Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu pot deschide acum linkul cu pozele dar promit Anca ca ma uit mai tarziu.Ma bucur ca sunt bine..poate stam in toamna la o poveste cu totii.

Mav deci si voi aveti "problema" betisorului.Intre Phillip si Rebecca este o diferenta de 2 ani si 6 luni(fara o saptamana, ca Rebecca a vrut sa vina mai repede cu o saptamana si sa nu se faca exact diferenta aceea.Sunt topiti unul dupa celalalt, se cauta din priviri si rade moata cand face ghidusii fratiorul mai mare(asa cum isi spune Phillip).
Si mie nu mi se pare chiar asa slab Sebi....adica in poze.Pe-al meu sa-l pozez la slip si sa-l vedeti atunci

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Ce super poze si ce copii dulci!

Va rog nu va plangeti de greutate, Alex nu a trecut nici acum de 14 kg, adica atat a avut inainte de boala, nici nu cred ca mai are atat. Si 97 de cm.

Dar e asa dulce. Am constatat ca e f important sa fiu eu rabdatoare cu ea si sa ii acord atentie. Dupa concediu m-am relaxat si am stat mult impreuna, adica efectiv, nu doar ca prezenta. Asa ca este destul de cooperanta, linistita si draguta. Intr-una din zilele trecute am venit cam plouata de la serviciu si evident si ea a fost nervoasa si rasfatata. Pana la urma dragii de ei, chiar si cand fac crizele lor, au nevoie de afectiune si atentie si nu au alt mod de a exprima nevoia.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Anca, pai abia astept sa va vad! Cand veniti?
Gabi, bine-nteles ca "betzisoara" vine deseori in discutie, desi noi incercam sa nu facem mare caz din asta! hihihi, sunt asa haiosi baietii astia, cum de mici sunt preocupati sa o aibe "maaaare" (cand nici nu stiu prea bine la ce ar folosi asta) si sa se laude cu "jet puternic la pisu, cu presiune".
Hai sa-l vedem pe Phillip la slip! Oricum zic eu ca arata cu un an mai mare decat Sebica, da' vor creste toti, fiecare in ritmul sau!
Ce diferenta frumoasa de varsta intre fratiori!!! Si se apropie aniversarea Rebeccai, ma gandeam eu! ...Of, daca nu pleca bebelu' meu, ar fi trebuit sa sa nasca cu o saptamana inainte de urmatoarea aniversare a lui Sebi, era asa fericit ca urma sa primeasca "bebelusul lui" cadou....
Inteleg ca veniti in Ro la toamna? Daca va ganditi sa ajungeti si la mare, sa nu ne ocoliti!
Roxana, asa e, sa nu ne plangem nici de greutate, nici de inaltime, ca ai nostri sunt copiii si-i iubim oricum ar fi, sanatate sa avem si noi si ei si celelalte se rezolva cu rabdare, la timpul lor.
Si in cealalta privinta ai dreptate, uite, cate zile am fost eu agitata si trista, Sebi si-a luat pernuta si s-a mutat sa doarma cu mine, cred ca a simtit ca am nevoie sa-l am aproape (ca altfel doarme singur, ne primeste seara in camera lui doar sa-i citim povesti ai apoi, "valea in camera voastra"), si a fost atat de cuminte si de intelegator!!!!! Asa e, daca noi ne facem timp si ne "deschidem" catre ei, si ei ne raspund atat de frumos!!!

Din seria "mie imi place pupaceala, da' sa ma pupati pe mine!!!":
"Parintilor, nu va mai pupati atata, ca va dati microbi unu' la altu'!!!"

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Vic, daca venim la marea neagra sigur dam de veste. nu stim cind, noi sintem imprevizibili (chiar si fata de noi)

hihihi, Matei ne pune sa ne pupam. s-a obisnuit sa ne pupam toti de plecare/venire si dupa ce ii dau lui zice "acuma da-i si lui tati".

nu mai stiu daca v-am zis pe aia cu dintii afara

vorbea la tel cu o amica de-a noastra. cica: ce face tata? "sta cu dintii afara si imi face poze"

Gabi, sa inteleg ca planuiti un drum la Iasi? ar fi grozav

edit: Roxana, exact asa e si cu matei. daca noi sintem ok, calmi si binedispusi el e o dulceata de copil. daca simte ceva tensiune, oboseala, plictiseala ne baga la 220

Mergi la inceput

"dintii afara", adica asa:??

noi ne-am hotarat subit sa plecam la munte azi, poate la moeciu sau vedem noi unde ne oprim sa innoptam, mai sunt doritori? anca, ce zici? eu mai am nr tau de tel, insa pe al meu l-am schimbat (cel vechi a ramas la sotul meu), ti-l trimit?

