*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

salut cu drag mamicile si burticile!
ralucami,mary lou,abras,numai_eu,felicitari pt.comorile voastre si bine ati venit in clubul mamicilor!
piticasigogosica,si bb meu mai are un icter discret.Ma asteptam cumva dat fiind ca eu am O(I) si tati A(II).In timpul sarcinii am vrut sa-mi fac dozare de anticorpi dar toata lumea a zis ca sunt nebuna si oricum la noi la C-ta nu am gasit vreun laborator care sa faca asa ceva.Medicul de familie mi-a recomandat sa-l scot afara,se pare ca lumina ii face bine.Mai vedem.
kay,sa stii ca fiecare bb are un inger pazitor!multa rabdare si putere sa treceti cu bine peste toate!
carrie,m-ai dat gata cu tortul in forma de fluture!cu ce l-ai ornat?
Androix,si mie mi se intampla cateodata sa am sanii plini de plesnesc iar altadata sunt moi si flescaiti dar nu-mi fac probleme atat timp cat bebe e vioi,uda scutecele si se simte bine!
andradap si ella 74,nu mai puneti poze cu burticile astea de domnisoare...
motannel,cum stai cu vergeturile?
Ibelciug,si Alex al meu (cel mare adica)e tot mai obraznic si asta ma enerveaza la culme.Bine ca mai merge la gradi 2 sapt.!Cel putin sunt multumita ca si tine ca nu se ia de cel mic.Apropo,a mai facut mama operatia?
ELTEKA,felicitari si tie pt tonusul de invidiat.Nu te necaji in privinta pielii lui bb.E normal sa aiba mici imperfectiuni dupa nastere !Numele bb tau are vreo semnificatie?
alynta 27,ce ti-a crescut burtica!David s-a facut un urias!Cum mai suporti caldura?Oricum mai ai atat de putin...
Paflo,pana la urma fetita ta are displazie de sold?cum se mai simte?Ce stii despre dispozitivul intrauterin hormonal?A aparut si la noi pe piata?Cu steriletul am inteles ca e de preferat sa se puna dupa prima menstruatie...
Vali 5,si mie tot dupa ce am terminat de alaptat mi-a venit prima menstruatie adica dupa 16 luni!E normal sa existe modificari doar esti mamica acum!Cu siguranta ne vom intalni dar asteptam sa ne facem un pic mai mari ca nu am curaj acum sa-l scot in aglomeratie!
Despre noi va putem spune ca suntem f.bine,mancam,dormim,nu avem colici (dar sa stiti ca nu fac nimic special in privinta asta!).Singura chestie care nu-mi place la Teo e ca nu doarme imediat dupa baita de seara dar trebuie sa aiba si el un "melic" cum zice soacra mea!Luni facem o luna si mergem la medicul de familie.De-abia astept!Ibelciug,tu intrebai la ce manuta se pune ata rosie.Eu i-am pus-o la dreapta,nu am tinut cont.Iar de intrat in biserica asa stiam si eu ca nu avem voie decat dupa ce ni se citeste molifta de 40 de zile!
Si un ultim sfat daca imi permiteti:nu uitati ca fiecare copil e unic si are propriul ritm de dezvoltare!
Alina,mamica lui Alex si a lui Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

multumesc fetelor care ati intrebat de mine, inca nu am nascut, la ultimul control era dilatatie 2cm, dar colul tare lung, a zis ca nici pe 18 nu voi naste, ca si pe primul l-am avut la 41s, asa ca sint mari sanse sa fie si al doilea mai tirziu!va tin la curent, au venit ai mei in vizita nu ne-am vazut de 3 ani de aia intru mai rar, pe PM daca cineva vrea sa dea de mine e mai usor, si in plus Dominic e bolnavior, cred ca are infectie urinara, azi mergem la medic, sint panicata!

didi imi pare rau sa aud ca ai mici probleme, dar se vor rezolva! nu am reusit sa vad mesajul unde scriai tu dar am dedus din raspunsurile ce le-ai primit! sint alaturi de tine!

kay, imi pare tare rau, sper sa nu fie asa grav totusi, sa se fi inselat medicii!curaj si multa sanatate!

felicitari celor care ati nascut si bafta multa la cine urmeaza!

Flavia 40+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

vali5,mie ieri mi-a venit ceva vag asemanator menstruatiei...sunt niste pete mici,maro,insignifiante...la sarcina nu ma gandesc,ca am trompele legate(desi nu am respectat cele 6 sapt,pt ca nu mai sangeram si nu aveam alte probleme specifice...).la mine totul a decurs super bine si nu am mai fost chemata nici la controlul de 6 sapt...ca am stat in spital 17 zile si cezariana mea nu a pus probleme...Ah,si ieri am avut 2 luni de cand am nascut si o luna jumate de cand nu mai alaptez.Flore,multa sanatate micutului!I-am scris un mesaj lui Kay,pe la 11 si inca nu a raspuns...astept...nu vreau sa fiu prea insistenta

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

vali 5,sunt anticonceptionale care se dau numai atat timp cat alaptezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

pauly, bineinteles ca nu te-am uitat! asa cum zic si fetele asteptam mai multe amanunte despre tine / nastere / bebe. te-am admirat in poze, arati foarte bine si bebelina e o scumpa.

florina, tin kitul in frigider din motive ca pe cutia scrie sa se pastreze la o temp intre 4-8 grade.... cred ca depinde totusi de furnizor. oricum in restul casei e ridicol de cald, stau cu ac deschis de 1 ora si de-abia am facut 26,5 grade in camera. nici eu nu suport caldura. cand ma gandesc ce mandrete de sac de dormit si de pilote i-am luat lui bebe ma umfla rasul!!! ce fac cu ele?

didi, io zic ca nastem toate pana pe 30 iunie si n-o sa fie nevoie sa amanam trecerea la scutece!

