*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vasmultumim de complimentele frumoase. ma bucur ca aud vesti de la tine.tu cum te simti?un pupic ptr bebe Eliza.

petit_ange din pacate asa am patit dar bine ca a trecut.la bega am stat in salonul privat(acela cu un milion pe zi, care ii foarte frumos renovat) restul sunt cam nasoale si aglomerate cate 5-6 mamici intr-o camaruta...si nici nu au paturi, bebeii stau mai mult cu mamicile in pat..cel putin atat am vazut eu.am fost incantata de personal care sa purtat frumos, si doctorul care ma operat pe mine(prietenul doctorului grigoras) dr Craina Marius a fost de treaba.eu ptr durerile de dupa cezariana am luat ketonal..asta mi-au dat la spital...la inceput injectabil dupa aia tablete, de aia tot am simtit durerile dar nu cu aceeasi intensitate.

chris27 sa-ti traisca scumpica Daphnee...abia astept sa aiba si puiuta 4kg , adevarul e ca papa si doarme si ia bine in greutate..da am nascut cu alt doctor, dar ma bucur ca aiesit totul bine pana la urma,

ramsy si pe mine ma socat atitudinea directorului dar sata e...eu vroiam doar sa-mi vad fetita in brate cu bine.ptr detalii despre bega...am scris mai sus , daca mai avetiintrebari va raspund cu drag.

carrie.multumim asemenea va dorim si noi.

piticasigogosicasa-ti traisca ingerasii, sunt frumosi si dragalasi.tu cum te mai descurci cu ei ?ii asa de dragalasa iris cu bebe in brate.se pare ca sau acomodat..stiu ca la un moment dat micuta Iris era geloasa.

chris27 i-mi pare rau ai probleme cu tensiunea...nu stiu ce sa te sfatuiesc, cred ca mai bine ai merge sa consulti un doctor...e cam mare.

Paula de Riana Alessya

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

pauly, ma bucur ca ai moralul ridicat, ceea ce e foarte bine pentru tine si bebe... spune-mi ce tip de anestezie ti-a facut? durerile de care spuneai banuiesc ca au fost post-operatorii, nu?

chris, nu stiu nici eu ce sa-ti zic decat repaus si sunat la un medic, iti doresc sa fie bine.

pitica, ti-am admirat ingerasii, mi se pare ca in primele poze cosmin are trasaturi asiatice (ma refer la ochi)!!!

Andreea 38+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna burticilor si mamicilor,

Nu prea mai am timp de net din pacate, Vladut imi ocupa tot timpul, sincer, nu stiu cum se descurca mamicile cu 2 copii...
Inca avem colici, iar program de masa cat de cat mai normal nu ne-am facut... aproape toata ziua in brate sau la san, nu-i place deloc in patut, noaptea doar mai adoarme cate putin in pat langa mami...

Astazi a facut si juniorul meu o luna si am fost la control. De la nastere, cand a avut 3.700 kg si 50 cm a ajuns la 5 kg si 55 cm, dr a spus ca este foarte bine, ceea ce m-a mai linistit putin. Sper totusi sa-si faca si el program de masa la 2-3 ore si somn intre cat mai curand...

Ma rog si eu pentru Kay si Sosonica sa fie bine

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2780000" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

S-a rezolvat!Am fost la spital,mi-au dat 2 pastile,si am semnat pe proprie raspundere ca plec acasa...Saptamana viitoare,daca e tot asa o sa vad un cardiolog!acum e totul bine!Noapte buna tuturor!