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

saptamina asta nu plecam nicaieri. avem de aranjat chestii pe linga casa si nici cupilu nu-i in zona
trimite-mi nr. tau, dar la o adica sunam si la sot
eu am acelasi nr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vic, sa va simtiti bine la munte, noi nu mai plecam week-endul asta ca avem niste evenimente/petreceri pe aici prin caldura asta din Bucuresti. Pe 1 iulie insa plecam la Sibiu.
Sebi e chiar fenomenal cu somnul

Si Albert este preocupat de puta mica, sa fie mare ca a lui tati, toata ziua trage de ea sa se faca mare. Albert cred ca e cel mai slab dintre toti, ce sa-i fac daca nu mananca bine...Insa este f. sanatos si are un sistem imunitar f. bun ca nu raceste mai deloc. Nu a luat nimic de la gradinita si e de vreo 2 luni, in afara de vreo 2 afte in gurita.
Duminica are serbare la gradinita, toata ziua imi canta cantecele in engleza, romana...a invatat f. multe, abia astept sa il vad la gradi.
Va dorim un week-end frumos si racoros !!

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

asa emotii am pt Pepsi (o mami care a pierdut si ea un bebel de 12 sapt, dar care naste chiar acum, ca a ajuns cu ultima sarcina la termen!!!!) si stau cu ochii beliti aci , ca mi-am uitat copilu' in baie... se juca linistit cu vaporasele... pana i-a dat prin tartacuta sa incerce aparatu' de ras cu care stia bine ca n-are voie sa umble si s-a taiat la burtica!!!!!!!!
Uite ce-am patit, cu ochii lipiti de DC....
L-am doftoricit pe Sebi, bine ca am avut Rivanol si comprese sterile in casa... Acu' sta ca greierele cu burta in sus si striga la mine: "Mamiiiii, da' stii, si cand stau intins vine sangele in burtica, pot sa ma ridic?!" ...rasu'-plansu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gata am vazut pozele cu Matei si Erica.Amandoi sunt mari si schimbati.Daca pe Matei l-am mai vazut cate putin...pe Erica deloc si tare domnisoara e.Dar bag eu seama ca arunca Matei un ochi si la cealalta fetita.Planuri pana in Iasi am avea, sa vedem cum ne impartim ca timp ca oricum ajungem la Piatra Neamt si pana la Iasi chir nu mai e mult.Vom vedea oricum.

Uf Mav ce si-a facut...dezinfecteaza locul si pune niste plasture ceva sau Baneocin crema daca ai(ca are antibiotic).
Eu zic sa nu te mai gandesti la daca..daca...sa fiti voi sanatosi si sigur va fi bine, mai devreme sau mai tarziu.Atata timp cat tu ai vointa si medicina este avansata, vei descoperi cauza si va fi bine.
Si sa nu uit distractie faina la munte!Eu numar zilele pana plec cu cei mici la mare

Mai vroiam sa zic ceva dar pic de somn.Astept sa termine Phillip ciresele si Rebecca sa se sature de eticheta de la noii pantofiori..si la nani cu noi

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Deci va arde de calatorii si plimbare! As vrea si eu...dar suntem singurele in weekend. Si e asa cald. Am fost la o eco si era sa lesin pe acolo, mai ales ca se decalasera programrile si am asteptat o ora. Dar totul e ok, BB e foarte mare.

Vic, imi pare rau de bietul Sebi, tare urata taietura. Si eu te-as fi sfatuit cam ce a zis Babee.Si nu te necaji cu sarcina, o sa vedeti ce si cum, si o sa se rezolve.

In alta ordine de idei m-a sunat doctorita Alexandrei, analizele ei au iesit chiar bine, ASLO e putin marit. Este peste limita, insa doctorita zice ca e super ok, ca e putin peste limita si ca arata numai ca a avut contact cu infectia. Asa ca nu e cazul de Moldamin. Ce ramane de facut este insa sa il repetam la 2-3 luni sa ne asiguram ca va scadea.

Va pupic, as vrea sa plec acasa mai devreme, ca ma simt tare rau de la caldura. Weeekend placut!

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput