*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

pauly,

io ti-am vazut pozele si chiar am constatat ca Riana seamana cu tati foarte bine, dar am citit asa multe mesaje si cand sa raspund te-am omis, fara intentie.

Sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea!

Imi pare rau ca a durut cezariana, cine sa te inteleaga mai bine, ca si io am tras dureri crancene cat sa-mi ajunga pentru tot restul vietii.
Acuma nu mai doare nimic da' io tot nu uit prin ce-am trecut.
Sa ne concentram acum pe minunile care au aparut in viata noastra.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Draga Pauly,nu te-am uitat!Cum sa te uitam!Ba din contra,asteptam sa ne povestesti mai multe!Sa va traiasca minunatia de fetita!...tu cum te refaci?cum e cu lapticul?si cu somnul?Fetelor ,eu nu i-am fiert niciodata apa pt baita...Androix,nu stiu ce sa spun in legatura cu piciorusul!Stiu doar ca bebeii au extremitatile mai reci,ceea ce ar duce intr-o anumita masura la ce povestesti tu!Multumim pentru urari!...Si ...Pauly,te pup...iti promit ca nu te-am uitat...doar ca asteptam sa povestesti mai multe despre nastere,sa comentam mai mult...

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Paula, esti o mamica superba iar Riana e o frumusete.

Valentina, nu stiu daca mai alaptezi. La mine primul ciclu a venit dupa 9 luni cand l-am alaptat pe Tudor...

Imi amintesc ca aveam dureri ca de menstruatie insa cand il alaptam pe Tudor in primele saptamani...

Addinel, s-a trezit? Si eu l-as lasa sa doarma... Recupereaza cand se trezeste, stai linistita :)

Sobi, tu parca spuneai ca tii kitul pentru celule stem in frigider? Sotul meu spune ca i s-a spus sa-l tinem la temperatura camerei(si inainte si dupa)... Am apelat la cei din Bucuresti pana la urma (Biogenis). Dar ma gandesc ca ar trebui sa fie cam la fel...

Ella, e super poza in care dormi cu David...:)

Angela, eu n-am fiert apa niciodata la primul copil si nu cred ca voi avea cand nici acum... Ca si la noi, las apa mult si bine sa curga inainte de a spala copilul si ma asigur ca nu e ciudat colorata...Doar daca vad ca are alta culoare renunt de tot...
Legat de stins lumina :) - vad ca sunt ultima pe lista dar nu stiu daca va avea rabdare dr cu mine pana pe 2 iulie cat era termenul initial... Luni merg la control si cum voi fi deja in sapt 38 (iar bb cica e mai mare cu o sapt) nu m-as mira sa ma opreasca pentru inducere...

Florina +37/38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Raluca FELICITARI!!!!!
Sa va aduca numai bucurii si fericire mult asteptata Maria!!!!

Maria, Bun Venit!!! Sa ai o viata senina si norocoasa.

Pauly, frumoase poze. M-am gandit io cand am vazut ora cezarianei ca te-ai chinuit nitel cu nasterea naturala si apoi ai intrat in operatie.
E superba Riana, (pana la urma ati schimbat Y de la Riana la Alessya) mai ales in poza cu parul zbrulit. Daca crezi ca ii e frig mai ales pana la 1 luna, ii poti pune alaturi o perna cu apa calda. Eu sunt pt calire dar pana isi regleaza temperatura ei nu se pot incalzi prea bine, indiferent cat ii infofolim noi. Asta mi-au aratat in spital si dormea mult mai bine puiul chiar daca nu avea decat o pijama pe el, fara caciula dar cu o pernutza la spate.

Nicoll, despre case si propietati era vb dar alta data discutam.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, Ah, Adina, nu trezi copilul, David al meu in spital a dormit si 7 ore si nu mi-au recomandat sa il trezesc. aici doar recomanda, nu impun.

Si, tre sa scriu povestea nasterii pt ca este una frumoasa. Temerile mele erau la ora adevarului la nastere si copilul a fost supus la controale amanuntite. Pot sa va spun ca imi ridic palaria in fatza sistemului german de sanatate. Au fost extrordinari, ma intreb de unde atata zambet pe oamenii astia; de asta tre sa scriu nasterea.

ANDROIX, LA multe lunisoare Georgiei!!!

Cris, SA iti traiasca Albertutzul, alaturi de surioara lui, iar voi sa fiti sanatosi.
ca sa anexezi o majoreta scrii [ majoreta ] dar fara spatii.

Noi avem 4,2 kg azi, l-a cantarit moasa si mi-a facut programare la dr luni ca nu-s normale durerile de picioare plus taietura. Si mi-a recomandat de urgenta ciorapi speciali pt varice. Am inteles ca persoanele care fac ceza le port obligatoriu. De fapt am vazut la colega mea de salon dar nu am intrebat.
Elteka, tu ai purtat?

Cine mai naste?

PEPSI? sau Sobi?
sau Florina ca nu mai are cerclaj? Cand pleaca Mister dr tau in concediu

EDIT: uita-i tocmai pe marele vorbaretz. Are niste okisori, frumosi, frumosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare mamici si burtici!

