*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 13
andradap spune:
Petit_Ange: DICLOFENAC SUPOZITOARE! Asta amn folosit eu.. Imi dadeau din spital Max. 2 supozitoare pe zi: unul dimineata unul seara! 
Numai_Eu, gata am modificat listuta.. .si BINE-AI revenit! Refacere rapida!
]
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
andradap spune:
Ali24, ce spui tu este de fapt reflexul MORO... Cauta chiar asa pe net si o sa gasesti o groaza de articole... 
Aaah... si inca ceva: pt. toate mamele "mai mult sau mai putin sperioase
"... inca un reflex pe care BEBE il are din primele zile este acela de a intoarce capul stg-dr. daca este pus pe burtik

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
alynta27 spune:
Bogalina ma bucur ca ai revenit pe forum! La multe lunisoare lui bebe Teo! M-a distrat faza cu David urias! greu cu caldurile si cu greutatea, dar astept sa ma eliberez! M-a cuprins un pic si frica! Cum a fost nasterea ta? Poate mai prind si eu curaj! 
Numai_eu bine ai revenit!
Alina-Mirela
39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
ramsy spune:
Pauly,nu mi-a venit sa cred cand am citit ca nu ai mai nascut la odobescu!!!!Nu mai stiu ce doctor este director la odobescu,stiu ca la bega este Anastasiu.Abia astept sa ne povestesti mai pe larg ce s-a intamplat.La fel ca si Petit Angesi eu o sa nasc tot la Bega si as fi curioasa sa ne povestesti cum stau lucrurile pe acolo...Ma bucur mult ca in final si tu si Riana sunteti bine,asta este cel mai important!!!!
Petit Ange,poate o sa ne intalnim in spital cand vom naste.Cu ce doctor nasti tu?
39+ cu
Alexia
ramsy spune:
Elteka,dolofanelul pare in culmea fericirii in bouncer-ul acela!!Si body-ul de pe el este tare dragut!Mi-e tare drag de el...
39+ cu
Alexia
Sobi spune:
wow, elteka, ce meserias e bouncer-ul si dolofanel pare tare multumit! abia il astept si eu ... si pe bebe in el, of course!
andrada, tu zici ca e o problema daca nu sta in pozitie orizontala 100% in bouncer? te intreb ptr. ca pe el scrie ca se foloseste de la nastere pana la cateva luni (cand bebe poate sta in fundulet).
numai_eu, bine ai revenit acasa si felicitari pentru bebe!!!
Andreea 38+
Vladut
POZE
Androix spune:
Fetele din ro, de unde ati comandat boucerul si cat v-a costat? Eu nu am vazut la noi asa ceva prin magazine, probabil de pe net de undeva l-ati luat. Dati si voi un link si instructiuni.
Andreea, mama de Filip si Georgia
carrie spune:
Bogalina, tortul a fost facut la comanda#61514;ei zic ca frisca naturala cu coloranti naturali…ar fi frumos sa fi fost asa!
Pepsi iti tinem pumnii sa scapi unsor si bb sa fie bine, la fel si Dominic!
Numai-eu felicitari pt bb, multa fericire ii dorim!!
Pauly ff frumoasa Riana, sa va bucurati de ea!
Ali, bebelusii se sperie si tresar des, nut e ingrijora decat daca se acutizeaza pe masura ce creste si se mai obisnuieste cu lumea asta
Petit ange eu ca produse ptr baie folosesc Mustela mi se par ff bune.
Elteka ff fain bouncerul ca sa nu mai zic de Dolofanel
Fata mea galuscutza a dormit 3 ore pe balansoar in gradina…papa si doarme , e o dulceata de copil …v-am zis cat a luat in greutate prima luna? 1,2 kile !
Azi imi vine cealalta fetitza acasa, is super happy
Va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
florina spune:
Sobi, eu sunt si mai si. I-am luat plapuma baietelului de 5 ani, o data cu noul pat (si fetita va dormi in vechiul lui pat, doar ca ii cumpar o saltea noua)...
Nu stiu ce-a fost in capul meu. Arata tare bine pilota pe pat in showroom. Mi-a luat juma de ora sa o indes intr-o punga acasa...
Il astept pe tati cu kitul si voi citi si eu sa vad, probabil difera daca spui ca la tine scrie ca se tine la rece...
Si mie imi place mult Dolofanel in bouncer! Imi place ideea unui suport cu care s-o plimb prin casa... Nu ca ar fi prea mare casa, din contra :) Dar va trebui sa fiu cu ochii si pe Tudor si par tare fericiti in bouncerul lor.
Si eu stiam ca pana la 4 luni trebuie protejata coloana si evitata pozitia in fundulet. Probabil are mai multe trepte, nu, Elteka ?
A vazut cineva bouncer in Romania?
Cine e la rand sa nasca pana la urma? :)
Florina +37/38
Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
florina spune:
Si o intrebare: sunteti multumite de salteaua din nuca de cocos?.
La Tudor am avut una din alge de mare (super, si acum mai miroase a plante insa a luat incet incet forma corpului...) iar la noul pat i-am luat o saltea cu arcuri de la Ikea (de care sunt nemultumita pentru ca mi se pare mult prea moale...).
Sa-i iau Teodorei saltea din nuca de cocos sau e prea tare?
Florina +37/38
Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor