-as da atata pe un moft pana la urma.
Cris27 ai grija cu tensiunea ..tu ai avut tot timpul problemute de sanatate mai mici sau mai mari , ia ceva de scadere a tensiunii ..suna medicul de familie sa iti spuna exact ce , asta ca sa rezolvi problema pe moment dupa care poate ar trebui sa faci niste investigatii.Repet cu tensiunea nu e de joaca indiferent de varsta...eu am 2 cazuri nefericite in familie asa ca incurajez pe oricine sa investigheze si sa se trateze!
In alta ordine de idei dupa o saptamana de dureri cumplite la alaptat din cauza ragadelor in sfarsit parca e un pic mai bine.In acest sens va recomand bepanten plus la mine e singura care a mers cat de cat.Sper sa nu ma laud inainte de vreme si sa ma ia din nou durerile alea cumplite ca jur ca nu stiu ce sa fac.Greu am rezistat saptamana asta cu muls cu alaptat cu lacrimi , cu completare etc...grea meseria de laptareasa...
Va pup pe toate, dar in special ma gandesc la kay si ma rog pentru ea.Doamne ajuta, nimeni nu merita o astfel de suferinta.

Mama lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput