Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
mav spune:
si eu va pup, ca am sa ies acum. taietura e superficiala, bine-nteles ca am dezinfectat locul si am pus plasture, inainte sa va scriu, iar sebi deja si-a recapatat glasul si cheful de facut prostii.
insa s-a suparat tati pe el si pedeapsa... nu mai plecam azi nicaieri... poate se razgandeste pana maine sau petrecem sfarsitul de saptamana tot... acasa... la mare.![]()
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
buli spune:
fratilor, mi-a zis mama la tel ca Matei a chestionat-o o ora jumate pe ceas despre vaci. de ce? cum? cit? iar de ce? samd - o ora jumate.
iar mie la tel mi-a zis o poezie mi-a dat pup si mi-a inchis.
oh, moama, ma duc sa-mi savurez vacanta ... ce m-asteapta .....
mav spune:
"Mami, eu stiu ca n-am voie sa umbu cu aparatu' de baberit, da' tebuia sa-mi curat clabucu' de pe burtica si de pe spate!!!"
Bine ca n-avea clabuc si pe putza!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Roxana_G spune:
Alex e asa dulce, il tot pupa pe BB si zice sa ii explic eu ca e sora lui.
Nici nu ne mai intelegem ca ea vrea sa iasa mai repede, ca e destul de umflata burta. Si cand ii zic ca BB trebuie sa mai creasca putin ca e prea mic, zice ca nu trebuie sa creasca prea mult ca ea vrea sa fie mic. 
Rox
29+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
A_Iulia spune:
De 24 de ore are Vivi febra 39.5 - a prins o viroza cam urata. Febra cedeaza cu antitermic, insa trebuie administrat la 4 ore (mai mult nu o tine).
Of of.
Adina +
Olivia 04.03.2004
Roxana_G spune:
Multa sanatate lui Vivi! Dar de unde viroza, nu a stat acasa pentru varicela?
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
A_Iulia spune:
Pai a stat acasa vreo 2 saptamani, apoi am dus-o la gradi.
Acum nu stiu daca de la gradi...de la aerul conditionat...de altundeva habar n-am - e nasol ca e cu febra mare.
Acum stau sa o pandesc cand ii creste febra - vad ca are 5 ore jumatate de la antitermic si inca nu i-a crescut - deci e de bine!
Adina +
Olivia 04.03.2004
Roxana_G spune:
Sper sa nu fie nimic grav, daca cedeaza la siropele e bine. Alex face peste 39 numai la amigdalite, laringite. Aveti grija si multa sanatate!
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
A_Iulia spune:
Pai am citit aici pe forum ca e un virus pacatos. Nu cred ca e infectie, desi a inceput sa se si fornaie - totul a debutt acum 24h (inainte era perfecta)
A inceput sa-i urce febra, tocmai i-am dat paracetamol - hai ca pot si eu sa ma culc 5 ore linistita acum
Te pup
Adina +
Olivia 04.03.2004