*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 12
ELTEKA spune:
Sobi, numai ce mi-a venit bouncer-ul.
Fusesem pana la un magazin, ca e seara si n-am iesit deloc azi...si intre timp Dolofanel s-a trezit si cand a vazut ca nu mai sunt langa el in pat a inceput sa urle...
Cand m-am intors, tocmai se facea livrarea. Tati l-a montat rapid! Dolofanel era tare agitat, ca eu inainte de plecare l-am hranit bine..si acum iar voia san, dar nu prea mai e nimic...
Da' cum l-am pus in bouncer, a tacut malc ![]()
![]()
![]()
I-am oprit si vibratiile...cred ca ii place muzica si faptul ca sare cand se misca el...
La noi mergea muzica clasica...am oprit-o, zic: cui ii mai trebuie muzica clasica daca avem sunet de padure??? Da' sotulache zice...cui ii mai trebuie parinti??? ![]()
Sta in el de 20 de minute pana am pus eu pozele pe net si nu zic car!
Uite aici poze cu Dolofanel in bouncer!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
pauly spune:
elteka ce dragut ii Dolofanel in bouncer
...se simte ca acasa.
...se vede ca ii place
Paula
de Riana Alessya
poze
vas spune:
buan fetelor. un pic de timp la orizont si pentru mine, micuta doarme asa ca am intrat pe aici.am mai dat o raita si dimineata dar nu am avut timp sa scriu.
Pauly, cum poti sa te gandesti ca te-am uitat? si eu m-am uitat la pozici , iti dai seama ca toate eram curioase sa vedem printesa unei mamici asa de frumoase. Si e pe buna dreptate frumoasa foc mititica.
Irinutza, felicitari sima bucur ca ai itnrat sa ne dai vesti.
Ali24, si Eliza mea se sperie. chiar daca e galagie in casa daca o ating putin tresare imediat. ma gandesc ca e normal.
In rest noi suntem bine, papam bine o data in zi aproape o jumatate de ora iar apoi cand are chef sa adoarma imi cere papa. Mananca putin si adoarme, dar noapte mananca foarte bine in cele doua reprize de trezire. Parca a mai trecut si durerilede burtica.
in rest e totul ok, si hemoroidul meu incepe sa se retarga asa ca ma simt mai bine.
va pupam.
Sunt mamica
andradap spune:
ELTEKA, mi se pare mie sau in bouncer are o usoara pozitie semisezanda??? Ooof.. vezi poate reusesti sa dai spatarul a.i. sa fie la orizontala coloana lui DOLOFANEL, care e un scump!!! 
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
numai_eu spune:
Buna fetelor!
Am scris un mesaj aseara dar nu cred ca a aparut. Intrasem sa va anunt ca am ajuns si noi acasa si sa le felicit pe mamicile care au nascut intre timp.
Am vazut ca apar deja pe listuta, probabil v-a anuntat Chiquitita si ii multumesc mult pentru asta. Cum mai merge alaptatul Mirela, cum e acasa?
O sa va dau si restul datelor noastre pentru listuta. Asadar baietel, David Andrei, 3450 g, 52 de cm, Apgar 9/10. Am incercat sa nasc natural, am ajuns la dilatatie completa, am impins vreo ora, bebe nu codora si am intrat de urgenta in cezariana. Din fericire cezariana a venit la timp pentru ca a avut cordonul ombilical foarte scurt si orice incercare prelungita de a naste natural s-ar fi soldat cu un esec si cu consecinte nefavorabile pentru bebita. Acum suntem bine, mancam si dormim, mai si plangem cate un pic, mami e cam obosita si o cam doare capul de la rahi. Nu am reusit inca sa citesc nimic din urma, o sa o fac peste cateva zile cand o sa ne mai linistim si noi. pana atunci nasteri usoare fetelor care urmeaza. 

petit_ange spune:
Uauu Pauly ce poveste cu spitalul, dar sa sti ca am mai auzit pe cineva in noiembrie care tot asa trebuia sa nasca la Odobescu cu cezariana, nu mai stiu la ce dr era si pana la urma a fost dusa la Bega ca sa poata sa nasca tot din cauza ca nu se aprobau cezariene in ziua respectiva. Dar nu inteleg cum pot exista asa oameni, cum adica sa nu aprobe o cezariana, atunci cand e necesara??? deci in final te-a operat un alt medic, nu Grigoras? Bine ca s-a treminat totul cu bine si ca Riana e bine si sanatoasa.
Si pt ca si eu o sa nasc (probabil in curand
) tot la Bega, vroiam sa te intreb daca poti sa-mi spui cum sunt conditiile pe acolo, salonul si personalul spitalului.
Bebe Isabella creste
38+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
chris27 spune:
Ali24,nu ai motive de ingrijorare!si a mea se sperie des!Am vazut intr-un documentar,ca bebeii au anumite reflexe...e vorba de instinctul de aparare...de ex la maimute:viata puiului depinde de felul in care el se agata de blana mamei cand ea fuge repede in copac!Un alt reflex este cel de a merge ...de a pasi...Ori cand o pun in patut si schiteaza cu bratele gestul de a se agata de mine!Irinuta,felicitari pt bebe(asteptam povestea).Pauly,dar cum nu ba aprobat cezariana?Si ai nascut cu alt doctor/Sa nu iti fie teama pt greutate...cei ce se nasc cu greutate mica ,tind sa recupereze usor...fara exceptie...a mea ar manca toata ziua!Necazul e ca bea foarte putin ceai...uita-te la poze...ieri avea 2kg250(am vrut sa scriu ca avea 4,250.nu stiu cu ce-am gresit ,mesajul mai apare o data).Iertare!
Album foto | Slideshow | Clip Albert
petit_ange spune:
Elteka e super bouncerul feciorului tau!!! se vede ca-i place ! 
Bebe Isabella creste
38+
Isabella
chris27 spune:
Ali24,nu ai motive de ingrijorare!si a mea se sperie des!Am vazut intr-un documentar,ca bebeii au anumite reflexe...e vorba de instinctul de aparare...de ex la maimute:viata puiului depinde de felul in care el se agata de blana mamei cand ea fuge repede in copac!Un alt reflex este cel de a merge ...de a pasi...Ori cand o pun in patut si schiteaza cu bratele gestul de a se agata de mine!Irinuta,felicitari pt bebe(asteptam povestea).Pauly,dar cum nu ba aprobat cezariana?Si ai nascut cu alt doctor/Sa nu iti fie teama pt greutate...cei ce se nasc cu greutate mica ,tind sa recupereze usor...fara exceptie...a mea ar manca toata ziua!Necazul e ca bea foarte putin ceai...uita-te la poze...ieri avea 4kg250
Album foto | Slideshow | Clip Albert
petit_ange spune:
Fetelor care ati nascut deja ce sa-mi iau la mine ca medicamente pt durerea de dupa nastere??? Algocalmin fiole nu suport ca am probleme cu fierea, oare piafen pastile o fi bune ? Voi ce ati folosit?
Bebe Isabella creste
38+
Isabella