Andreea 38+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

pina nu uit, poate ar fi bine pe prima pagina sa fie puse linkurile cu sfaturi in alaptat date aici de mai multe fete, daca e deja facut imi cer scuze nu am vazut!

Flavia 40+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor.Am intrat si eu sa vad ce mai faceti.Suntem tot 2 in 1 si n-avem inca nici un semn ca ar vrea bebe afara.Si nici eu nu ma prea grabesc,ca m-a cam apucat frica de nastere zilele astea .
RALUCAMI felicitari pt Maria,sa fie sanatoasa si cuminte.Recuperare rapida!
LA MULTE LUNISOARE pt bebeii aniversati astazi.Sa va aduca numai bucurii,mamicilor .
Pt burticile nerabdatoare nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elteka,ella74, chris27,florina, didi alex , ramsy va multumesc din suflet ptr primirea calduroasa si ptr complimentele la adresa bebelinei mele!!

elteka sincer cel mai greu mie cu operatia..ca inca nu pot face tot ce vreau eu, sa conduc sau sa fac sport nitel.. dar asta e...mai astept ca sa nu cumva sa fac vreo boacana...

ella74 exact cum zici si tu...am chinuit dar a trecut..m-am gandit ca o sa ma doara , dar nu asa de crunt...si nu m-am gandit ca o sa vars atatea lacrimi(de durere)...dar dupa cum am zis a trecut.

chris27 ma bucur ca nu mai uitat.cand am vazut cu ce greutate sa nascut micuta mea m-am gandit la puiuta ta Daphnee.a mea sa nascut cu 2750 gr si a scazut in spital pan la 2500 gr iar pana la plecare recuperase 100 gr.iar de nascut nu o sa-ti vina sa crezi dar nu am mai nascut la Odobescu ci la Bega...din cauza sefului spitalului care nu vrut sa aprobe cezariene in ziua respectiva.....am o gramada sa va povestesc dar trebuie sa i-mi fac un pic de timp..cum se simte printesa Daphnee?tu ai mai resit sa papi si sa te ingrasi putin...?stiu ca erai tare necajita in privinta asta.

florina multumim de complimente.

Didi Alex multumesc de sfat.intr-adevar am stat vreo 10 ore cu contractii dar nedureroase...si ineficiente..dar ma bucur ca a trecut si suntem bine.sa-ti traiasca bebelasul grasunel..am vazut pozele ..ii super dragalas.iar cu caciulita...si eu m-am gandit sa nu ii fie frog dar o las fara caciulita doar cateva minute pe zi sa se mai aeriseasca pielea capului...dar o feresc de curent...sper sa fie ok...ca pernuta din aia nu am.iar despre numele micutei..asa a fost de la bun inceput Riana cu i normal si Alessya cu y.
i-ti tin pumnii sa vi cu vesti bune de la doctor.

ramsy multumim de complimente...sunt asa de mandra ca seamana cu tati.

sobi multumim.tu cum esti?bebe creste, papa doarme...?ce ne spui nou?

petit_ange sunt foarte multumita de Dr Grigoras ii un om de milioane si un doctor foarte bun si grijuliu...cand am sa reusesc am sa scriu povestea nasterii si stiu sigur ca o sa i-mi dati dreptate ...dupa cum spuneam mai sus nu am nascut la Odobescu din cauza unui doctor fara scrupule(seful spitalului)...dar multumesc lui Dumnezeu ca l-am avut alaturi de mine pe doctorul Grigoras care ma scapat de aceasta corvoada si ma dus la celalalt spital sa fiu operata de prietenul lui cel mai bun..si asta numai ca sa fiu eu linistita ca fetita mea va veni cu bine pe lume in acea seara..

pupici la toate,

Paula de Riana Alessya

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele.eu va citesc in fiecare zi nu ratez nimic dar va scriu mai rar ptr ca ma regasesc aproape in tot ce scriei voi si atunci nu prea am multe nelamuriri.
acum insa am una.voua vi se sperie copilasii?a meu se sperie cam des zic eu.e normal oare?se sperie cand il acopar,cand scapa sanul din gurita si e aproape adormit,cand pica ceva pe jos ...etc.
si cateodata respira cam greu.se vede tare si pe burtica cum respira.la voi se intampla asa?

http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina si rafael albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Salutare la mamici si burtici!
Nu am mai intrat de mult pe internet, dar sper ca va mai amintiti de mine
Am nascut pe 25 mai o minune mica dupa aproape o saptamina de cosmar cu contractii neregulate si stat in spital. Sper sa am timp sa va povestesc exact cum a fost nasterea, acum am intrat doar un pic sa va spun ca suntem bine.
Voi cum va descurcati in noua postura? Eu ma simt un pic depasita de situatie mai ales ca puiutul meu cam are dureri de burtica si plinge intruna. Dar sper sa trecem cu bine de perioada asta.

Irinutza 25+ Stefan

Mergi la inceput