Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

waw, Anca, ce trai pe tine..probabil esti si in concediu...Eu nu am timp de nimic, plec la 7.30 de acasa si ajung la 7 seara si atunci ma mir ce sa fac mai repede prin casa. Nu imi place deloc, dar acum lucrez departe de casa si fac mult pe drum,pana il duc si il aduc pe Albert...uite-asa se duce ziua. In week-end suntem mai mult plecati , asa ca acasa nu prea stam.
Roxana, pe Albert l-am inscris tot aici unde este acum, la o gradi particulara pe la Tineretului ( e aproape de serviciul meu acum) . Parca ma simt mai bine sa il stiu aproape de mine , decat sa il inscriu in pipera si eu lucrez in centru. Deocamdata il lasam aici ca s-a si adaptat f. bine.

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai ce, daca as fi in concediu as mai fi pe-acilea?

lucru, dar dupa ce lucru, ma relaxez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu prea am gradi de stat pe langa casa, iar asta la care am inscris-o e de fapt aceeasi firma cu sediu nou, pentru ca aveau multi copii din Pipera. Acuma cat o fi de buna sau nu...

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

roxana, si eu misun pe aci', dar nu prea am ce scrie... nu vreau sa va intristez si pe voi cu ale mele... incerc sa ma tin tare, imi fac de lucru cu sebi, desi.... pana n-oi reusi sa plec de acasa, in concediu, nu cred ca o sa reusesc sa uit si sa trec peste...
v-am pus niste poze recente cu sebi.
pupici

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce tare e Sebi cu pozitiile de dormit !! Super!! E foarte scumpel !!

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vai de bine ... e belea
bine ca n-are unde se baga sub pat

Mergi la inceput

astea sunt pozitile de somn mai recente... n-am eu rabdare sa caut in pozele mai vechi, as putea face un intreg album cu pozele in care sebi doarme aiuristic...

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mav e bestial Sebi cum nani.Intrebare:nani de pranz sau de noapte?Ca mi se par tare ciudate si inconfortabile pozitiile.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vic, nu e vorba ca ne intristezi, ca doar de aceea suntem aici sa te ajutam cum putem, macar cu un umar pe care sa plangi. . Tare dulce Sebi! Si tu la fel!

Babee, pupici si dulcicilor tai, daca o vede Cata pe Rebecca iar zice ca mai facem un BB poate e fetita.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Gabi, sunt superbi copilasii tai! ...Iar Rebecca seamana asa bine cu tine! ...Iar incep sa visez... ca voi avea fetita mea...

Rox, tu ai trecut prin atatea neplaceri in timpul acestei sarcini, as vrea sa te bucuri mai mult pt starea ta si pt bebelicul din burtica ta, nu sa te gandesti la mine (stiu ca o faci oricum).

Sebi azi:
"Mi-am scuturat burtica si am auzit apica din burtica, hihi!
Mami, stii ca la apa se zice si apica? Apica, adica apa mica!"

Mergi la inceput