Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Tare haios Sebi, Vic ma amuzi in fiecare zi cu cate ceva!
Si Alex e haioasa, si noi ne amuzam, insa de regula pentru ca spune lucruri foarte serioase. Menajera noastra a pus ochii pe un telefon mai vechi al sotului, si a intrebat pe mama daca este al meu si daca am nevoie el. Iar Alex i-a zis serioasa ca este al lui tati si oricum este Vodafone. Am ramas tablou, nici nu stiu de unde a auzit asa ceva, dar asa este. Si multe alte lucruri, pe care ai impresia ca nici nu le stie si totusi te trezesti ca le zice. Duminica se uita tati la F1 si i-am zis sa se duca sa intrebe cine o fi castigat si imi raspunde senina :"nu e nevoie, cred ca adrian mutu e campion". Habar nu am de unde a auzit asa ceva! ![]()
Rox
29+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
buli spune:
Gabi, ai niste dragalasi de copii. si mie mi se pare ca Rebecca seamana bine cu tine. Philip merge deja pe bicicleta cu 2 roti?
Mav 
mav spune:
Roxana, intr-adevar e amuzant si el stie asta! ...Si avem si noi replici serioase, dar nu-mi fac eu timp sa notez tot ce spune sau face si as vrea sa tin minte...
Cand era alaltaieri cu vara-sa la noi in masina si ea protesta ca ce mergem asa incet si de ce nu "ne bagam in fata la stop", el a linistit-o: "Andeea, da' asa se merge, cu viteza legala si tebe sa stam la stop, nu vezi ca-i rosu?!!!!! Stopul zice... STOP, stai la rand!" ![]()
Haideti, mamicutelor, povestiti si voi despre poznasi, sigur fiecare are cu cine se lauda, sa fim on topic si sa ne creasca si... moralul!!!![]()
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Apropos de... pozitiile de somnic..... l-am lasat sa manance singur... si era prea liniste...a adormit la masa ![]()
Babee spune:
Mav e putin mai usor cand are cine te sprijini, si parca uiti de tot cand auzi si vezi ce poate face un copil
Rebecca nu sim sigur cu cine seamana, noi cam semanam amandoi
, in unele momente mi se pare ca seamana incredibil de bine cu Phillip.Amandoi pufosi si creti...Sau cel putin Phillip asa era, acum e lung si slab.Ca vroiam asa orientativ sa va intreb -la baietei-cam cum stau cu greutatea si inaltimea, ca al meu are la 3.5 ani 19.6 kg si 110 cm.Mi se pare luuuuung si slab
.
Nazbatii si alte cele..el le spune amestecat.Vorbeste mult mai mult germana decat romana, face niste greseli gramaticale in romana de mi-e jena..dar cred ca o sa se corecteze in timp si cu multe repetitii.
Acum are problema de ce eu am sanii mari
si el nu, si de ce tati are puti mare![]()
![]()
.Prima data a fost cam asa:Vio la baie, intra Phillip peste el, il vede, isi da chiloteii jos si spune:puti meu e mic, dar uite cum creste mare
(tragandu-se de ea).Si acum are si el o problema, sa se faca mare...Numai ca puti s-ar rezolva, dar titi nu cred![]()
Si da Anca, el a mers intai pe bicicleta de echilibru foarte bine(asta e in poza), si apoi pe bici cu pedale din start, ne-a pus sa dam rotile ajutatoare ca el nu e bebe si nu are nevoie.Dar ne mai "certam" sa puna casca de protectie, si vad ca e mai bine cand vede adulti cu casca respectiva, se lauda si el ca o poarta.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
Doamne cum a putut adormi..obosit obosit, nici mancare nu i-a mai trebuit.Rebecca e campioana la adormit in fund sau in scaunul de masa.
p.s Anca ce mai fac Elena si Erica ca nu mai stiu nimic de ele.Saluta-le din partea noastra.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
buli spune:
Erica, Elena si Vio sint ok, ne-am vazut ultima data pe 1 iunie, cind am scos copiii la distractie. Matei si Erica au ceva special unul pt. altul, se cauta mereu din priviri si se iau de mina.
au dansat amindoi pe scena la spectacol. e de inteles daca de pe la 5 luni la 2 ani s-au vazut aproape zilnic ![]()
ei nu au internet acolo unde s-au mutat acum, dar am sa le transmit salutarile tale cind ne-om vedea.
uite colea niste poze de la ziua Elenei
mav spune:
waaaaawwwwww.... cum cresc copiii astia!
Anca, abia acum am vazut pozele (si cele de la serbare) si nu l-am recunoscut pe Matei, ce mare si frumos s-a facut si ce plete areeee! ... Ramasesem cu imaginea lui de asta vara.![]()
Gabi, Sebi este mic, slabanog si tare iute. Are doar 15kg (of, a slabit cat a fost in spital luna trecuta si inca n-a recuperat) si vreo 97-98cm (chiar o sa-l masor diseara, ca sunt curioasa daca s-a mai inaltat macar putin).
Si noi avem povesti cu putza "betzisoara"
care "asa-i ca o sa creasca mare c' a lu' tati?"![]()
Felicitari pt mersul pe bici fara roti ajutatoare!!!! Chiar ca Phillip este baiat mare!!!
Ce diferenta (de varsta) este intre el si Rebecca?
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Ptiuuuu, am facut un kktzoi de parinti (adica mare
)! Luati-maaaa de aici, ca MA OMOARAAAA mirosul asta!!!!!!!
buli spune:
quote:
Originally posted by mav
waaaaawwwwww.... cum cresc copiii astia!
Anca, abia acum am vazut pozele (si cele de la serbare) si nu l-am recunoscut pe Matei, ce mare si frumos s-a facut si ce plete areeee! ... Ramasesem cu imaginea lui de asta vara.
las' ca poate ne vedem iar - atunci sa te vedem daca ne recunosti