Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:

Ce nu mi-a placut acolo e pretul la taxi (de la aeroport pana la hotel a costat 75 de lire hehe).

pai singurul lucru care nu mi-a placut la Londra a fost pretul ... la aproape orice
da' taxiul mi-a placut grozav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Asa-i Anca, tare frumoase preturi au londonezii! Eu am invatat sa ma apar de chestia asta cu cardul (inchid ochii cand semnez chitanta)

Pai bine Roxi...Mauritius sa fie! Si eu tanjesc dupa din astea...stai sa mai creasca si Vivilica un pic si-o luam din loc.
Referitor la natura...parerea mea e ca aici la noi gasesti peisaje mult mai atractive daca mergi in munti. Dar e drept ca nu ma prea omor eu cu asa ceva, mai mult sunt pro arhitectura, istorie...din astea.

Viena, ma bucur ca ti-a placut! Eu n-as prefera-o fata de o Praga sau chiar Budapesta....ca sa nu vorbim de Londra, Paris... Barcelona...la fel cum nu ma dau in vant dupa orase mai nordice (Goteborg, Oslo...-e interesant sa le vezi o data in viata si cam atat...)

Sper ca ai facut bine la examen!
Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, imi place mult la noi la munte, numai ca nu am conditiile de cazare pe care mi le doresc si nici facilitatile pe care mi le doresc. Eu sunt fitoasa, vreau 4 stele, comfort, etc etc. Or la noi...nu prea se respecta stelele, astea dc le gasesti. Praga mi-a placut si mie enorm, problema e ca am fost acolo de 5 ori si deja m-am saturat, nu mai pot sa o apreciez cum trebuie. Dar oricum, fiecare oras are farmecul lui. Spre rusinea mea la Paris nu am ajuns nici acum, cum il punem in plan (mai mult ptr mine, ca al meu are mereu afaceri acolo) se intampla ceva si amanam.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Uitasem sa va zic, m-am luat cu orasele. Gata cu examenul, am luat si m-am linistit.

Adina, eu in Mauritius nici gand sa o iau pe Alex, trebuie vaccin de febra galbena si tratament preventiv malarie, asa ca nu ma chinui cu ea cu asa ceva.

Rox 29+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Uitasem sa va zic, m-am luat cu orasele. Gata cu examenul, am luat si m-am linistit.

bravo, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eu nu inteleg un lucru.Cum puteti spune asa dezinvolt vai ce kk de oras e x sau y?
Logic unui om ii poate placea ceva ce altuia nu ii place, dar pana la ajunge sa faci comparatie intre orase e cale lunga si batuta.

Praga este un oras minunat, Budapesta are partile frumoase etc dar nici Viena nu e mai prejos.Adina stii cate cultura, traditii,istorie, civilizatie este in Viena?Ai luat pas la pas sa vezi tot, sa traiesti timpurile de demult?Si nu doar pe langa Domul lui Stefan pe unde merg toti sau in Prater c-au auzit ei ca se mananca carnati buni.

Cand va fi si Bucurestiul la fel de curat, cand muzeele vor avea aceleasi expozitii ca si Albertina sau Muzeul de arta..atunci te rog sa te mai gandesti ce scrii.

Nu pot compara muzeul de arta din Viena cu Luvru de exemplu, dar fiecare oras are partea lui de frumos/urat.

Eu una ma consider prea "mica" sa pot face astfel de comparatii, la fel cum in facultate tin minte ca mi-a pus o profesoara intrebarea:care critic de arta e mai bun:Mariorescu sau Titulescu?Cum privim?Si cine suntem noi ?....

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Roxana, eu nu-s fitzoasa mai deloc.
adica am pretentii la curatenie si decenta, dar ma lipsesc usor de fitzele de la 4-5 stele.
daca faceam fitze, probabil ca as fi vazut cam jumate din ce am vazut (si inca nu-s deloc multumita, dar mai am timp sa recuperez)

vacanta la care visez eu e aici
sau www.monnikhof.com/Victoria-Falls-2.jpg" target="_blank">aici
hihihi .... cica-i bine sa fixezi vise pe care nu ti le poti indeplini prea usor, dupa aia ce mai faci?

si ca sa vedeti cita dreptate aveam cu preturile din www.hotnews.ro/articol_75981-Moscova-cel-mai-scump-oras-din-lume.htm#plecare" target="_blank">Londra - iaca, ocupa un meritoriu loc 2.
eu n-am cumparat nik de-acolo. uite-asa

o saptamina buna va doresc

Vic, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

vad ca voi ati dat-o in vacante ..foarte frumoasa discutie.
Am vazut pozele Roxanei, foarte frumoase si tu arati tare bine cu burtica !!

Am vazut si pe Matei cu noua freza, ii sta tare bine !!

Am sa mai pun si eu niste pzoe cu noua tunsoare a lui Albert ca pana acum tot eu il capream.

edit : aici diverse poze de anul asta : http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_albu/album?.dir=/11b5re2&.src=ph

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

quote:
pana acum tot eu il capream.

asta n-am mai auzit-o, dar e tare

Albert e un frumos, iar tu parca ai fi o liceanca

Mergi la inceput

Tare dulce Albert!

Anca, imi place alegerea ta de vacanta. Mai ales cea din Maldive sau din ce insule or fi.

Rox 29+

Mergi la inceput