Mai aparem si noi din cand in cand, de data asta am intrat mai rar ptr ca baiatul cel mare a facut otita si a trebuit sa facem injectii cu antibiotic, cate 2 pe zi, mi se rupe inima cand ma gandesc la funduletul lui, dar asta e...iar cel mic a inceput sa aiba colici, iar alaltaieri si ieri nu facuse kk, abia de dimineata am cedat nervos si i-am pus un supozitor si sa te tii cascada!

Ancamari, eu produc mai putin lapte cu sanul drept, desi l-am tot stimulat; eu am pus pe seama mastitei pe care am facut-o cand mi-a venit lapticul.

Si eu am mai mult lapte noaptea, azi noapte sanul stang mi se facuse beton ptr ca bb a dormit neintors de la 21,30 pana la 6 dimineata, ziua insa...ar sta non-stop atarnat de mine

Raluca, felicitari ptr Maria Bucuria!

Angelabv, eu il spal pe par dupa ce-l spal pe restul corpului

Florina, Tudor al meu doarme acum cu tati, desi mai zice uneori ca vrea in dormitor cu mine, dar pana=i trece otita...mai asteapta

Mamici, am si eu o intrebare: voi faceti baie in cada? Eu m-am cam saturat de atatea dusuri...Am primit inainte de nastere niste pachetele cu plante aromate care se pun in apa de baie si sunt tare curioasa cum sunt...

Andrada, ce par mare are Antonio! Si ce ochisori...

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

androix, elteka, florina... am lasat-o sa doarma si intre timp s-a si trezit si a si papat. si cu ce show. ca iar nu vroia sa prinda sanul, dar nu am lasat-o pana nu a supt de la mine. intr-un final a stat 12 min la un san si 8 la altul. e ok, nu? am observat ca de cate ori doarme mai multe ore, ii e lene sa traga de la san, incepe si plange ca din gura de sarpe. daca insist, prinde sanul si papa linistita. asta cred ca e obisnuinta din maternitate, cand le baga bibe daca plangeau. nu stie ea inca ce mama incapatanata are! :P

ma gandeam acum... sper sa nu stresez cu intrebarile mele si sa nu par stupida. dar e primul bebel si nu avem nici un ajutor (mama, sau alte rude) care sa ne invete si pe noi...

pupici la burtici si mamici

mama lu' maria

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Didialex...eu am o curiozitate...De ce in mesajul de ieri te acuzai ca bebe a fost supus unor controale amanuntite din cauza ta?cu ce ai gresit asa rau?Ca nu vad unde...mie mi-ai parut mereu o mama de nota 10

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Vali, la mine au venit cam la 2 saptamani dupa ce nu am mai alaptat. deci pe la 9 luni jumate.
si, dureri nu am mai avut decat asa suportabile. La mine era crunt mai ales pana la 22 de ani cand un medic mi-a recomandat anti, comparabile cu durerile la nastere, vomitam plus dearee ca ajunsesem sa imi fac singura injectii cu algocalmin pt ca nu puteam lua absolut nimik. Dar, prietenii mele i-a venit fix la 1 luna. Asadar in functie de client . Nu-i regula.
Durerile de burta sunt in primele zile in timpul alaptatului pt ca se contracta uterul.

Si,
1. nu ne mutam la Scutece pana nu a nascut ultima burtica activa, chiar daca asta inseamna 1,2,5 iulie

2. dupa ce se va deschide primul capitol va rog poate va logati una cu user-ul comun si urati urmatoarelor burtici Nasteri Usoare. Asa am citit pe aici si mi s-a parut tare frumos si EMOTIONANT. un fel de predare a stafetei. Am asteptat tare mult mesajul de la mamicile precedente, dar se pare ca saracele erau pana in gat in colici si ne-au uitat. Poate noi reinoim traditia. Chiar daca la ele, burticile urmatoare, au inceput nasterile asa e frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Ralucami,felicitari!!!!!!!!!!!!!Fratele tau a scris tare frumos,mi-a venit sa plang!!!Sa va traiasca minunea si tie refacere rapida!!!

Pauly,bine ai revenit!!!Am vazut si eu pozele cu frumoasa Riana,este copie fidela a lui tati.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Pup toate fetele!

39+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Didi, . Tocmai am aflat ca dr meu nu pleaca in concediu pana la jumatatea lui iulie si m-am linistit... Cred ca voi stinge de-a binelea lumina aici pentru ca nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa (nici macar n-a coborat). Sa vad ce-mi spune luni, dar daca ma simt la fel si imi confirma si dr ca il gasesc peste o saptamana, imi dau intalnire cu el atunci si o mai las pe motzata sa creasca in burtica...
Pe caldurile astea as tine-o pana in toamna! Macar sa ma chinui doar eu :) Voi cum suportati caldura? Eu nu mai pooooot.
Am mari emotii pentru ca simt ca a trecut o vesnicie de cand era Tudor bebelus... Sper sa-mi amintesc ce si cum... Acum ma simt in ceata si ma bucur de sfaturile voastre.
Si Didi, sa nu ne uiti cu povestea nasterii! :)

Florentina, multa multa sanatate lui Tudor! Imi pare rau ca a facut otita mititelul...Noi tocmai l-am operat luni pe Tudor al nostru de polipi. Daca vrei iti pot recomanda un dr. pediatru ORL bun.

Florina +37/38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput