Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

si eu va pup, ca am sa ies acum. taietura e superficiala, bine-nteles ca am dezinfectat locul si am pus plasture, inainte sa va scriu, iar sebi deja si-a recapatat glasul si cheful de facut prostii.
insa s-a suparat tati pe el si pedeapsa... nu mai plecam azi nicaieri... poate se razgandeste pana maine sau petrecem sfarsitul de saptamana tot... acasa... la mare.

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fratilor, mi-a zis mama la tel ca Matei a chestionat-o o ora jumate pe ceas despre vaci. de ce? cum? cit? iar de ce? samd - o ora jumate.
iar mie la tel mi-a zis o poezie mi-a dat pup si mi-a inchis.

oh, moama, ma duc sa-mi savurez vacanta ... ce m-asteapta .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

"Mami, eu stiu ca n-am voie sa umbu cu aparatu' de baberit, da' tebuia sa-mi curat clabucu' de pe burtica si de pe spate!!!"
Bine ca n-avea clabuc si pe putza!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hello! o zi buna!

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Alex e asa dulce, il tot pupa pe BB si zice sa ii explic eu ca e sora lui. Nici nu ne mai intelegem ca ea vrea sa iasa mai repede, ca e destul de umflata burta. Si cand ii zic ca BB trebuie sa mai creasca putin ca e prea mic, zice ca nu trebuie sa creasca prea mult ca ea vrea sa fie mic.

Rox 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

De 24 de ore are Vivi febra 39.5 - a prins o viroza cam urata. Febra cedeaza cu antitermic, insa trebuie administrat la 4 ore (mai mult nu o tine).
Of of.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Multa sanatate lui Vivi! Dar de unde viroza, nu a stat acasa pentru varicela?

Rox 30+

Mergi la inceput

Pai a stat acasa vreo 2 saptamani, apoi am dus-o la gradi.
Acum nu stiu daca de la gradi...de la aerul conditionat...de altundeva habar n-am - e nasol ca e cu febra mare.

Acum stau sa o pandesc cand ii creste febra - vad ca are 5 ore jumatate de la antitermic si inca nu i-a crescut - deci e de bine!

Mergi la inceput

Sper sa nu fie nimic grav, daca cedeaza la siropele e bine. Alex face peste 39 numai la amigdalite, laringite. Aveti grija si multa sanatate!

Rox 30+

Mergi la inceput

Pai am citit aici pe forum ca e un virus pacatos. Nu cred ca e infectie, desi a inceput sa se si fornaie - totul a debutt acum 24h (inainte era perfecta)
A inceput sa-i urce febra, tocmai i-am dat paracetamol - hai ca pot si eu sa ma culc 5 ore linistita acum

Te pup

Mergi la inceput