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

multumesc ptr raspunsuri.in privinta asta m am linistit(cu speriatul)dar as mai avea o intrebare ptr voi.baietelului meu ii sunt tari sanii.si cand am apasat pe ei am vazut ca ii iese laptic.ce sa fac?vavo vi s a intamplat asa ceva?am sunat pediatrul si el a zis sa nu fac nimic daca nu e rosu(inflamat).dar mie totusi mi e frica si as lua ceva masuri daca exista inainte sa i se agraveze(inflameze)si nu as vrea sa il doara saracutu.
ptr fetele interesate de bega si eu am nascut acolo cu budau.in legatura cu saloanele sa stiti ca cele cu 1mil sunt super.le am vazut dar nu am avut norocul sa stau in ele ptr ca erau ocupate cu toate ca l am batut pe doctor la cap cu ele de prin luna a 5 a.dar nu putea sa dea pe cineva afara si sa ma bage pe mine.iar de celelalte saloane ma abtin mai bine.personalul sa stiti ca si mie mi s a parut ok.ori toti sunt ok ori am avut eu norocul sa dau peste cei mai draguti(doctorul,moasa,anestezista-o tanara draguta,asistentele de la copii,doctorii de la copii).deci chiar nu s a comportat nimeni urat(cum am mai auzit ca se mai intamla in alte spitale).toti s au comportat frumos.adevarul e ca si eu am fost recunoscatoare.poate i au influentat si banii pe care i am dat(200e medic,50 moasa,anestezista 50+50 epidurala,pediatru 50 si la asistente cate 10lei cateodata).de cine nu m ia placut a fost o portareasa picata in cap.veneau la mine vizitatorii de la arad si ea nu ii lasa sa intre.imi venea sa o bat.cu toate ca ii dadea sotul si cate 20lei sa il lase.sper ca v am lamurit cat de cat si sa aveti nasteri usoare si sa dati peste oamenii buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Multumesc pentru raspunsurile legate de baita, am incercat aseara iarasi, nu plinge tot timpul, se uita cu ochisorii mari si se intreaba :oare ce face mami cu mine ?? Am sa incerc sa-i spal parul la sfirsit, poate e mai bine, miine, adica simbata incercam iarasi. Pe zi ce trece imi dau seama ca am o graoza de intrebari :
- nu stiu exact cind s-o pun pe Nicole pe burtica, am incercat, dar e mica si plapinda, imi e cam teama...ea isi ridica capsorul cind sta la mami si la tati pe burtica, dar am citit ca trebuie sa o pun pe burtica, acum avem 2 sapt. , deja pot s-o asez pe burtica, voi cum faceti ?
- am observat ca are niste bubite mici la incheietura piciorului, nu stiu daca sunt de la caldura sau poate trebuie sa schimb marimea la diaper, acum avem newborn - Am citit ca si voi uneori le dati sa suga la intervale mici, eu de dimineata sint "chemata " la 1 ora, azi a mincat la 7, apoi la 8,9, 10 a tot cerut, lua un sin si in 10 min, adormea... cred insa ca vroia numai sa stie ca sunt acolo. E ceva ce nu se poate descrie in cuvinte, toate starile astea, numai o mama poate intelege ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pai mai Raluca asa ne-a fost vorba? sa nasti tu fara sa ma anunti, sa nasti fara galerie? pai e frumos, prietena draga??

Raluca, milioane de felicitari si refacere rapida!
Maria Bucuria lu mama, bine ai venit pe lume!

Scuzati-mi interventia, dar nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Pe la 00 am ajuns acasa! Am fost la plimbare in parc! Super! Racoare si aer curat! La noi in Copou este si Targ de ceramica si sunt tot felul de lucruri frumoase! O sa dormim bine in noaptea asta!

Noapte buna si vise placute!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ella, eu nu vad banda elastica ci doar ca arata super! Aici in JP nu sunt decat pantaloni inalti...si toate hainele de gravide sunt bleumarin, gri, negru...deprimant! Plus ca abia intru in L-ul lor amrat si mai mare nu este. A trebuit sa ma descurc cu 3 perechi de panatloni (cam la 100 eur bucata de oribilitate!) Toata sarcina am plans pe reviste de gravide din UK...Data viitoare "prind" eu Europa

Cu pielea nu e sigur...sotul meu e nordic, adicatelea albinos tare. Daca te uiti la Dolofanel, nici n-are sprancene...Are el niste puf, dar e asa alb, ca nici nu se vede Mama mi-a povestit ca atunci cand m-am nascut aveam niste sprancene asa frumoase, arcuite (si acu' le am) de toate asistentele ziceau: pai da, ca mama a fost pensata cand a conceput-o! Acu' eu stiu ca si eu am fost (fusesem pe o insula la relaxare si mi-am facut si fel de fel de tratamente cosmetice...) si copilul meu tot n-a iesit pensat

DidiAlex, la mine in pachetul de spital erau 2 perechi de ciorapi care comprima. Unii mi i-au pus ei imediat de pe masa de operatie (erau f lungi, pana la jumatatea pulpei superioare). Apoi, tot timpul cat am stat legata de pat (2 zile) am avut montat un aparat (super chestie la japonezii astia!) care imi tinea fiecare picior infasurat intr-un fel de balon care se umfla regulat si apoi se dezumfla Era un masaj anti tromboza. Acu' eu (era ffffffff cald), cum am scapat de stat in pat si am inceput sa umblu, i-am dat jos si nu i-am mai pus

Addinel, fii serioasa! Nici eu nu stiu nimic si n-am pe absolut nimeni sa ma ajute, dar de asta sunt fetele pe forum, nu?

Bogalina, bine ai venit! Sunt 2 teorii cu privire la numele Elias (una ca vine din greaca, de la zeul soarelui - Helios; cealalta cum ca ar veni de la profetul evreu). Noi l-am ales fiindca rimeaza cu numele de familie si fiidnca pur si simplu nu am reusit sa gasim nici un nume care sa ne placa la amandoi si sa-l poata pronunta bine atat bunicii din partea tatalui cat si parintii mei...Si l-am mai testat si pe colegii de pe aici, ca noi ducem o viata "internationala" si mi s-a parut important sa-i poata pronunta lumea bine numele, oriunde am fi, ca pe al sotului meu il stalcesc de nu e adevarat...

Chiqui-ti-am vazut printesa. Mai ce obrajori aveti

Pitica - in sfarsit poze! Frumos Cosminul, seamana cu Iris (si amandoi cu tine - cum ati reusit voi, fetelor???) Si ce frumos il tine ea in brate! I-a mai trecut gelozia?

Numai_eu, IrinucaS - bine ati venit!

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Acu' cu bouncer-ul...

Pauly, Petit_ange, Andrada, Ramsy, Carrie, Poohy, Florina, Sobi - multumesc! Stiu ca e mai frumos bouncerul decat Dolofanel

Nu stiu ce sa zic, Andrada...Nu se poate regla spatele la ele, asta ii ziceam si Ellei cand si l-a comandat. Cica sunt facute anatomic...Aseara cand ai scris, m-am dus si am luat copilul din bouncer de frica (sigur ca el a inceput sa urle) - sotul l-a pus inapoi si a zis ca se vede pe fata lui ca-i place si ca toti copii aia din Africa sunt carati in panza aia infasurata in jurul mamei si tot asa stau, cuibariti. Si ca precis sunt studii facute, altfel nu s-ar comercializa... (scrie pe ele de la 0 la 6 luni/9kg).

Acu' eu, care am probleme cu spatele (desi mama m-a tinut numai drept - ca ea imi face scandal zilnic ca stric spatele copilului din ce vede ea in poze) - cam stau pe ganduri, ca stiu cum sunt durerile astea...

In carti nu zice nimic despre asta, desi recomanda folosirea lor (eu stiu ca nici unul n-are spate ajustabil; doar leaganele au, ca sunt altfel concepute)...

In general principiul bouncerului e ca daca bebe da din picioare, jucaria actioneaza ca un arc, adica il scutura (pe langa optiunea de vibratie). Daca e in clucat, ma indoiesc ca poate face asta la fel de eficient (din ce l-am studiat eu pe Dolofanel aseara).

Oricum, eu nu il tin mult. Momentan ce pot sa spun e ca: in bouncer nu plange (cel putin 15 minute, cat sta captivat de chestii) si il apuca cascatul...

Voi fetele ce credeti despre toate astea?

Sobi, eu am dat 60 euro pe el (9999 yeni) dar in JP toate importurile sunt asa scumpe...In SUA e vreo 50 usd...

Aici in JP nu importa nici un fel de swing insa... Doar bouncerul asta, Aquarium si cel care se converteste in balansoar pentru copii mari.

Review-urile aveau dreptate, jucariile sunt f jos (ii stau pe picioare) si din plastic. Pe el acum nu-l enerveaza, ca nu le vede. Este si o optiune ca daca le loveste, sa scoata sunete (la fel la Aquarium, dar sunt montate mai sus, in raza vizuala).

Momentan e fascinat de vibratie sau balans, de muzica (asta e mai buna ca la Aquarium, pare-se) si de zgomootul fasait pe care il fac niste animalute care ies de langa cascada (asta ma bucur, ca al meu nu reactioneaza la uscatorul de par ).

Mai tarziu sper sa observe si lumina din cascada

Se pare insa ca este Fisher Price si in Ro (Cluj cel putin), Pauly, vezi ca zice Paflo ca sunt in magazine, poate iti gasesti balansoar!

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput