Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, inteleg ca asta e tunsoarea oficiala a lui Albert? Ca nu pare deloc "capreala" cum zici tu. Cat despre tine, avand in vedere ca si tu esti super slaba, retrag orice idee de a ne vedea pana nu nasc si revin si eu la ceva normalitate cu silueta.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Adina, ai idee cat timp e contagios un bolnav de varicela? Ca la capitolul vecini nesimtiti, azi tocmai a descoperit mama o fetita cu varicela lasata impreuna cu ceilalti copii (mici si mari) de catre bunica ei care se mai si lauda ca este educatoare. Fetita a facut baie in piscina si azi si zilele trecute, adica atunci cand am fost si eu. Ca de mine imi e grija, Alex e vaccinata.

Rox 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Rox, pai e contagioasa incapand cu o zi-doua inainte de eruptie si toata perioada de eroptie propriu-zisa.
Termen de incubatie are 14-21 zile. - deci abia peste 2 saptamani afli rezultatul. Of, sper sa nu fie cazul. Se transmite mai mult prin aer...nu stiu daca apa de la piscina e asa periculoasa...stiam ca doar daca ai contact direct cu persoana respectiva e periculos.

Babee, imi pare rau ca ai luat-o personal. Fiecare isi spune parerile despre ce a vazut/trait cand a vizitat orasul respectiv. Nu vad ce e rau in asta, ca mi-au placut mai tare alte orase decat Viena si nu vad de ce ar trebui sa ma ascund cand spun asta. Bucurestiul n-are nici o legatura aici, era vorba de destinatii de concediu - ce merita de vazut, parerea fiecaruia, etc. Ar fi absurd sa spun ca Bucurestiul e mult mai frumos ca Londra sau Paris. Imi pare rau ca n-am putut sa spun altceva despre Viena, si nici nu vad de ce m-as fi abtinut. A fost pur o parere personala si comparatii cred ca ii este permis oricui sa faca, cata vreme poate sa le faca. Uite, lui Rox de exemplu i-a placut in Viena - e si normal sa putem avea pareri diferite si gusturi diferite.

Si sincer nu vad de ce sa te superi. De exemplu Goteborg este orasul in care locuieste sora mea, am fost acolo de peste 10-15 ori (dsca nu si mai mult) si ea nu se supara cand ii spun ca merg acolo doar ca s-o vad pe ea si ca orasul nu-mi spune absolut nimic, e plictisitor si total neinteresant. in fond nu are ea nici o legatura cu orasul in care traieste.
Sorry ca te-am suparat, dar era o discutie despre ce orase ne-a placut - sau cel putin asa am inteles-o eu.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vai de mine, am zis ca Napoli e infect - daca trece vreo "napolitana" pe-aici arsice ma face!
Da' serios ca trona gunoiul de 2 metri la fiecare colt de strada si mirosea ingrozitor.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Adina sa stapanesti sanatoasa presa. Parca imi cam da ghes sa iau si eu una ca de calcat nu am timp deloc...printre altele de care nu mai am timp. Si mi-e si frica cu fierul cu zbanghiile mele prin preajma.. Noi am dat o fuga pana la Tg Jiu la fini ca ne-a facut finuta aia mica 2 ani si mama ei 32...dar a fost drumul un calvar ca fata mea cea mica are rau de masina (de la serpentine)-si abia acum am vazut... si am schimbat hainele mele si ale ei de 3 ori, pe drum...asa ca nu prea ne-am bucurat de iesire.
Mav sa-ti dea Dumnezeu putere!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Neata si o zi buna! Sper ca nu se ia varicela aia din piscina, mai ales ca este tratata apa. Dar eu stiu? Asta imi lipsea pe sarcina, nu ajunge cat am fost racita, nu ajunge ca e cald si nu mai pot. Offff...ma calca pe nervi oamenii carora nu le pasa de altii. Mie imi pare rau ca mama nu i-a zis nimic bunicii aleia, ca eu o faceam cu ou si cu otet.

Rox 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Of, Roxana, nu-mi vine sa cred prin cate treci! Sper sa fie bine!

Anca, merci pt intrebare, fizic sunt bine (cred), altfel, sunt.... cam rau...

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Vic, fa analizele alea sa vezi cauza, faptul ca s-a repetat provestea trista poate avea o cauza ce se determina si se trateaza.

Rox 29+

Mergi la inceput

Hello! Iar nu dati nici un semn?

Voi ati inscris puii la gradi pentru la anul? Eu deja am inscris-o, adica ma rog, ieri, la Smart Kids cea din Pipera.

Rox 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

azi am fost in audienta la o directoare de gradi. am vorbit juma de ora, s-ar putea sa-l inscriu acolo.
e o gradi de stat, dar e ok. alea particulare din zina noastra nu au referinte bune si decit sa dau si un sac de bani si sa fiu nemultumita mai bine pas.

Matei e la tara, joaca ascunsa cu bunicii in jurul casei pina la 10 noaptea

e mai bine pentru el acolo, in oras e foarte cald.
si mai am si eu timp pentru mine. de ex. ieri am fost la bazin aproape 3 ore, ba chiar am si citit un pic .... hehehe, trai neneaca

o zi frumoasa

Mergi la inceput