*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Cineva intreba mai devreme de stelute...
Eu tocmai am primit a doua steluta, la mesajul 500...
Am avut mai mult de 500 de mesaje in 5 ani insa au resetat contoarul la un moment dat.
Asa ca nu conteaza ce scrie langa numele nostru, conteaza ca suntem impreuna aici :)

Florina +37/38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Andrada e suuper dulce Antonio,si Carina atata se framanta in patutz, dar eu ma stradui sa o pun numai acolo sa doarma si aseara am avut mare izbanda, a plans umpic si a adormit singurica.

Raluca felicitari!!!!!sa traiasca si sa fie sanatoasa Maria Bucuria.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Petit Ange eu sper sa nastem mai repede de 26 iunie!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Flore Roman, imi pare rau ca a fost chinuit micutzul vostru.
CE vroiam sa iti recomand pe viitor, aici poate ne ajuta Andrada sau Florina-Paflo ca-s in domeniu. Atat sotzul meu cat si copilul precum si io la spitalizare ne-au montat la mana o branula, asta o fi oare termenul?!, si toti pacientii o aveau, si numai acolo am primit medicamente, inclusiv antibioticul. Deci o singura intepatura in toate zilele de spitalizare. Am pastrat-o pana la externare ca daca era o problema se actiona rapis. La copil i-au prins-o bine cu un plastura si nu avea nici o jena peste zi.
Prietena mea imi spunea asta iarna ca la fel proceda cu bb ei mik si pe antibiotik.

Incercati daca antibioticul nu e neaparat de facut intramuscular sa folosititi metoda asta pt ca imi aduc aminte cu groaza de injectiile din copilarie.
Daca nu s-a inteles completez.

Florina, nu uit . Si bucura-te in continuare de burtica. Fiecare etapa e deosebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Didi, acum m-am uitat pe reteta si scrie intramuscular. Oricum, mai avem 2 de facut, una deseara si una maine dimineata si scapam. Ne raman antibioticele pe care le inghitim, dar astea-i plac, ca sunt dulci...

Florina, am gasit o dr ORL la spital, mi s-a parut ok.Ne-a trecut la urechea stanga, mai avem putin la dreapta...Si puroiul din gat

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by addinel

androix, elteka, florina... am lasat-o sa doarma si intre timp s-a si trezit si a si papat. si cu ce show. ca iar nu vroia sa prinda sanul, dar nu am lasat-o pana nu a supt de la mine. intr-un final a stat 12 min la un san si 8 la altul. e ok, nu? am observat ca de cate ori doarme mai multe ore, ii e lene sa traga de la san, incepe si plange ca din gura de sarpe. daca insist, prinde sanul si papa linistita. asta cred ca e obisnuinta din maternitate, cand le baga bibe daca plangeau. nu stie ea inca ce mama incapatanata are! :P

ma gandeam acum... sper sa nu stresez cu intrebarile mele si sa nu par stupida. dar e primul bebel si nu avem nici un ajutor (mama, sau alte rude) care sa ne invete si pe noi...

pupici la burtici si mamici

mama lu' maria

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Gasisem eu niste sheme care sa ajute sfarcul sa se inmoie putin inainte de alaptare ca sa-l poata puca bb mai bine. Stai sa caut sa ti-l dau. Deci e o pagina tot pe LLL uite www.lalecheleague.org/FAQ/engorgement.html" target="_blank">aici

Didi, multumim! Da chiar, grasa mea face azi o luna! A luat si ea un kg. de la scaderea fiziologica are 4.150 in conditiile in care Filip a luat doar cate 700 de grame in primele luni sunt super incantata.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

florina si DidiAlex, va multumesc pentru raspunsuri!
De aproximativ 3 saptamani nu reusesc sa ii dau lui Andrei mai mult de 30 ml pe zi din lapticul meu Probabil ca asta e prima menstruatie dupa nastere si ar fi o mare usurare daca nu as mai avea dureri menstruale ca erau groaznice.

Androix, sa-ti traiasca grasunica!

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, multumim pt rapunsurile in legatura cu baita.
Pauly si eu vazusem pozele cu Riana, dar cand am scris mesajul cu gandul la baita am uitat sa-ti spun ca e o scumpa printesa ta si tu arati foarte bine ca mamica! Cum a fost la Odobescu? ai fost multumita de conditii si de Grigoras?

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

RalucaSa iti traiasca printesa Maria si sa fie sanatoasa si cuminte
Valieu am fost la controlul de 6 sapt si dr mi-a dat sa iau EXLUTON, si inca nu l-am luat. De cateva zile singerez si cred ca mi-a venit si ie ciclul, asa de devreme, dar nu e in cant mare. Am inteles ca poate sa iti vina si la 9 luni dc alaptezi

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

monicoasa, pentru ce este Exluton?

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput