Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 2
Helen spune:
Mav, refacere psihica rapida ca fizica nu-i asa problema... Paote ca efectiv nu a fost sa fie, asa cum bine ai spus!Analizele genetice chiar nu isi prea au sensul! Daca va doriti din tot sufletul un al doilea bebe, va veni cu sigurantza si va fi bine, atunci cand va fi sa fie (ai mare noroc cu Sebi, la mine prima sarcina s-a oprit in evolutie, fara sa ma fi asteptat sau sa fi avut vre-un semn, doar la eco 2 nu s-a vazut activitate cardiaca, deci am patit exact ca si tine, la 10 sapt... dar ptr mine a fost o drama psihica...la un pas sa o iau pe aratura)
Babee spune:
Of Mav![]()
![]()
Eu inca mai plang...
Roxana frumoasa vacanta si tare dragalasa e burtica![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
mav spune:
Gabi, mamica frumoasa si curajoasa, te rog din suflet, nu mai plange draga mea, ca sufletelul puiutului este la Doamne-Doamne, in loc luminos!
Familiile noastre deja au fost binecuvantate cu copilasi minunati, suntem deja atat de bogati!!!!!!
E adevarat ca nu poti inlocui un copil cu alt copil si ca daca nu treci print-o asemenea durere, n-ai cum sa intelegi asemenea suferinta..... (am simtit-o din plin, in afara de sotul meu, familia mea nu m-a sustinut asa cum as fi avut nevoie... nici macar mama, sora nu mi-au inteles suferinta).
Ai putut sa scrii ce ti s-a intamplat? ...Poate te-ar fi ajutat... sa treci mai usor peste aceasta mare pierdere...
Pe mine m-au ajutat extraordinar de mult fetele de la "Durerea pierderii unei sarcini", au fost mereu aproape de mine (si dupa cum se vede pe forum, dar si in particular) si efectiv nu m-au lasat sa innebunesc la prima pierdere, cand n-am fost sigura ca medicii nu s-au cam grabit... si ca nu se putea face nimic......
Acum am facut tot ce a fost omeneste posibil, am avut tratament de sustinerea sarcinii, am stat cuminte (cat am putut) si m-am rugat (poate ca nu destul), dar uite ca micutul a fost cu probleme si n-a rezistat... sau stiu si eu... ce si de ce s-a intamplat asa....?!... nebanuite sunt caile Domnului...
Eu alung toate gandurile rele (ca as lua-o razna altfel) si-i multumesc lui Dzeu pt Sebi si pt sotul meu si pt tot ceea ce avem impreuna si ma rog sa fim toti sanatosi si pt iertarea pacatelor!
Nu stiu daca voi mai avea curaj sa mai incerc inca o data, dar stiu ca trebuie/ merita sa pretuiesc mai mult ceea ce deja am acum!
Daca vrei si te simti in stare, te rog sa-mi scrii pe privat si mai vorbim! Iti sunt alaturi si trebuie sa trecem peste aceste grele incarcari si sa mergem mai departe! Iti trimit o imbratisare maaaare, alaturi de toate gandurile mele bune!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
A_Iulia spune:
Mav
imi pare rau. Aveti grija de voi.
Roxi, frumos concediu! Bine ca ati apucat sa-l faceti, mai ales ca ati ales si timpul potrivit, fara calduri prea mari.
Cu presa de calcat: vroiam sa-i multumesc Anei (anabordea) - ca ea m-a indrumat la Cora, dar daca tot am apucat sa-i multumesc si Ancai pentru asta, nu-mi pare rau!
Am sa fac poze sa va arat cum e. Bagheta magica n-am gasit, da' promit sa va tin la curent cand o aflu.
Week-end-ul asta stau acasa si lucrez. Si chiar imi pare bine!
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Referitor la Italia - si pe mine m-a dezamagit Venetia, cu apa murdara si vaporetto murdare
Florenta - mi-a placut, Pisa - e interesant si deosebit in aceeasi masura
Bine ca n-ai coborat pana la Napoli - oras mai infect ca asta n-am vazut in viata mea, desi de acolo iei bacul sa ajungi in insula Capri care este superba, de nedescris in cuvinte
Roma...e Roma...super, ai ce vedea si daca stai o saptamana acolo.
Pe unde ati fost in rest (Innsbruck, etc) - sunt mai mult destinatii de iarna, pt ca se schiaza in zona - pe mine nu m-au prea miscat emotional, prefer orase cu istorie multa, arhitectura...decat natura pura. Si Viena e cam de doi lei pe langa alte orase europene.
Uite, mi-ar place sa vad China si Japonia...si Thailanda...da' vara asta mai departe de Dubai nu cred ca ajung. Poate anul viitor, cu Vivi cu tot.
Adina +
Olivia 04.03.2004
Babee spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Si Viena e cam de doi lei pe langa alte orase europene.
Adina +Olivia 04.03.2004
Ai dreptate, si Bucurestiul e tot capitala ropeana si e mult mai frumos
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
buli spune:
mie mi-a placut Viena tare mult, dar mie imi plac mai mult parcurile decit cladirile ![]()
asa ca Roma m-a coplesit intr-un fel - dar mi-a si placut mult
insa favorita mea, de departe e Londra - miine m-as muta acolo. imi place ca e atit de cosmopolita
A_Iulia spune:
Gabi, sper ca nu te-am suparat cu Viena...sorry!
Anca, saptamana trecuta am fost 5 zile la Londra. Am fost si la Phantom of the Opera - spectacol la Her Majesty Theatre - nu am cuvinte sa descriu ce mult mi-a placut (de fapt se joaca de 20 de ani cu salile pline, am inteles si de ce).
Este super frumoasa Londra...
Ce nu mi-a placut acolo e pretul la taxi (de la aeroport pana la hotel a costat 75 de lire hehe).
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Si are Londra niste parcuri mari superbe...cred ca este locul ideal pentru copii. Si n-ai sa vezi ca la noi, sa te atentioneze careva sa iesi de pe iarba...dimpotriva, parcurile acolo au iarba ca sa stai pe ea nu sa te uiti la ea ca la muzeu.
Insa clima nu e chiar asa de prietenoasa. Acum cand a fost am prins cald si frumos, dar datile trecute...mai ca nu zburau avioane de ceata de acolo. Si frig...si multa ploaie...uh.
Adina +
Olivia 04.03.2004
Roxana_G spune:
Offf, am lipsit cateva zile si gasesc vesti asa triste. Imi pare tare rau Vic, sa te refaci rapid. Poate nu e rau sa faci si cariotipul ala genetic, dar mai degraba e o analiza, ceva cu fosfolipidcul. Tot aici pe forum am citit...mai mult nu stiu ce sa zic. Ma doare tare rau sufletul.
Helen, voiam sa ma pplang de greutate, dar adevarul este ca in viata apar probleme serioase si asta e un nimic. Asa ca nu mai zic nimic. Doar ca 57 kg la 1.70 e tare departe de 63 de kg neinsarcinate la 1.63.
Babee, chiar ma ingrijorasem de tine, ti-am mai dat mesaje si nu ai zis nimic.
Adina, tu ai preferinte de destinatii prea indepartate pentru o gravida ca mine. Eu sunt mai degraba atrasa de natura decat de orase. Imi plac si orasele cu istorie, insa moderat, in general imi plac chestii mai vii. La Roma am fost, este orasul care mi-a placut cel mai mult, de unde am ramas cu ceva in suflet pe care nu il pot descrie si nici pierde. Dar la Lacul Garda nu sunt destinatii de schii sa stii, dimpotriva, sunt statiuni de vara. Cat despre viitor...am ramas cu gandul la Mauritius, la care nu am ajuns nici acum desi planific inainte de Alex. Eu sunt mai cu insulele...ehehe, chestii mai pustii. ![]()
Dar ce e in neregula cu Viena? Este un oras curat si frumos, si are istorie. A fost mult timp orasul favorit pana am ajuns la Roma...iar acolo mi-a placut mai mult ca e spiritul mai latin.
Anca, eu nu m-as muta la Londra ca as face reumatism, ce e drept mai putin ca in Venetia.
Nu am stat decat 3 zile si am vazut orasul pe fuga printre negocieri, nu se considera ca am vizitat. Placut in mare...cam rece pentru mine din multe puncte de vedere.
Haideti ca va las, ma duc la nani. Voiam sa va zic doar ca sunt ok, am lipsit pentru ca sunt stresata cu examenul de maine. Acum am terminat studiul, adica pardon, ingrasatul porcului, sper sa fie bine. Ma simt insa cam obosita si am avut si ceva contractii de la stress si cred ca e cazul sa ma potolesc. Mai ales ca de luni iar la serviciu.
Offf...inca 2 saptamani. Cam asta. Revin maine pe seara si va zic si ce mare branza am facut. Pupici si duminica placuta.
Rox
29+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)